A za ovog dr koji nije htio dati komplikacije nemam nista lijepo za reci 😤😡🤬
Dada, užasna je ta gin. Nije htjela jer je rekla da izmišlja bolove, nek radi još malo do službenog porodiljnog... Svega ima, ali srećom nisu takvi u većini.
.
Cure, jel se nekome popravilo spavanje u 2. tromjesečju? Ja bi spavala 😂
A za ovog dr koji nije htio dati komplikacije nemam nista lijepo za reci 😤😡🤬Dada, užasna je ta gin. Nije htjela jer je rekla da izmišlja bolove, nek radi još malo do službenog porodiljnog… Svega ima, ali srećom nisu takvi u većini.
.
Cure, jel se nekome popravilo spavanje u 2. tromjesečju? Ja bi spavala 😂
Joj ti si pitala za spanje ranije jel? Ja odgovarala Mariji 😂😂 Mene mama brain unistava na veliko 🤦🏼♀️
.
Malo je bolje spavanje u smislu da preko dana nemam toliko izazen umor i ne moram odspavati. Ali po noci se cesce ustajem 😅 tipa ako ustanem 2 puta sanse su da drugi put vise necu bas lako zaspat 🙈 Ali recimo da ipak 3 ili 4 dana u tjednu dobro spavam, nisam jos povezala o cemu mi ovisi. Da skratim, generalno sam manje umorna iako ne spavam bajno 😁
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Sretno svima danas
Ne spominjete spavanje po noći, kaj je to? Još od transfera me prati nesanica. Ali nije mi teško, jer sam doma, pa nadoknadim popodne.
Trudnička knjižica, ja je nemam. Eto, sad znam da ju ni ne trebam.
AnnieP hvala ti na popisu, srce si ♡
Nove curke dobrodošle, Ivka "znam" te s druge teme. Ajde neka si ti nama tu i da je bebač dobro:)
Ania mi se pratimo u dan, i meni je transfer bio 1.10. :) Kako ti racunaju termin, prema zadnjoj menstruaciji ili transferu?
Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)
A za ovog dr koji nije htio dati komplikacije nemam nista lijepo za reci 😤😡🤬Dada, užasna je ta gin. Nije htjela jer je rekla da izmišlja bolove, nek radi još malo do službenog porodiljnog… Svega ima, ali srećom nisu takvi u većini.
.
Cure, jel se nekome popravilo spavanje u 2. tromjesečju? Ja bi spavala 😂Joj ti si pitala za spanje ranije jel? Ja odgovarala Mariji 😂😂 Mene mama brain unistava na veliko 🤦🏼♀️
.
Malo je bolje spavanje u smislu da preko dana nemam toliko izazen umor i ne moram odspavati. Ali po noci se cesce ustajem 😅 tipa ako ustanem 2 puta sanse su da drugi put vise necu bas lako zaspat 🙈 Ali recimo da ipak 3 ili 4 dana u tjednu dobro spavam, nisam jos povezala o cemu mi ovisi. Da skratim, generalno sam manje umorna iako ne spavam bajno 😁
Tako mi je i samoj, ide na bolje, al da je idealno - nije 😁
Evo mene s pregleda!! Bebica je super odgovara tjednima raste i sve je super kako i triba biti!!! Ja sam radila cervikalne briseve nalazi ce biti za tjedan dana!!cure koje su radile cervikometriju zanima me koliko je kid vas izmjeren cerviks u ovim tjednima!! Mij je 3.70cm doktor kaze da je ok da ne smi biti ispod 2.50cm !! Pa cisto ako koja ima informaciju koliko je kod vas sad cm??sljedeci pregled mi je 14.2. Tad je big anomaly scan!! Ali ja mozda odem za dva tjedna privatno pa obavim to privatno i nekako san sigurnija kad idem paralelno svaka dva tj sto privatno sto redovni!! Imali li jos cura koje kombiniraju uz redovni otici i privatno pa da vam uspadne ubiti svaka dva tjedna???eto toliko od nas dvi🥰
+ 10.10.
