Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    24. Listopad 2024. 19:47

ITM

petrucika

ITM

petrucika

Cure koje su prosle mucninu ja neznam kako to izgleda..’meni je neka muka na mahove rekla bi onako kriz cili dan i to dode kao mucnina neka pa prode.. jel tako izgledaju te mucnine?i onako miris su mi zrazeniji i vecinom mi smrdi kao iritira zeludac ali nije da me dovelo do povracanja to blago i tek od jucer tako.

Uh… Diza bi mi se želudac kad bi otvorila frižider 🙈
    Nisam povraćala, srećom… Al npr. počela bih jest i u pola obroka mi je želudac u grlu i moram pljunit zalogaj ili ću povratit sve 😂

Meni se uz sve to jos stalno kao vrti ko neka vrtoglavica i onda mi i to izazove kao neku mucninu..nemam pojma ovako mi nije do sad bilo u prijasnjim trudnocama pa ne znam jel to tako izgleda jel to too ubiti…cak mi se radi ovoga smanjio apetit u smislu da mi nista nije privlacno za pojest a do jucer sam imam full izrazen apetit 🤨

Jel ti se to vrti nakon ustajanja iz ležećeg položaja ili generalno?

Kroz koji tjedan ćemo sve kukat zato bolje da jedem dok još mogu 😂

Ma i ovako mi se vrti ne samo kad se dignem bas me onako lagano zanese 

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Leptirica_
    24. Listopad 2024. 20:12

Meni još mučnine nisu počele, ali mi je jako izražena vrtoglavica. 
    U prošloj trudnoći sam od cca 6 tjedna do 14 tjedna povraćala 24/7. Ništa nisam mogla jesti i samo sam visila nad školjkom.
    Sad si držim fige da me to zaobiđe

petrucika
    24. Listopad 2024. 20:26

Leptirica_

Meni još mučnine nisu počele, ali mi je jako izražena vrtoglavica.
    U prošloj trudnoći sam od cca 6 tjedna do 14 tjedna povraćala 24/7. Ništa nisam mogla jesti i samo sam visila nad školjkom.
    Sad si držim fige da me to zaobiđe

Da i meni je ova vrtoglavica prisutna od pocetka dok jos nisan ni znala da sam trudna i onda nekako na dane a zadnjih dva dana me bas onako uvati vise puta u danu ..nezz ja sam 6tt u nedilju realno to bi se sad i trebalo krenut ali se nadam da me nece mucnine capat🤪

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Leptirica_
    24. Listopad 2024. 20:41

Jeste već rekle nekome za trudnoću?
    Ja sam u orvoj trudnoći odmah u 4. tjednu rekla jednim i drugim roditrljima čim smo dobili plus, a ovaj put smo odlučili čekat do prvog pregled, a to mi se čini jako daleko 😅

petrucika
    24. Listopad 2024. 20:52

Meni znaju na poslu morala sam tamo reci jer mi je takav posa da nisan bila u stanju trudna da ga obavljam sama tako da sam tu morala odmah naglasiti..i zna mi samo sestra cekam drugi pregled pa cu onda za sad mi je draze da sto manje ljudi zna.

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

ITM
    24. Listopad 2024. 20:57

Leptirica_

Ja sam u orvoj trudnoći odmah u 4. tjednu rekla jednim i drugim roditrljima čim smo dobili plus, a ovaj put smo odlučili čekat do prvog pregled, a to mi se čini jako daleko 😅

Ja teško mogu tajit 🙈 al zato onaj moj od straha nikome ne govori 🤫

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17. 2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab
    Kariogram ➡️ PGT - A 🧬
    UZ Brussel⌛
    1712itm@gmail.com

jasamja
    24. Listopad 2024. 21:05

Leptirica_

Joj, kod nas zna puno njih 😂 najviše zbog toga što ja moram odmarat i jer smo zbog toga rekli našoj curi koja je jako sretna i veseli se bebici pa se mora svima pohvaliti 🙂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Leptirica_
    24. Listopad 2024. 22:09

Mi smo za prvu trudnoću rekli odmah svima jer smo bili uzbuđeni i odmah sam morala na mirovanje pa se nije moglo tajiti. 
    Sada planiramo obitelji tajiti do prvog pregleda, tada ću biti 8 tjedana. Malenom isto još nismo rekli jer bi se odmah svima izlajao jer je mali brbljavac 🤣
    A posao mislim da ću ovaj put reći nakon 3 mjeseca, ako me mučnine ne izdaju opet 🫣
    Budemo vidjeli kako će biti razvoj situacije 😁

Elza
    25. Listopad 2024. 09:36

Jutro svima...
    Da se i ja malo priključim razgovoru... 
    Od trudničkih simptoma najviše primjećujem bolne i otečene grudi. Prije je znalo biti bolova u trbuhu ali sada sve manje. Zapravo primjećujem i da mi se kosa strašno masti. Prije sam ju prala svakih 2-3 dana, sada je masna već za 1 dan.

Trudnoću ću voditi kod svoje doktorice jer imam povjerenja u nju.
    U prvoj trudnoći sam bila puno više uzbuđena, sada i ne toliko, na cijelu trudnoću više gledam nekako na praktičniji način, ne znam kako da to objasnim.

Za sada smo rekli samo mojoj mami i morala sam reći na poslu jer sam ostala kod kuće zbog onog početnog krvarenja. Nakon pregleda ćemo vjerojatno i drugima iako ja najrađe ne bih. 
    Nadam se da će na pregledu sve biti u redu i da ću se smjeti vratiti na posao. Ovaj boravak kod kuće mi baš teško pada, nisam naučena toliko biti sama.

petrucika
    25. Listopad 2024. 10:42

Dobro jutro zenice,evo ja sam na nogama od 8h odvela malog u vrtic popila kavu doma pogledala malo tv i sad se bacila na kuhanje…meni ne pada tesko ovo sto sam doma ja sam sad na go a odma nakon toga otvaram bo meni je to ok jer sam se i zazelila kuce i dice i ide zima sto ima lipse nego biti u toplom domu☺️ja se bas radujem tome sto sam sad ako bude sve u redu naravno kuci jedan dugi naredni period🙏….sto se ovih simptoma tice meni je od pocetka ono sto je konstantno to su dojke i nekako se vodim tim da je sve ok jer mi je taj simptom stalno prisutan..ovi drugi nekako sad ima sad nema covik nije siguran jel to simptom il nije😂i da ona menstrualna bol sto mi je bila svakodnevna vec par dana ju nemam …eto raspisala sam se iskreno jedva cekam pregled da vidim da je sve ok i da se malo opustim ☺️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.