Pozdrav cure, evo da se javim nakon današnjeg pregleda. Bebica je super, uredne su sve mjere, jako je narasla i saznali smo danas da nam stiže dečko 💙 Presretni smo 💙
.
Petrucika i Petra_aaa čestitam na dobrim pregledima i vama danas 😊Jesu lako uspjeli vidjeti spol ili su se malo namučili? Pitam jer ću ja idući tjedan biti 17+1 pa se nadam da će možda uspjeti vidjeti spol. U prošloj su ga vidjeli tek sa 20 🤭🤭
Odmah je vidjela spol i rekla mi da je dečkić. Obje ručice su cijelo vrijeme bile gore i bebač je sakrio lice tako da se zbog toga moglo vidjeti sve dolje 😊💙
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Ja na pregledu snimam sta ima na UZV pa onda kad dodem doma muzu pokazujem 😂Ne dozvoljavaju vam da muž dolazi na preglede ili ste vi odlučili da on ne ide?Ja trudnocu vodim u drugom gradu pa mi nije bas ni opcija da muz izostaje s posla da samnom ide na preglede. I mislim da nije dozvoljeno, al moj gin me redovito podsjeti da snimim malu 😊Razumijem da. Pitam jer znam da neki doktori ne dopuštaju pratnje. Mi idemo uvijek na sve preglede zajedno, ali uzimamo termine predvečer nakon posla da ne moramo izostajati s posla. Nekako nam je milo što možemo to skupa proživljavati
Navecer bi mi (i da dozvoli pratnju) bio problem zbog kceri, nemam di s njom 😊 Okej mi je tak, ne znam, proslu trudnocu smo osli zajedno na 2 pregleda privatno jer tad gin nije imao tak dobar uzv, nisam radila NIPT, niti sam mu svaki pregled dosla doma sa hrpu slika ko sad 😄 prozivljava samnom ostatak vremena sve, i kuci i na poslu haha 😂
2021. M 💗
Pozdrav cure, evo da se javim nakon današnjeg pregleda. Bebica je super, uredne su sve mjere, jako je narasla i saznali smo danas da nam stiže dečko 💙 Presretni smo 💙
.
Petrucika i Petra_aaa čestitam na dobrim pregledima i vama danas 😊Jesu lako uspjeli vidjeti spol ili su se malo namučili? Pitam jer ću ja idući tjedan biti 17+1 pa se nadam da će možda uspjeti vidjeti spol. U prošloj su ga vidjeli tek sa 20 🤭🤭Odmah je vidjela spol i rekla mi da je dečkić. Obje ručice su cijelo vrijeme bile gore i bebač je sakrio lice tako da se zbog toga moglo vidjeti sve dolje 😊💙
Cestitam 😊 drago mi je da su pregledi prosli ok
2021. M 💗
Cure, čestitam na urednim i lijepim pregledima, pogotovo što su se nekima ostvarile i želje sa spolom 🤗 to je baš dodatni bonus, iako znam da nije bitno, al onako lijepi dodatak na sreću 🥰
Petrucika, meni je bio 4 cm na zadnjem pregledu 9.1. I rekla je da je to super, tako da mislim da je i kod tebe to sve tip top. Oprosti ako si se našla prozvanom za onaj moj komentar, htjela sam kao malo ubacit humora u ove paranoične priče, jasno mi je da si ti s tim ok i da ti pomaže i drago mi je zbog tebe. ❤️
💙 5/2023
Cure, čestitam na urednim i lijepim pregledima, pogotovo što su se nekima ostvarile i želje sa spolom 🤗 to je baš dodatni bonus, iako znam da nije bitno, al onako lijepi dodatak na sreću 🥰
Petrucika, meni je bio 4 cm na zadnjem pregledu 9.1. I rekla je da je to super, tako da mislim da je i kod tebe to sve tip top. Oprosti ako si se našla prozvanom za onaj moj komentar, htjela sam kao malo ubacit humora u ove paranoične priče, jasno mi je da si ti s tim ok i da ti pomaže i drago mi je zbog tebe. ❤️
Ne brini🥰ma sto se tice cetviksa pitam jer je moj prije nj dana bio 4.60cm sad 3.70 moze biti krivo izmireno moze biti i da se smanjio ali nije doktor dizao paniku nista rekao je da je do 2.50 sve uredno!! Ali evo cisto dam tila pitati da vidim kako je kod drugih!! Vjerujem da je i moj skrozz ok i da ce tako i ostati🥰🙏
+ 10.10.
Cure cestitam svima na urednim pregledima i stvarno je super ovako pogotovo kad nas je vise na taj dan imalo preglede pa citat ovako pozitivne vjesti!! Cestitam i na deckicima ako sam dobro ubrala mislim da su decki danas u pitanjuMaslacak tebe sam upamtila bas i cestitam ti na malenom deckicu znam koliko si se radivala danas pregledu i da saznas spol! Drago mi je da ste to uspili danas🥰Petra_aaa cestitam i tebi na urednik pregledu i aktivnom deckicu!! Mislim da nisam nikog zaboravila da smo bile nas tri danas!!! Sretno sutra ko ima znam da netko je ali evo zaboravila sam ko tocno🙃neka je sretno🥰
+ 10.10.
Pozdrav svima. Konačno bi vam se i ja pridružila ako me primate 🤗
Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Cure čestitam vam na urednim pregledima. Drago mi je da sve ide kako treba i da nam grupa pršti od pozitive😍🥰..
–——
Žene koju aplikaciju koristite za praćenje trudnoće? Ja sam skinula neki app ali mi ne procjenjuje dobro veličinu za tjedne. 1 tjedan unaprijed pokazuje.
———
Muž mi je kupio mađarice iz Lidla koje obožavam. Usisala sam 1 red odma😏🤤
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️
Dobrodošla i na ovoj temi🥰🙋♀️
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Dobrodošla i na ovoj temi🥰🙋♀️
Hvala ti 🤗 blago tebi da možeš slatko jesti. Ja dobijem zgaravicu i ne paše mi uopće 🤦♀️
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji