Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ddm2463

Broj poruka: 53

Prijavi adminu

Leptirica_

ddm2463

Cure moje moram se pojadat nekome. Kod mene su mučnine baš uzele maha povraćam sve što pojedem, popijem. Osjećam se očajno 😔
    Traje već par dana i doslovno me strah sada zbog bebe jer apsolutno nikakva hrana ne ostaje unutra. Dali da odem sutra doktoru ili da čekam 2.1 kad imam pregled kod gin
    Ja imam stravične mučnine i povraćanja od 5. tjedna. Imam i dijagnozuHyperemesis gravidarum. Ekstremno se loše hranim jer mi se sve gadi i ništa ne ostaje u meni. Isto me bilo jako strah za bebu, ali evo super napreduje i prati tjedne u dan. Ista situacija mi je bila i u prvoj trudnoći i isto je bebica dobro napredovala bez obzira na moje stanje.

Dobila sam istu dijagnozu kao ti 😔  
    Bila sam cijeli dan u bolnici infuzija itd, i na kraju izgleda da ću se morat naučiti živjet s ovime 😭 dali si išla na infuzije neke ili nesto ja sam vec sad izgubila 2,5 kg a imam samo 51,5 kg ne mogu ni zamisliti kako će to izgledati do kraja trudnoće.. 🥴

01.12. +

• ddm2463

Prijavi adminu

Lolola13 
    Hvala ti na svim savjetima pokušat ću sve što mogu da mi bude bolje.. ja sam već danas išla doktoru jer nisam mogla ni na posao niti normalno funkcioniram općenito. Uzasno me izmara to sve. Bitno da je bebac okej a ja ću već nekako izaći na kraj s ovime.. ako ništa mozda se s vremenom već i naviknem pa naučim funkcionirati normalno. 
    Želim ti lijepu i školsku trudnoću ❤️

01.12. +

• Ania

Broj poruka: 192

Prijavi adminu

Pixi čestitam na dobrom pregledu 😀 I naravno držim fige da što prije stignu rezultati panorame..
    Ddm žao mi je kaj su te snašle takve mučnine, bit će to sve okej. Sve za bebicu :)
    Ja sam hodajući češnjak ovih dana zbog herpesa  

Ja 1987., endometrioza, AMH 9,8pmol/L, euthyrox.
    On 1982., normozoo., sve ok.
    10/23. 1.IVF, sv. Duh, 4 js., ET 1 trodnevni, beta 0
    5/24. 2.IVF, sv. Duh, 5 js, ET 1 trodnev., beta 0; dobili 1 BC
    7/24. Histeroskopija, septum, sve ok
    1.10. FET 1BC; 6dpt +; beta 14dpt 5395.00; uzv 25.10 / 6+2 imamo srčeko :)
    Panorama - nizak rizik; curica :)

• ddm2463

Prijavi adminu

Ania

Pixi čestitam na dobrom pregledu 😀 I naravno držim fige da što prije stignu rezultati panorame..
    Ddm žao mi je kaj su te snašle takve mučnine, bit će to sve okej. Sve za bebicu :)
    Ja sam hodajući češnjak ovih dana zbog herpesa

Svakakve nas muke snađu 😆 mislim da ću za nekoliko mjeseci doći ovdje i čitati sve ove naše muke i zavrzlame da se prisjetim kako smo i kukale i bile sretne u isto vrijeme 😊

01.12. +

lolola13

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

ddm2463

Leptirica_

ddm2463

Cure moje moram se pojadat nekome. Kod mene su mučnine baš uzele maha povraćam sve što pojedem, popijem. Osjećam se očajno 😔
    Traje već par dana i doslovno me strah sada zbog bebe jer apsolutno nikakva hrana ne ostaje unutra. Dali da odem sutra doktoru ili da čekam 2.1 kad imam pregled kod gin
    Ja imam stravične mučnine i povraćanja od 5. tjedna. Imam i dijagnozuHyperemesis gravidarum. Ekstremno se loše hranim jer mi se sve gadi i ništa ne ostaje u meni. Isto me bilo jako strah za bebu, ali evo super napreduje i prati tjedne u dan. Ista situacija mi je bila i u prvoj trudnoći i isto je bebica dobro napredovala bez obzira na moje stanje.
    Bila sam cijeli dan u bolnici infuzija itd, i na kraju izgleda da ću se morat naučiti živjet s ovime 😭 dali si išla na infuzije neke ili nesto ja sam vec sad izgubila 2,5 kg a imam samo 51,5 kg ne mogu ni zamisliti kako će to izgledati do kraja trudnoće.. 🥴

