Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skakavac
    15. Siječanj 2025. 14:59

petrucika

Evo mene s pregleda!! Bebica je super odgovara tjednima raste i sve je super kako i triba biti!!! Ja sam radila cervikalne briseve nalazi ce biti za tjedan dana!!cure koje su radile cervikometriju zanima me koliko je kid vas izmjeren cerviks u ovim tjednima!! Mij je 3.70cm doktor kaze da je ok da ne smi biti ispod 2.50cm !! Pa cisto ako koja ima informaciju koliko je kod vas sad cm??sljedeci pregled mi je 14.2. Tad je big anomaly scan!! Ali ja mozda odem za dva tjedna privatno pa obavim to privatno i nekako san sigurnija kad idem paralelno svaka dva tj sto privatno sto redovni!! Imali li jos cura koje kombiniraju uz redovni otici i privatno pa da vam uspadne ubiti svaka dva tjedna???eto toliko od nas dvi🥰

Super za super pregled!
    Moj cerviks je 4 3 cm i doktorica nije ništa komentirala, znači da je ok.  Mislim da je kod viserotki uvijek kraći nego kod prvorotki ..

• Olivia888
    15. Siječanj 2025. 15:02

Ania

Olivia888

Ania

Sretno svima danas
    Ne spominjete spavanje po noći, kaj je to? Još od transfera me prati nesanica. Ali nije mi teško, jer sam doma, pa nadoknadim popodne.
    Trudnička knjižica, ja je nemam. Eto, sad znam da ju ni ne trebam.
    AnnieP hvala ti na popisu, srce si ♡
    Nove curke dobrodošle, Ivka "znam" te s druge teme. Ajde neka si ti nama tu i da je bebač dobro:)
    Ania mi se pratimo u dan, i meni je transfer bio 1.10. :) Kako ti racunaju termin, prema zadnjoj menstruaciji ili transferu?
    😀 Termin mi računaju prema zadnjoj mengi. A tebi? Vraćala si trodnevnu ili blasticu?
    Petrucika čestitam ti na dobrom pregledu:)

Meni isto, od 14.9., a ja sama sebi od transfera pa plus dva tjedna 😁 blastica je bila, svjezi transfer. Petrucika, drago mi je zbog dobrog pregleda 🥰   Vodim trudnocu privatno i vjerujem svom lijecniku, narucuje me svaka 4 tjedna i to mi je ok. Istina da sam mirnija nakon pregleda, ali opet s druge strane mislim da cesti pregledi nisu garancija za nista. Da dode do nekih neobicnih bolova, krvarenja ili bilo cega sto bi me ozbiljno zabrinulo otisla bi prije termina, ali kad je sve ok ovo mi je sasvim dovoljno. Ja sam mozda i malo subjektivna jer sam u IVFu prosla brdo pregleda u kratkom vremenu pa mi odgovara malo vise mira, a ionako vecina toga nije u nasoj moci niti kontroli :) 

Panorama uredna - it's a 🩵 (IVF baby)

lolola13
    15. Siječanj 2025. 15:12

Petrucika cestitam na dobrom pregledu! Drago mi je da je sve ok i sad budes opet malo mirnija 😊😊
    .
    Meni nije nista komentirao za cerviks, ne znam dal je mjerio ili ne 😅  
    .
    Ja idem samo kod drzavnog, kod njega sam 15 godina i uz sve probleme koji su bili u meduvremenu sam stekla veliko povjerenje u njega i u sestru. Ali on mi ovo ljeto odlazi u mirovinu i onda ne znam sto cu 😭  Privatno sam planirala ici na 4d uzv s muzem da on malo vidi bebicu i da imamo snimku 😁 To pise da je najbolje iza 20tt ili tako nesto pa cemo tada otici

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

ana0310
    15. Siječanj 2025. 15:16

Ja na pregledu snimam sta ima na UZV pa onda kad dodem doma muzu pokazujem 😂

2021. M 💗

• greta10
    15. Siječanj 2025. 15:24

Cestitam na dobrom pregledu Petrucika.
    I curama koje su jucer imale isto🎉🎉
    I ja sam u klubu 4 tjedna al to je tak sve kako kome pase. Bitnija je mirna glava po meni, pa ak je i cesce neka.
    Jedino ja osobno ne bi isla cesto na vaginalni pregled al zato sto mi je glavi potencijalni veci rizik od bakterija i cackanja po cerviksu🤷‍♀️

Curica 6/23 🩷

lolola13
    15. Siječanj 2025. 15:32

ana0310

To sam razmisljala ali mi nekak neugodno 😅 Ma bit ce mu dovoljno da jednom vidi 🤣

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• Leptirica_
    15. Siječanj 2025. 15:37

lolola13

AnnieP

lolola13

Super za popis, hvala! 🤗🤗 A vidim i prije i sad ovdje se spominje trudnicka knjizica. Kaj je to? 😅
    Trudnička knjižica ti je mala knjižica s podatcima iz trudnoće. Ono što ti paše na nalazu ukratko ti piše i u knjižici.
    Ja sam ju u prvoj trudnoći prije 3 godine imala, sad ju u ovoj trudnoći nemam jer ginekologica kaže da ima previše trudnica i ne stigne pisati.
    Aha ja nemam niti su mi spomenuli. Jel moram to imati za bolnicu ili?

Ne moraš to imati. Ne traže u bolnici, bitno da imaš sve nalaze sa sobom. Ja je nisam imala u prvoj trudnoći, nemam je ni sada. Moj doktor to ne izdaje

• Leptirica_
    15. Siječanj 2025. 15:43

petrucika

Evo mene s pregleda!! Bebica je super odgovara tjednima raste i sve je super kako i triba biti!!! Ja sam radila cervikalne briseve nalazi ce biti za tjedan dana!!cure koje su radile cervikometriju zanima me koliko je kid vas izmjeren cerviks u ovim tjednima!! Mij je 3.70cm doktor kaze da je ok da ne smi biti ispod 2.50cm !! Pa cisto ako koja ima informaciju koliko je kod vas sad cm??sljedeci pregled mi je 14.2. Tad je big anomaly scan!! Ali ja mozda odem za dva tjedna privatno pa obavim to privatno i nekako san sigurnija kad idem paralelno svaka dva tj sto privatno sto redovni!! Imali li jos cura koje kombiniraju uz redovni otici i privatno pa da vam uspadne ubiti svaka dva tjedna???eto toliko od nas dvi🥰

Bravo za super pregled 🥰🥰 ja jedva čekam naš idući tjedan. 
    Ja idem samo privatno svaka 4 tjedna. Kod državnog ne idem. 

• Leptirica_
    15. Siječanj 2025. 15:46

ana0310

Ne dozvoljavaju vam da muž dolazi na preglede ili ste vi odlučili da on ne ide? 

petrucika
    15. Siječanj 2025. 15:47

Hvala cure!!! Ma eto ja nekako ne planiram ali moguce da odem privatno ali ja vam privatno idem svom ginicku ne nekom drugim!! On radi i privatno i drzavno ja u njega imam toliko povjerenje i toliko mi je dobar da i privatno biram njega!! A kad idem drzavno zna se desit da mitaj dan kad san na pregledu radi privatno pa mu bude zamjena a to je obicno neki doktor iz bo!! Tako da s obzirom da mi je sl pregled big anomaly ja cu mislimm to odradit kod njega privatno!! 

+ 10.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.