Vidim posete o spavanju ja vam cure spavam ko beba !! Imala san nesto nesanicu na pocetku trudnoce sad cim legnem zaspem ko top jedino sto me budi u wc po par puta ali ja zaspem nazad bez problema!!! Opet san stara ja volim spavat i nemam bas nikakvih problem sto se toga tice🙃
+ 10.10.
Sretno svima danas. I cestitke svima na urednim pregledima.
Meni je receno za TORCH da mogu u Petrovoj 3, moram i krvu grupu vaditi pa kao mogu tamo sve 🤷🏼♀️ U prvoj trudnoci prije 3 godine, me nije slao na to.
Također kad ustanem na wc noci, poslije neko vrijeme ne mogu zaspati. S tim da vecinu noci ni ne ustajem, sto me isto brine jer mi je i to cudno hehe.
Komplikacije bi otvorila ali sam od nervoze zaboravila pitati na zadnjem pregledu. Na prvom pregledu zbog proslogodisnjeg spontanog i mirovanja me pitao hocu odma otvrati ali nisam. Sad mi nesto sve neugodno traziti ko da bi me mogao odbiti 😅 jer nakon zadnjeg pregleda je sve bilo odlicno i pregled tek za 6 tjedana, dok je do sad bio svaka 3.
Zavidim vama koji osjetite pokrete, jedva cekam ponovo taj osjecaj ☺️Info za TORCH i Petrovu - poslala sam im upit, zvali su me i rekli da se kod njih ne može sve obaviti. Čekam odgovor od Štampara gdje da točno dođem i kad
Za torch- Ja sam danas vadila- mirogojska 16, od 11-13h dodjes bez narucivanja, nalazi za 10-14 dana kod dr. I na egradjani
Curica 6/23 🩷
Evo mene s pregleda!! Bebica je super odgovara tjednima raste i sve je super kako i triba biti!!! Ja sam radila cervikalne briseve nalazi ce biti za tjedan dana!!cure koje su radile cervikometriju zanima me koliko je kid vas izmjeren cerviks u ovim tjednima!! Mij je 3.70cm doktor kaze da je ok da ne smi biti ispod 2.50cm !! Pa cisto ako koja ima informaciju koliko je kod vas sad cm??sljedeci pregled mi je 14.2. Tad je big anomaly scan!! Ali ja mozda odem za dva tjedna privatno pa obavim to privatno i nekako san sigurnija kad idem paralelno svaka dva tj sto privatno sto redovni!! Imali li jos cura koje kombiniraju uz redovni otici i privatno pa da vam uspadne ubiti svaka dva tjedna???eto toliko od nas dvi🥰
Ja hodam svaka 2 tjedna
Privatno i svojoj ginekologici
Evo ja bas cekam pregled
👦💙 18.10.2022.
panorama uredna, stiže 👦💙
Ne idem privatno, idem samo k drzavnom svaka cca 4 tjedna i to mi je ok. 😊 Imam u njega povjerenje, ima dobar uzv i osjetim malu tak da ni ne osjecam neku zelju/potrebu za cescim pregledima.
Za cerviks ne znam koliki je, saznati cu na pregledu iduci tj
2021. M 💗
Sretno svima danas
Ne spominjete spavanje po noći, kaj je to? Još od transfera me prati nesanica. Ali nije mi teško, jer sam doma, pa nadoknadim popodne.
Trudnička knjižica, ja je nemam. Eto, sad znam da ju ni ne trebam.
AnnieP hvala ti na popisu, srce si ♡
Nove curke dobrodošle, Ivka "znam" te s druge teme. Ajde neka si ti nama tu i da je bebač dobro:)Ania mi se pratimo u dan, i meni je transfer bio 1.10. :) Kako ti racunaju termin, prema zadnjoj menstruaciji ili transferu?
😀 Termin mi računaju prema zadnjoj mengi. A tebi? Vraćala si trodnevnu ili blasticu?
Petrucika čestitam ti na dobrom pregledu:)
Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
On 1982., normozoo., sve ok.
10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
Panorama - nizak rizik; curica :)
Sortiraj odgovore
Najstariji