A joj, zao mi je da si vec na infuziji zavrsila... jesu ti u bolnici dali koji savjet? Ova frendica je u bolnici dobila neku dijetu posebnu koje bi se trebala drzati pa mozda i to mozes pitati svog dr ako ti nisu nista rekli. I samo se drzi, iz dana u dan i polako ce i to proci. Nije neka utjeha ali na zalost jedino sto mozes je oboruzati se zivcima i samo mantrati kako je beba dobro i da ce sve biti dobro. Za kile ne brini, tek si na pocetku trudnoce i kada ti se za koji tjedan ili mjesec unormali ili ublazi stanje onda ces moci i papati i nadoknaditi sve. Stvarno velikoj vecini zena to prestane sa 12tt, onima manje sretnima sa 16 ili 20tt a samo malom malom postotku traje duze. Tako da za pocetak drzimo fige da sve zavrsi do 12tt 😊🥰

lolola13

Broj poruka: 135

Prijavi adminu

Drugim curama cestitam na dobrim pregledima! Moj je tek 15.1 i ne mogu docekati jer bi tada trebali vidjeti i spol ako se bebica okrene kako treba 🤭

• Leptirica_

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

Čestitam svi curama na dobrim pregledima. 🥳 Moj je tek 22.1 i imam osjećaj da je cijela vječnost do njega. Tada ću biti 17 tjedana pa me baš zanima hoćemo li uspjeti spol vidjeti ili nećemo još 🤭

• Leptirica_

Broj poruka: 118

Prijavi adminu

ddm2463

Leptirica_

ddm2463

Jednom sam otišla kada me na svu muku još zadesila i viroza s povraćnjem pa sam se osijećala užasno dehidrirano jer nisam mogla niti gut tekućine popiti jer bi je odmah izbacila. 
    Kilaža mi stoji na istom jer meni moja štitna ne da da smršavim. Zadnjih godinu dana mi je naglo dodatno podivljala i samo sam naglo počela kile dobivati. Tako da je sad super da stojim na istom, da je malo stala
    Ali već 4 godine vodim borbe s njom 

Lunolina

Broj poruka: 1558

Prijavi adminu

Petrucika sa kremom aparatic ne moze uhvatiti puls bebaca. Ne znam zasto, valjda jer je bebica dublje unutra ☺️Ddm jesu ti dali terapiju? I ja imam hiperemezu, ali sam dobila terapiju Hoggar + B6 vitamin i stvarno mi je PUUUNO bolje! Povracala sam svega par puta nakon sto je prodjelovala terapija. I dalje je prisutna mucnina, ali mozes zivjeti normalno. 
    I ne brini za kile, kada se smanji mucnina uz terapiju, krece klopanje na veliko😄Pixi bravo za dobar pregled! Nuhalni ti je super! Treba biti ispod 3 mm :) Emma gdje si kupila platnene uloske? Jesi zadovoljna? Bas si ja razmisljam zadnjih dana kupiti platnene dnevne uloske pa recimo na poslu nakon par sati skinuti ulozak i imam ciste gacice😬

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• keksolina

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Leptirica_

ddm2463

Leptirica_

ddm2463

Jednom sam otišla kada me na svu muku još zadesila i viroza s povraćnjem pa sam se osijećala užasno dehidrirano jer nisam mogla niti gut tekućine popiti jer bi je odmah izbacila.
    Kilaža mi stoji na istom jer meni moja štitna ne da da smršavim. Zadnjih godinu dana mi je naglo dodatno podivljala i samo sam naglo počela kile dobivati. Tako da je sad super da stojim na istom, da je malo stala
    Ali već 4 godine vodim borbe s njom

Leptirice tebe baš svašta snašlo 🙈 kako ti je onda s terapijom za štitnu, jel uzimaš istu u trudnoći ili su ti ju trebali prilagoditi? Ovo što si gore rekla za spol, meni se čini da sam prošli put saznala u 16. tjednu, tako da vjerujem da bi i ti mogla isto u 17. saznati bez problema ako beba ne bude presramežljiva 

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.