Emma05 ja bi takoder otisla na hitnu samo radi svog mira, ali vjerujem da ce sve biti u redu 🙏🏼
Samojed97 nije puno dva uzv u razmaku 2 tjedna, ja sam do 12. Tjedna isla svaki tjedan na uzv (morala sam tako radi cisti i rizicne trudnoce), mislim da po doktorima zaista ne trebas ici ranije nego 8. Tjedan, ali ako imas priliku i zelis odi privat ranije da vidis da je stvarno beba tu 🥰 (meni je to osobno stvarno puno znacilo u tim pocetnim tjednima)
Htjela sam napisati jel puno da radim dva ultrazvuka u razmaku od 2 sedmice
Htjela sam napisati jel puno da radim dva ultrazvuka u razmaku od 2 sedmice
Nije puno jer ja sam isla par puta za dva tj na kintrolu i radio mi se uzv svaki puta!!s 8tt je sadvim ok ako je s trudnocom sve ok aliii ako ti zelis i ranije slobodno!!ja san nedavno na svoju ruku isla za dva tj privatno i inda san opet za 2tj imala pregled tako da slobodno mozes!!
+ 10.10.
Ej cure, evo da vam se javim na brzinu.
Obavila pregled, sve je uredu i doktor je dao zeleno svjetlo. Čekamo prvu M pa ćemo vidjeti kad se bacamo u akciju.
Vama čestitam na urednim pregledima, čestitke curama koje već znaju i spol beba 😍
Bravo bas mi je drago za tebe!!sretno i mi te cekamo kad god bude❤️
+ 10.10.
Obavila pregled. Sve je u redu hvala Bogu🙏. Cijedi se ostatak hematoma izgleda jer ga vidi mrvicu na uzv ali nije strašan kaže dr. Bebica je micala rukicama i nogicama😍. Važno mi je da je sve u redu. Malo ću se više puta pregledati ali kod mene drugačije ne ide. S obzirom na sve što sam prošla pušem i na hladno🙈. Teško mi je opustiti se..i vjerojatno do kraja trudnoće i neću🫣..dok ne budem držala svoju bebu u naručju😍🥰..jednog dana daj Bože🙏❤️.
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Obavila pregled. Sve je u redu hvala Bogu🙏. Cijedi se ostatak hematoma izgleda jer ga vidi mrvicu na uzv ali nije strašan kaže dr. Bebica je micala rukicama i nogicama😍. Važno mi je da je sve u redu. Malo ću se više puta pregledati ali kod mene drugačije ne ide. S obzirom na sve što sam prošla pušem i na hladno🙈. Teško mi je opustiti se..i vjerojatno do kraja trudnoće i neću🫣..dok ne budem držala svoju bebu u naručju😍🥰..jednog dana daj Bože🙏❤️.
Emma jako mi je drago da je sve uredu 🥰🥰🥰 nek mrvica mala raste
Jel moraš mirovati zbog hematoma?
👩🏻🦰35, Hasimoto, 👩🏻💻42, Oligozoospermia
pokušavamo od 8/22
1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓
Super! Sad se sigurno bar malo lakse dise, odmaraj i pazi se 🙏🏼💪🏼Jasamja nadam se da nam se brzo pridruzujes, bas mi je jako drago radi tebe 🤞🏻
Naravno da hoces sve ce biti u redu ne brini🙏🥰
+ 10.10.
Ja sam ovaj tjedna dva puta imala sukrvice, pregled mi je tek 3.1., nadam se da se to hematom cijedi i da ga do pregleda neće biti.
Nadam se da će kod tebe biti sve u redu. Bolje da tako odeš na pregled nego da brineš. Meni je moja ginekologica rekla da je bolje da odem 10 puta bezveze nego da jednom ne odem, a trebala sam.
🩷 7/2022
Sortiraj odgovore
Najstariji