Piamia cestitam! ❤️
.
Hvala svima ☺️
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni jutros sa cyclogestom iscurilo i malo smeđih primjesa na papir. Pomalo umirem od straha jer nisam imala nikako nikakvih smeđarenja unatoc hematomu kojeg evo u pon na uzv nisam imala vise. Imala jucer blage bolove. Preko dana uglavnom lezim i mirujem i tako se cijelo vrijeme pazim ali ne sviđa mi se ovo. Poludit cu ako ne bude dobro...
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Meni jutros sa cyclogestom iscurilo i malo smeđih primjesa na papir. Pomalo umirem od straha jer nisam imala nikako nikakvih smeđarenja unatoc hematomu kojeg evo u pon na uzv nisam imala vise. Imala jucer blage bolove. Preko dana uglavnom lezim i mirujem i tako se cijelo vrijeme pazim ali ne sviđa mi se ovo. Poludit cu ako ne bude dobro…
Ej ajde odi na hitnu da se smiris!!ja sam imala smedarenja dugo nisan bolove ali cesto smedarenja i prvi puta san se u ovoj trudnoci susrela s tim inace sam viserotka!!i bio mi je sok!!!i svaki puta san isla na hitnu cak sam imala prvi outa i svjeze krvi to je sve bilo u tragovima kad bi se brisala!!kod mene uzrok nije poznat vjerojatno manjak hormona estrogena dok posteljuca nije pocela raditi svoje!!!ja bi ti savjetovala da odes radi sviga mira!!
+ 10.10.
Cestitam curee ♡♡♡
Emma da li si isla na hitnu?
Curke mene je moj dr narucio tek 08.01 bit cu tacno 8 sedmica tad da li da idem privatno prije ?
U slucaju da odem privatno prije jel to puno uz u razmaku od 2 sedmice ?
Po meni je u redu prvi pregled s 8 tjedana, pogotovo ako je moguće da si imala kasnu ovulaciju. Ako ipak ne možeš dočekati i odeš prije privatno, neće ništa smetati.
Emma i ja bih na tvom mjestu isla na pregled. Sretno 🍀🍀🍀🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji