Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maslačak_13
    15. Siječanj 2025. 17:13

Leptirica_

Maslačak_13

Pozdrav cure, evo da se javim nakon današnjeg pregleda. Bebica je super, uredne su sve mjere, jako je narasla i saznali smo danas da nam stiže dečko 💙 Presretni smo 💙
    .
    Petrucika i Petra_aaa čestitam na dobrim pregledima i vama danas 😊
    Jesu lako uspjeli vidjeti spol ili su se malo namučili? Pitam jer ću ja idući tjedan biti 17+1 pa se nadam da će možda uspjeti vidjeti spol. U prošloj su ga vidjeli tek sa 20 🤭🤭

Odmah je vidjela spol i rekla mi da je dečkić. Obje ručice su cijelo vrijeme bile gore i bebač je sakrio lice tako da se zbog toga moglo vidjeti sve dolje 😊💙

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

ana0310
    15. Siječanj 2025. 17:16

Leptirica_

ana0310

Leptirica_

ana0310

Ja na pregledu snimam sta ima na UZV pa onda kad dodem doma muzu pokazujem 😂
    Ne dozvoljavaju vam da muž dolazi na preglede ili ste vi odlučili da on ne ide?
    Ja trudnocu vodim u drugom gradu pa mi nije bas ni opcija da muz izostaje s posla da samnom ide na preglede. I mislim da nije dozvoljeno, al moj gin me redovito podsjeti da snimim malu 😊
    Razumijem da. Pitam jer znam da neki doktori ne dopuštaju pratnje. Mi idemo uvijek na sve preglede zajedno, ali uzimamo termine predvečer nakon posla da ne moramo izostajati s posla. Nekako nam je milo što možemo to skupa proživljavati

Navecer bi mi (i da dozvoli pratnju) bio problem zbog kceri, nemam di s njom 😊 Okej mi je tak, ne znam, proslu trudnocu smo osli zajedno na 2 pregleda privatno jer tad gin nije imao tak dobar uzv, nisam radila NIPT, niti sam mu svaki pregled dosla doma sa hrpu slika ko sad 😄 prozivljava samnom ostatak vremena sve, i kuci i na poslu haha  😂

2021. M 💗

ana0310
    15. Siječanj 2025. 17:17

Maslačak_13

Leptirica_

Maslačak_13

Pozdrav cure, evo da se javim nakon današnjeg pregleda. Bebica je super, uredne su sve mjere, jako je narasla i saznali smo danas da nam stiže dečko 💙 Presretni smo 💙
    .
    Petrucika i Petra_aaa čestitam na dobrim pregledima i vama danas 😊
    Jesu lako uspjeli vidjeti spol ili su se malo namučili? Pitam jer ću ja idući tjedan biti 17+1 pa se nadam da će možda uspjeti vidjeti spol. U prošloj su ga vidjeli tek sa 20 🤭🤭
    Odmah je vidjela spol i rekla mi da je dečkić. Obje ručice su cijelo vrijeme bile gore i bebač je sakrio lice tako da se zbog toga moglo vidjeti sve dolje 😊💙

Cestitam 😊 drago mi je da su pregledi prosli ok

2021. M 💗

• Tinchilina
    15. Siječanj 2025. 17:42

Cure, čestitam na urednim i lijepim pregledima, pogotovo što su se nekima ostvarile i želje sa spolom 🤗 to je baš dodatni bonus, iako znam da nije bitno, al onako lijepi dodatak na sreću 🥰
    Petrucika, meni je bio 4 cm na zadnjem pregledu 9.1. I rekla je da je to super, tako da mislim da je i kod tebe to sve tip top. Oprosti ako si se našla prozvanom za onaj moj komentar, htjela sam kao malo ubacit humora u ove paranoične priče, jasno mi je da si ti s tim ok i da ti pomaže i drago mi je zbog tebe. ❤️

