Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • keksolina

Broj poruka: 109

Prijavi adminu

Grizli

Keksolinapropolis ako je pravi ima alkohol, mora ga imati. Ako ga nema to nije pravi propolis tj ovaj koji ima ljekovita svojstva. Na herpes se stavlja doslovno kapljica i ta kolicina alkohola je toliko mala da ne dođe ni do krvotoka ti a kamo li do bebe. Onaj propolis na bazi vode sto budu kao sprejevi to je ništa kao i ona matična mliječ što se prodaje u kapsulama, slatka na stalazama stoji. Propolis pravi ja ne koristim nikad onako da ga pijem na žlicu jer mi izaziva napadaje astme. Meni je svekar medar pa mi je on i rekao za to na herpes. Inace se pije ga za imunitet par kapi na kockicu secera i isto tako to alkohola ne šteti bebi, jer je kolicina manja nego kad te dezinficiraju za vađenje krvi.
    Fetal doppler sam ja u prvoj trudnoći puno koristila i to me jako smirivalo, otkucaje sam do skoro 30 tt nalazi isključivo dole nisko jer sam imala posteljicu sprijeda i više se nije culo. I da jedino sto mi je pomoglo da nađem je da sam umjesto gela koristila fiziolosku ili octenisept jer ako je oregusti gel ili bez ičega nista ne bi nasla cak ni svoje otkucaje. A tako nisko da su tvoji Petrucika teško da nalaziš, mozda eventualno od neke vene ili trbusne aorte.
    Tinchilina zasto vadis glukozu? Imas povisen secer ili?
    Uh mene astma i kaslje i dalje uzasno muče, komplet desna strana rebra me boli na leđima, očigledno cu ipak morat na rtg 😒 katastrofa.

Hvala ti puno na informacijama! To su mi baš dobre vijesti jer si isto našpricam propolis i na ranice u ustima i na jeziku kad ih imam jer bas lijepo utrne to mjesto i manje boli, a to je vjerujem isto onda kao ovo s herpesom, male su količine. 👍
    Cure s mucninama, bas mi je zao da to prolazite, stvarno je to patnja. Isto vjerujem da to ne utjece lose na bebice jer one uzmu iz naseg organizma ono sto im treba. Lose je nazalost za vas mame jer vama onda nedostaje nutrijenata. Drzim fige da vam svima prode to sad ulaskom u drugo tromjescje 🍀

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

Emma05

Broj poruka: 670

Prijavi adminu

petrucika

Sto se tice gela ne nego stavim obicnu kremu ili vazelin mozda je greska jer nemam gel pa mi je sestra rekla da je ona s kremom sad koliko je to ina cesto koristila evo ne znan!! Ali nije problem kupiti gel definitivno!! Sto se tice toga di se bebica nalazi nije ni meni orva trudnica ali tinchilina nosi blizance i moguce da su joj bebice tako smjestene jedna iznad druge i samim tim je jedna bebica vislje gore!!meni doktor radi zadnja dva uzv vec preko trbuha vaginalni ssmo da izmjeri grlic ono cervikometrija!! Tila san pitat za iscjedak ja inace nisim dnevne ivusna sam i njima i ne migu bez njih pa primjetim zadnjih dana da mi ostaje onako jaci zuckasti trag bas je u pitanju iscjedak ne znam kako je kod vas pretprosli put san s takvim iscjetkom dobila geonistin do sad na proslom pregledu doktor he rekao da je ok iscjedak!! Ne znam jel taj zuckasti ok ili bi to znacilo ponovno nekakve gljivice??😬🤨

Zato ja ne volim te dnevne uloške nego se radije presvlačim po cijele dane i puštam pišku da "diše" 🤣👌. I kupila sam bila one prirodne platnene uloške koje perem u mašini pa njih stavim za potrebe kad moram brzo izaći iz kuće a stavila netom prije vaginaletu jer će mi sigurno curiti. Ali ako nemaš tegoba tipa svrbež, peckanje, crvenilo ili da iscjedak ima izražen miris nemaš brige. Al nastoj te dnevne uloške izbaciti, radije uzmi neki prirodni materijal ako baš moraš nešto nositi. 
    A za baby watcher ti mora biti elektroprovodljivi gel da bi bilo skroz funkcionalno. 

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

• Emi25

Broj poruka: 73

Prijavi adminu

Cure koje ste na komplikacijama,kada dobijete doznake od doktora? Zadnji dan u mj ili? 

2016 💙J
    16.10.2024. +

petrucika

Broj poruka: 478

Prijavi adminu

Cure ja sam kupila od bioelektre magezij al od 400mg pise ultra to mi je teta u ljekarni dala kao da smim jel to to?? Vi ste posale doza dnevna 360 ovo je 400??? I nicas me uhvatilo u maternici ti grcevi kad san se tila dignut za vc!! Jel mogu ovaj od 400mg??

+ 10.10.

• Leptirica_

Broj poruka: 112

Prijavi adminu

petrucika

Cure ja sam kupila od bioelektre magezij al od 400mg pise ultra to mi je teta u ljekarni dala kao da smim jel to to?? Vi ste posale doza dnevna 360 ovo je 400??? I nicas me uhvatilo u maternici ti grcevi kad san se tila dignut za vc!! Jel mogu ovaj od 400mg??

Kao šta je i farmaceut u ljekarni rekao, možeš to konzumirati u trudnoći. Višak magnezija tijelo izmokri, a ako baš pretjeraš sa dozom jedino možeš osjetiti laksativni učinak i to je sve. Nema straha

petrucika

Broj poruka: 478

Prijavi adminu

Leptirica_

petrucika

Kao šta je i farmaceut u ljekarni rekao, možeš to konzumirati u trudnoći. Višak magnezija tijelo izmokri, a ako baš pretjeraš sa dozom jedino možeš osjetiti laksativni učinak i to je sve. Nema straha

😘

+ 10.10.

Pixi

Broj poruka: 264

Prijavi adminu

Bok cure, samo da se kratko javim. Današnji pregled je dobro prošao. Vidjela sam rukice i nogice, nuhalni nabor je 1.65mm. Dr je komentirala da je sve dobro i da je zadovoljna. Hematom je nestao.
    Radila sam Panoramu, pa sad sam u panici dok ne stigne. 🫣

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

• Tinchilina

Broj poruka: 363

Prijavi adminu

Bravo Pixi, drago mi je da je sve uredno. U kojem si ti sad tjednu?

💙 5/2023

• AnnieP

Broj poruka: 153

Prijavi adminu

Pozdrav, moj pregled je u četvrtak, napokon još malooo.
    Vidjela sam da je netko pitao za voditi datume pregleda, mi smo to imali prije 3 godine u grupi i super je, lijepo se pratimo. Ja baš sam slabo  na forumu pa ne znam kako to točno ide.
    Možda ima neka cura koja ima vremena i volje voditi to za preglede? 
    Nadam se da ste sve dobro. ❤️

Pixi

Broj poruka: 264

Prijavi adminu

Tinchilina

Bravo Pixi, drago mi je da je sve uredno. U kojem si ti sad tjednu?

12+4 je danas 😊

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.