Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    24. Listopad 2024. 10:49

greta10

Petrucika prekrasno i svaka cast. Velike obitelji su nekako postale prava rijetkost❤️

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

jasamja
    24. Listopad 2024. 12:07

petrucika

jasamja

petrucika

Ja imam troje cetvrto nam stize ako Bog da🙏 ..
    14,12,6 godina ovo ce sad biti malo veca razlika ali ja sam jos uvik ajmo reci mlada iako ne bas tako mlada😂 ali osjetila sam zelju da zelim jos jednom proci to sve da ne zelim kad ostarim da kazem ma zasto nisan to jos jedno kad san mogla,uvik san mastala o velikoj obitelji o starosti kad oko stola skupimo se svi i da znam da je vridilo kad pogledam u njih…eto to je moja prica ❤️🥰

Wow jako lijepo i čestitke 🙂 nema ljepšeg i boljeg osjećaja nego kad vidiš složnu braću i sestre kako u mlađim danima tako i kad su stariji i već imaju svoje obitelji. Šta oni kažu na dolazak male bebe?

Hvala draga ajmeee oni su odusevljeni i ja kad vidim njih kako oni mene paze kako su njezni prema meni koliko se raduju u meni je sreca do neba sece ko kuca…sad imam tretman kraljice😂 pomazu mi u kuci sve sto god treba i cesto mi kazu mama ajde ti odmori mi ce mo to napraviti s obzirom da su dvi starije cure a namladi je decko on dode pa mi mazi drob i stalno pita:mama koliko je beba danas jel narasla🥰i tako ne mogu se zalit dobri su mi stvarno❤️

Jako lijepo od njih da ti pomažu i da te maze. Kad rodiš bit će ti lako, imat ćeš pravu četu pomoćnika 🙂❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

petrucika
    24. Listopad 2024. 12:21

jasamja

petrucika

jasamja

petrucika

14,12,6 godina ovo ce sad biti malo veca razlika ali ja sam jos uvik ajmo reci mlada iako ne bas tako mlada😂 ali osjetila sam zelju da zelim jos jednom proci to sve da ne zelim kad ostarim da kazem ma zasto nisan to jos jedno kad san mogla,uvik san mastala o velikoj obitelji o starosti kad oko stola skupimo se svi i da znam da je vridilo kad pogledam u njih…eto to je moja prica ❤️🥰

Wow jako lijepo i čestitke 🙂 nema ljepšeg i boljeg osjećaja nego kad vidiš složnu braću i sestre kako u mlađim danima tako i kad su stariji i već imaju svoje obitelji. Šta oni kažu na dolazak male bebe?

Hvala draga ajmeee oni su odusevljeni i ja kad vidim njih kako oni mene paze kako su njezni prema meni koliko se raduju u meni je sreca do neba sece ko kuca…sad imam tretman kraljice😂 pomazu mi u kuci sve sto god treba i cesto mi kazu mama ajde ti odmori mi ce mo to napraviti s obzirom da su dvi starije cure a namladi je decko on dode pa mi mazi drob i stalno pita:mama koliko je beba danas jel narasla🥰i tako ne mogu se zalit dobri su mi stvarno❤️

Jako lijepo od njih da ti pomažu i da te maze. Kad rodiš bit će ti lako, imat ćeš pravu četu pomoćnika 🙂❤️

Pa da ja se nadam trebalo bi mi biti taj dio u ovoj trudnoci najlaksi jer su mi oni veliki i moci ce mi dosta pomoci sto puno znaci..vec sad mi pomazu dosta u smislu da sve sto mogu oni naprave i to sami bez da im ja kazem mozda ne bude kao mojoj rukom ali nije ni vazno sad mi je to namanje bitno def bitnije mi je da sve bude ok i da ide svojim tokom.

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

jasamja
    24. Listopad 2024. 12:36

petrucika

jasamja

petrucika

jasamja

petrucika

Pa da ja se nadam trebalo bi mi biti taj dio u ovoj trudnoci najlaksi jer su mi oni veliki i moci ce mi dosta pomoci sto puno znaci..vec sad mi pomazu dosta u smislu da sve sto mogu oni naprave i to sami bez da im ja kazem mozda ne bude kao mojoj rukom ali nije ni vazno sad mi je to namanje bitno def bitnije mi je da sve bude ok i da ide svojim tokom.

