Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Milica24

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Emma05 ja bi takoder otisla na hitnu samo radi svog mira, ali vjerujem da ce sve biti u redu 🙏🏼 
    Samojed97 nije puno dva uzv u razmaku 2 tjedna, ja sam do 12. Tjedna isla svaki tjedan na uzv (morala sam tako radi cisti i rizicne trudnoce), mislim da po doktorima zaista ne trebas ici ranije nego 8. Tjedan, ali ako imas priliku i zelis odi privat ranije da vidis da je stvarno beba tu 🥰 (meni je to osobno stvarno puno znacilo u tim pocetnim tjednima)

lolola13

Broj poruka: 158

Prijavi adminu

Meni je dr rekao da se ne preporuca raditi uzv prije 8. tjedna ako je sve ok s trudnocom. Odnosno ako nisi bila u nekom mpo ivf postupku ili ako imas nekih problema zdravstvenih zbog kojih bi trebalo pratiti ranije... 

petrucika

Broj poruka: 517

Prijavi adminu

Samojed97

Htjela sam napisati jel puno da radim dva ultrazvuka u razmaku od 2 sedmice

Samojed97

Htjela sam napisati jel puno da radim dva ultrazvuka u razmaku od 2 sedmice

Nije puno jer ja sam isla par puta za dva tj na kintrolu i radio mi se uzv svaki puta!!s 8tt je sadvim ok ako je s trudnocom sve ok aliii ako ti zelis i ranije slobodno!!ja san nedavno na svoju ruku isla za dva tj privatno i inda san opet za 2tj imala pregled tako da slobodno mozes!!

+ 10.10.

jasamja

Broj poruka: 937

Prijavi adminu

Ej cure, evo da vam se javim na brzinu.
    Obavila pregled, sve je uredu i doktor je dao zeleno svjetlo. Čekamo prvu M pa ćemo vidjeti kad se bacamo u akciju.
    Vama čestitam na urednim pregledima, čestitke curama koje već znaju i spol beba 😍

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

petrucika

Prijavi adminu

jasamja

Ej cure, evo da vam se javim na brzinu.
    Obavila pregled, sve je uredu i doktor je dao zeleno svjetlo. Čekamo prvu M pa ćemo vidjeti kad se bacamo u akciju.
    Vama čestitam na urednim pregledima, čestitke curama koje već znaju i spol beba 😍

Bravo bas mi je drago za tebe!!sretno i mi te cekamo kad god bude❤️

+ 10.10.

Emma05

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Obavila pregled. Sve je u redu hvala Bogu🙏. Cijedi se ostatak hematoma izgleda jer ga vidi mrvicu na uzv ali nije strašan kaže dr. Bebica je micala rukicama i nogicama😍. Važno mi je da je sve u redu. Malo ću se više puta pregledati ali kod mene drugačije ne ide. S obzirom na sve što sam prošla pušem i na hladno🙈. Teško mi je opustiti se..i vjerojatno do kraja trudnoće i neću🫣..dok ne budem držala svoju bebu u naručju😍🥰..jednog dana daj Bože🙏❤️.

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo)
    15 g radimo na 👶, 7 operacija (2 vanmaternične)
    14i transfer - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3

Pixi

Broj poruka: 276

Prijavi adminu

Emma05

Obavila pregled. Sve je u redu hvala Bogu🙏. Cijedi se ostatak hematoma izgleda jer ga vidi mrvicu na uzv ali nije strašan kaže dr. Bebica je micala rukicama i nogicama😍. Važno mi je da je sve u redu. Malo ću se više puta pregledati ali kod mene drugačije ne ide. S obzirom na sve što sam prošla pušem i na hladno🙈. Teško mi je opustiti se..i vjerojatno do kraja trudnoće i neću🫣..dok ne budem držala svoju bebu u naručju😍🥰..jednog dana daj Bože🙏❤️.

Emma jako mi je drago da je sve uredu 🥰🥰🥰 nek mrvica mala raste
    Jel moraš mirovati zbog hematoma?

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Milica24

Broj poruka: 49

Prijavi adminu

Emma05

Super! Sad se sigurno bar malo lakse dise, odmaraj i pazi se 🙏🏼💪🏼Jasamja nadam se da nam se brzo pridruzujes, bas mi je jako drago radi tebe 🤞🏻

petrucika

Prijavi adminu

Emma05

Naravno da hoces sve ce biti u redu ne brini🙏🥰

+ 10.10.

• AnnieP

Broj poruka: 187

Prijavi adminu

Emma05

Ja sam ovaj tjedna dva puta imala sukrvice, pregled mi je tek 3.1., nadam se da se to hematom cijedi i da ga do pregleda neće biti.
    Nadam se da će kod tebe biti sve u redu. Bolje da tako odeš na pregled nego da brineš. Meni je moja ginekologica rekla da je bolje da odem 10 puta bezveze nego da jednom ne odem, a trebala sam.

🩷 7/2022

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.