Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    23. Listopad 2024. 19:24

jasamja

Petrucika ne razumijem se u TSH ali se nadam da će ti se situacija riješit i da će ti neki doktor reći konkretne informacije pa da si na miru, sretno i javljaj nam novosti, možda se neka od nas nađe u istoj situaciji.

Pa evo svakako je dobro ovako napisati da ako se nades u sl ili istoj situaciji da znas … zato sam ja ovako i reagirala jer da nisan cula ne bi jer ne bi znala…jer mi nije jasno to u mom slucaju ako i lipo svugdi pose za vrijednost koja je ok za trudnice.. ali evo cure sorry ako sam vas malo smorila s ovim ali znam i same kako smo u trudnoci dosta onako uplasene jos kad cujes da nesto ne bi tribalo biti tako pogotovo…javim svakako popratit cu sama tu svoju tsh🤪

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    23. Listopad 2024. 19:57

Ma kaj bi nas smorila, to kaj kaže Jasamja, samo ti piši, očito to nije toliko neuobičajeno i da sad ja dobijem tak neke slične rezultate odmah bi drugacije reagirala. A da nisi pisala bi vjerojatno isto bila opća panika.

27.05.25 ❤️💙
    💙 5/2023

• keksolina
    23. Listopad 2024. 20:03

Meni je u prošloj trudnoći tsh bio preko 4 pa me doktorica slala vaditi jos i ft4 i anti TPO koji su bili okej, a tsh mi je bio 3.617 na drugom mjerenju i endokrinologica je potvrdila da je to okej, nisam dobila nikakvu terapiju.

Btw meni je prvi pregled 8.11. 🥰

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

jasamja
    23. Listopad 2024. 20:18

Datumi pregleda 🤰🏼
    K.I.M. - 28.10.
    Elza i Tea031 - 29.10.
    Tinchilina - 31.10.
    Emi25 i Greta10 - 4.11.
    Jasamja - 5.11.
    ITM i Petrucika - 6.11.
    Lolola13 i Keksolina - 8.11.
    Leptirica - 15.11.

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    23. Listopad 2024. 20:19

Drugi tjedan 3 pregleda jedan za drugim i onda veselo otvaramo 11. mjesec, samo da sve budemo dobro 🙂🤞❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    23. Listopad 2024. 20:28

keksolina

Meni je u prošloj trudnoći tsh bio preko 4 pa me doktorica slala vaditi jos i ft4 i anti TPO koji su bili okej, a tsh mi je bio 3.617 na drugom mjerenju i endokrinologica je potvrdila da je to okej, nisam dobila nikakvu terapiju.

Da da dobila sam savjet za ft4 od ginekologice bas kod koje idem na uzv dojki inace jer sam joj uputila mail jer me vec pozna kako redovno dolazim pa mi je bas savjetovala tu vrijednost provjerit kroz nekih kao misec dana a moze i prije pa me to malo utjesilo isto tako da ocu popratit cu def ja to sebi…ja nezz kako je kod vas ja navecer budem napuhana kao trudnica otp u 6mj🤪ujutro bude ok al cim krenem jesti i do kraja dana budem bas ko prava trudnica…jel vas ima jos takvih?inace to me prati kroz svaku trudnocu☺️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

ITM
    23. Listopad 2024. 20:41

petrucika

keksolina

Da da dobila sam savjet za ft4 od ginekologice bas kod koje idem na uzv dojki inace jer sam joj uputila mail jer me vec pozna kako redovno dolazim pa mi je bas savjetovala tu vrijednost provjerit kroz nekih kao misec dana a moze i prije pa me to malo utjesilo isto tako da ocu popratit cu def ja to sebi…ja nezz kako je kod vas ja navecer budem napuhana kao trudnica otp u 6mj🤪ujutro bude ok al cim krenem jesti i do kraja dana budem bas ko prava trudnica…jel vas ima jos takvih?inace to me prati kroz svaku trudnocu☺️

Mislila sam da sam jedina 😂
    Čak mi je i mater nekidan ostala u čudu koliki mi je stomak, a kao ne bi se tribalo još ništa vidit... Uglavnom, čekam da zahladi pa da nosim šta širu robu 🙈😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

petrucika
    23. Listopad 2024. 20:45

ITM

petrucika

keksolina

Mislila sam da sam jedina 😂
    Čak mi je i mater nekidan ostala u čudu koliki mi je stomak, a kao ne bi se tribalo još ništa vidit… Uglavnom, čekam da zahladi pa da nosim šta širu robu 🙈😂

Daa hahah meni je slatko to vidit def al onda se sitim da ne moze to biti beba vec tolika 😂i onda padnem u ocaj pa koliko mi je to drob od hrane i napuhanosti😂😂😂🤪

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

jasamja
    23. Listopad 2024. 21:03

petrucika

keksolina

Meni inače bude trbuh navečer nekad kao da sam 5 ili 6 mjesec trudnoće i to kad kroz dan jedem razno razne gluposti, ali sada u trudnoći ne, iako i nemam neki apetit ovih dana dok ležim. Nekad mi dođe da bi jela što mi dođe pod ruku a nekad se posilim jest i ručak i večeru. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• greta10
    24. Listopad 2024. 07:52

Jutro svima, kod mene jutros jace smedjarenje nego inace.  Popila duohastone i cekam da vidim di ce ic pa zovem dr. 
    Imala sam groznu noc, malenu ulovio zacepljen nos, place, smeta je, pa inhaliranje i usisivac, nosanje da se smiri i tako u krug. Nadam se da je neka zilica samo  ili ostaci jer taman par dana nije bilo niceg.

Curica 6/23 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.