Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ana0310
    15. Siječanj 2025. 15:49

Leptirica_

ana0310

Ja na pregledu snimam sta ima na UZV pa onda kad dodem doma muzu pokazujem 😂

Ne dozvoljavaju vam da muž dolazi na preglede ili ste vi odlučili da on ne ide?

Ja trudnocu vodim u drugom gradu pa mi nije bas ni opcija da muz izostaje s posla da samnom ide na preglede. I mislim da nije dozvoljeno, al moj gin me redovito podsjeti da snimim malu 😊

2021. M 💗

Danos
    15. Siječanj 2025. 16:12

Olivia888

Ania

Sretno svima danas
    Ne spominjete spavanje po noći, kaj je to? Još od transfera me prati nesanica. Ali nije mi teško, jer sam doma, pa nadoknadim popodne.
    Trudnička knjižica, ja je nemam. Eto, sad znam da ju ni ne trebam.
    AnnieP hvala ti na popisu, srce si ♡
    Nove curke dobrodošle, Ivka "znam" te s druge teme. Ajde neka si ti nama tu i da je bebač dobro:)

Ania mi se pratimo u dan, i meni je transfer bio 1.10. :) Kako ti racunaju termin, prema zadnjoj menstruaciji ili transferu?

I meni je FET bio 1.10. termin računaju od zadnje menstruacije 😄

petra_aaa
    15. Siječanj 2025. 16:19

Evo pregled prosao super
    Decko je aktivan :)

👦💙 18.10.2022.
    panorama uredna, stiže 👦💙

• Olivia888
    15. Siječanj 2025. 16:29

Danos

Olivia888

Ania

Sretno svima danas
    Ne spominjete spavanje po noći, kaj je to? Još od transfera me prati nesanica. Ali nije mi teško, jer sam doma, pa nadoknadim popodne.
    Trudnička knjižica, ja je nemam. Eto, sad znam da ju ni ne trebam.
    AnnieP hvala ti na popisu, srce si ♡
    Nove curke dobrodošle, Ivka "znam" te s druge teme. Ajde neka si ti nama tu i da je bebač dobro:)

Ania mi se pratimo u dan, i meni je transfer bio 1.10. :) Kako ti racunaju termin, prema zadnjoj menstruaciji ili transferu?

I meni je FET bio 1.10. termin računaju od zadnje menstruacije 😄

Ajme predobro 😁 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

• Maslačak_13
    15. Siječanj 2025. 16:37

Pozdrav cure, evo da se javim nakon današnjeg pregleda. Bebica je super, uredne su sve mjere, jako je narasla i saznali smo danas da nam stiže dečko 💙 Presretni smo 💙
    .
    Petrucika i Petra_aaa čestitam na dobrim pregledima i vama danas 😊

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

• Leptirica_
    15. Siječanj 2025. 16:37

ana0310

Leptirica_

ana0310

Ja trudnocu vodim u drugom gradu pa mi nije bas ni opcija da muz izostaje s posla da samnom ide na preglede. I mislim da nije dozvoljeno, al moj gin me redovito podsjeti da snimim malu 😊

Razumijem da. Pitam jer znam da neki doktori ne dopuštaju pratnje. Mi idemo uvijek na sve preglede zajedno, ali uzimamo termine predvečer nakon posla da ne moramo izostajati s posla. Nekako nam je milo što možemo to skupa proživljavati

• Leptirica_
    15. Siječanj 2025. 17:04

Petra i Maslačak bravo na super pregledima i na dečkićima🩵🩵

• Leptirica_
    15. Siječanj 2025. 17:05

Maslačak_13

Pozdrav cure, evo da se javim nakon današnjeg pregleda. Bebica je super, uredne su sve mjere, jako je narasla i saznali smo danas da nam stiže dečko 💙 Presretni smo 💙
    .

Jesu lako uspjeli vidjeti spol ili su se malo namučili? Pitam jer ću ja idući tjedan biti 17+1 pa se nadam da će možda uspjeti vidjeti spol. U prošloj su ga vidjeli tek sa 20 🤭🤭

• Maslačak_13
    15. Siječanj 2025. 17:13

Leptirica_

Maslačak_13

.

Jesu lako uspjeli vidjeti spol ili su se malo namučili? Pitam jer ću ja idući tjedan biti 17+1 pa se nadam da će možda uspjeti vidjeti spol. U prošloj su ga vidjeli tek sa 20 🤭🤭

Odmah je vidjela spol i rekla mi da je dečkić. Obje ručice su cijelo vrijeme bile gore i bebač je sakrio lice tako da se zbog toga moglo vidjeti sve dolje 😊💙

🙋‍♀️ 31
    🙋 31
    + 20. 10. 2024.
    It's a boy 💙

ana0310
    15. Siječanj 2025. 17:16

Leptirica_

ana0310

Leptirica_

ana0310

Razumijem da. Pitam jer znam da neki doktori ne dopuštaju pratnje. Mi idemo uvijek na sve preglede zajedno, ali uzimamo termine predvečer nakon posla da ne moramo izostajati s posla. Nekako nam je milo što možemo to skupa proživljavati

Navecer bi mi (i da dozvoli pratnju) bio problem zbog kceri, nemam di s njom 😊 Okej mi je tak, ne znam, proslu trudnocu smo osli zajedno na 2 pregleda privatno jer tad gin nije imao tak dobar uzv, nisam radila NIPT, niti sam mu svaki pregled dosla doma sa hrpu slika ko sad 😄 prozivljava samnom ostatak vremena sve, i kuci i na poslu haha  😂

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.