💙 5/2023

petrucika
    15. Siječanj 2025. 17:49

Tinchilina

Cure, čestitam na urednim i lijepim pregledima, pogotovo što su se nekima ostvarile i želje sa spolom 🤗 to je baš dodatni bonus, iako znam da nije bitno, al onako lijepi dodatak na sreću 🥰
    Petrucika, meni je bio 4 cm na zadnjem pregledu 9.1. I rekla je da je to super, tako da mislim da je i kod tebe to sve tip top. Oprosti ako si se našla prozvanom za onaj moj komentar, htjela sam kao malo ubacit humora u ove paranoične priče, jasno mi je da si ti s tim ok i da ti pomaže i drago mi je zbog tebe. ❤️

Ne brini🥰ma sto se tice cetviksa pitam jer je moj prije nj dana bio 4.60cm sad 3.70 moze biti krivo izmireno moze biti i da se smanjio ali nije doktor dizao paniku nista rekao je da je do 2.50 sve uredno!! Ali evo cisto dam tila pitati da vidim kako je kod drugih!! Vjerujem da je i moj skrozz ok i da ce tako i ostati🥰🙏

+ 10.10.

petrucika
    15. Siječanj 2025. 17:54

Cure cestitam svima na urednim pregledima i stvarno je super ovako pogotovo kad nas je vise na taj dan imalo preglede pa citat ovako pozitivne vjesti!! Cestitam i na deckicima ako sam dobro ubrala mislim da su decki danas u pitanjuMaslacak tebe sam upamtila bas i cestitam ti na malenom deckicu znam koliko si se radivala danas pregledu i da saznas spol! Drago mi je da ste to uspili danas🥰Petra_aaa cestitam i tebi na urednik pregledu i aktivnom deckicu!! Mislim da nisam nikog zaboravila da smo bile nas tri danas!!! Sretno sutra ko ima znam da netko je ali evo zaboravila sam ko tocno🙃neka je sretno🥰

+ 10.10.

Libo1415
    15. Siječanj 2025. 18:03

Pozdrav svima. Konačno bi vam se i ja pridružila ako me primate 🤗
    Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

Emma05
    15. Siječanj 2025. 18:05

Cure čestitam vam na urednim pregledima. Drago mi je da sve ide kako treba i da nam grupa pršti od pozitive😍🥰..
    –——
    Žene koju aplikaciju koristite za praćenje trudnoće? Ja sam skinula neki app ali mi ne procjenjuje dobro veličinu za tjedne. 1 tjedan unaprijed pokazuje. 
    ———
    Muž mi je kupio mađarice iz Lidla koje obožavam. Usisala sam 1 red odma😏🤤

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Emma05
    15. Siječanj 2025. 18:06

Libo1415

Danas sam 17+6. Trudnoca iz ivf-a. Nakon 4 godine borbe i svakakvih komplikacija uspjeli smo skoro do pola doći. 🤞 Na početku sam imala hematom veći od bebe, krvarila sam 2 mjeseca. Strogo mirovala i bebica se uspjela izboriti. Danas sam bila na uzv I mrvica je dobro. Čekamo iduci pregled koji je privatno 28.1.u poliklinici, a kod svog gin idem opet 11.2. Do tada se mazimo i čekamo da krenu udarci. Termin mi je 19.6.❤️ Radila sam prenatalni i to je bilo u redu. Dolazi curica ❤️❤️❤️ zadkom je prema dolje pa me direktno nogama u mjehur lupa, jel ima još netko da joj je tako? Ja sam svako malo na wc-u pogotovo kad nešto popijem. Svima želim zdrave bebice i da izguramo do kraja 🤞❤️

Dobrodošla i na ovoj temi🥰🙋‍♀️

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g. (sv.Duh, Petrova, IVF poliklinika), 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Libo1415
    15. Siječanj 2025. 18:10

Emma05

Libo1415

Dobrodošla i na ovoj temi🥰🙋‍♀️

Hvala ti 🤗  blago tebi da možeš slatko jesti. Ja dobijem zgaravicu i ne paše mi uopće 🤦‍♀️

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.