Ma da imaš pravo, samo se opusti i uživaj 🙂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• K.I.M
    24. Listopad 2024. 13:01

Tinchilina

KIM samo tako, hrabro i pozitivno! 🤗 jel imaš jos kakvih simptoma osim napuhanosti?
    Žene koje imate već klince koliko su vam stara dječica?

Punije grudi, neke dane pospanost, neke nesanica. Ali to je više manje to. 

1. Trudnoća ❌ 2023
    2. Trudnoća ❌ 2024
    5/2025 - IVF klomifen

petrucika
    24. Listopad 2024. 13:48

Cure koje su prosle mucninu ja neznam kako to izgleda..’meni je neka muka na mahove rekla bi onako kriz cili dan i to dode kao mucnina neka pa prode.. jel tako izgledaju te mucnine?i onako miris su mi zrazeniji i vecinom mi smrdi kao iritira zeludac ali nije da me dovelo do povracanja to blago i tek od jucer tako.

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

ITM
    24. Listopad 2024. 17:03

petrucika

Cure koje su prosle mucninu ja neznam kako to izgleda..’meni je neka muka na mahove rekla bi onako kriz cili dan i to dode kao mucnina neka pa prode.. jel tako izgledaju te mucnine?i onako miris su mi zrazeniji i vecinom mi smrdi kao iritira zeludac ali nije da me dovelo do povracanja to blago i tek od jucer tako.

Uh... Diza bi mi se želudac kad bi otvorila frižider 🙈
    Nisam povraćala, srećom... Al npr. počela bih jest i u pola obroka mi je želudac u grlu i moram pljunit zalogaj ili ću povratit sve 😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

1712itm@gmail.com

• Tinchilina
    24. Listopad 2024. 17:33

Petrucika, baš lijepa priča i nek je sa srećom. 
    Greta10 tako će biti i kod nas, nešto malo više  2 i mjesec cca razlika. U prvoj trudnoći smo priželjkivali curicu, a dobili smo predivnog dečka (ne bi ga mijenjala za curu 😀), a sad bih dečka zbog njega i jer bi mi bilo logistički lakše 😅
    KIM, samo opušteno, bit će sve dobro. 🙏

💙 5/2023

petrucika
    24. Listopad 2024. 18:38

ITM

petrucika

Uh… Diza bi mi se želudac kad bi otvorila frižider 🙈
    Nisam povraćala, srećom… Al npr. počela bih jest i u pola obroka mi je želudac u grlu i moram pljunit zalogaj ili ću povratit sve 😂

Meni se uz sve to jos stalno kao vrti ko neka vrtoglavica i onda mi i to izazove kao neku mucninu..nemam pojma ovako mi nije do sad bilo u prijasnjim trudnocama pa ne znam jel to tako izgleda jel to too ubiti…cak mi se radi ovoga smanjio apetit u smislu da mi nista nije privlacno za pojest a do jucer sam imam full izrazen apetit 🤨

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

ITM
    24. Listopad 2024. 19:36

petrucika

ITM

petrucika

Uh… Diza bi mi se želudac kad bi otvorila frižider 🙈
    Nisam povraćala, srećom… Al npr. počela bih jest i u pola obroka mi je želudac u grlu i moram pljunit zalogaj ili ću povratit sve 😂

Meni se uz sve to jos stalno kao vrti ko neka vrtoglavica i onda mi i to izazove kao neku mucninu..nemam pojma ovako mi nije do sad bilo u prijasnjim trudnocama pa ne znam jel to tako izgleda jel to too ubiti…cak mi se radi ovoga smanjio apetit u smislu da mi nista nije privlacno za pojest a do jucer sam imam full izrazen apetit 🤨

Jel ti se to vrti nakon ustajanja iz ležećeg položaja ili generalno?

Kroz koji tjedan ćemo sve kukat zato bolje da jedem dok još mogu 😂

38 👩🏼‍❤️‍👨🏻 44
    8./2023. biokemijska
    17.2. 2024. M 🩷🪽
    10./2024. Missed ab

1712itm@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.