Evo da vam se i ja pridružim. Test sam radila prije par dana, a na pregled se tek moram naručiti. Ovo mi je druga trudnoća
Dobrodosla keksolina ☺️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Evo da vam se i ja pridružim. Test sam radila prije par dana, a na pregled se tek moram naručiti. Ovo mi je druga trudnoća
Čestitam i dobro nam došla!
Čestitam i dobrodošla 🙂
Polako se skuplja ekipa, nadam se da će nas biti puno 🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Hvala cure na dobrodošlici
I da odgovorim na pitanje gore, ja ću voditi trudnoću kod socijalnog ginekologa, baš sam zadovoljna s njom. Prošli put sam jednom išla kod privatnoga i to samo jer nisam mogla dočekati prvi pregled 😅
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Jutro, Jasamja🤞🤞 da je to hematom.
Cure jel vam dr nakon prvog pregleda propisao jos i folacin onaj 5mg od jgl uz prenatal? Meni u proloj je a sad nije, da je dovoljno prenatal🤷♀️.
Keksolina dobrodosla🤞
Curica 6/23 🩷
Cure jel vam dr nakon prvog pregleda propisao jos i folacin onaj 5mg od jgl uz prenatal? Meni u proloj je a sad nije, da je dovoljno prenatal🤷♀️.
Keksolina dobrodosla🤞
Ma nadam se da je. Jučer je curkalo ujutro i navečer, kroz dan ništa.
Meni je rekao samo da pijem folnu, ništa drugo mi nije prepisao.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo ja samo da se javim,vjerovatno u utorak nece biti nista na nalazima jer sam danas imala ugruske velicine golf kuglice,odvratno puno me stomak boli…mislim da je opet biokemijska bila…🥲
Zao mi je 😔😔😔
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Moj prvi pregled je 8.11. Za sad idem kod svog socijalnog dr jer sam kod njega vec 17 godina i jako zadovoljna. Ako mi nece pasati kako vodi trudnocu onda cu privatno. Razmisljala sam privatno odraditi onaj anomaly scan 😊
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Keksolina dobrodosla🤞
Ja pijem 800mcg folata još od pripreme za trudnoću... Navodno je folat bolji od folacina.
38 👩🏼❤️👨🏻 44
8./2023. biokemijska
17.2. 2024. M 🩷🪽
10./2024. Missed ab
1712itm@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji