Piamia jesi dobila nalaze Panorame? Sinoc si me nabrijala i sad ja cekam nalaze kao zima ozeblo sunce 😂
A lijepo sam se u glavi poslozila da ne ocekujem nista prije petka🙈
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Piamia jesi dobila nalaze Panorame? Sinoc si me nabrijala i sad ja cekam nalaze kao zima ozeblo sunce 😂
A lijepo sam se u glavi poslozila da ne ocekujem nista prije petka🙈
Nisam jos nazalost :( javi i ti pls cim dobijes.. jesi radila prosireni isto?
Ma tko zna kak je krenulo hocemo dobit opce i do petka. Jer sam jos malo istrazivala, ispada da osnovni paket fkt dode kroz 8 dana, a prosireni vecinom bude preko 10
Piamia ja sam radila Panoramu prosireni panel krv sam vadila 2.12 a došla je 12.12 točno 10 dana
2016 💙J
16.10.2024. +
Piamia ja sam radila Panoramu prosireni panel krv sam vadila 2.12 a došla je 12.12 točno 10 dana
10.ti dan ujutro? To mi je sutra😬
Na večer oko 18.30 sati, tako da možeš očekivati u bilo koje vrijeme
2016 💙J
16.10.2024. +
Na večer oko 18.30 sati, tako da možeš očekivati u bilo koje vrijeme
Tnx.. to vjer poliklinika proslijedi tako da ja racunam da ako vide budu, ako ne onda tek sljedeci radni dan
Dolazi i subotom tako da ne mora biti radni dan po meni.
Joj Petrucika divne divne vijesti baš si me obradovala. I tako mi je drago da nižemo samo lijepe preglede. Pre zanimljivo mi je kako si vidjela i da guta plodnu vodu, pre fora, mora da je brutalan ultrazvuk u pitanju. Uglavnom super za curicu, veselim se u ime svih vas 🥰
Btw, dao mi je i kremu i vaginalete, namazala sam ujutro kao nešto, budem još i sad navečer kad stavim vaginaletu.
Jel ti još uvijek trošiš progesteron? Meni je smanjio na 1 dnevno. Jedva čekam da ne moram ništa više stavljat i da bude mir. Al u zadnja 2 dana mi je jako obilan iscjedak, ko da se popiškim imam osjećaj. Jel ima neka od vas takva iskustva?
💙 5/2023
Jeste li se negdje prijavljivale i dobile kakve poklone za trudnice?
Ne znam šta sve ima sada.
Nisam se jos prijavljivala ali mi je neki dan iskocio tiktok s popisom pa ispod stavljam:
1. DM paket dobrodoslice za trudnice i bebe (uz predocenje dm active beauty kartice)
2. HiPP klub pogodnosti - poklon paketi (registracijom u klub na adresu stizu pokloni u vrijeme trudnoce i nakon rodenja bebe)
3. Muller (pogodnosti s registracijom u Baby club)
4. Lidl (poklon paket uz registraciju na aplikaciji)
Za dm znam, to planiram kasnije jer ne znam do kad vrijedi knjižica s bodovima.
Ako netko podigne dm neka javi što se dobije. 😊
🩷 7/2022
Dolazi i subotom tako da ne mora biti radni dan po meni.
Joj Petrucikadivne divne vijesti baš si me obradovala. I tako mi je drago da nižemo samo lijepe preglede. Pre zanimljivo mi je kako si vidjela i da guta plodnu vodu, pre fora, mora da je brutalan ultrazvuk u pitanju. Uglavnom super za curicu, veselim se u ime svih vas 🥰
Btw, dao mi je i kremu i vaginalete, namazala sam ujutro kao nešto, budem još i sad navečer kad stavim vaginaletu.
Jel ti još uvijek trošiš progesteron? Meni je smanjio na 1 dnevno. Jedva čekam da ne moram ništa više stavljat i da bude mir. Al u zadnja 2 dana mi je jako obilan iscjedak, ko da se popiškim imam osjećaj. Jel ima neka od vas takva iskustva?
Ejj hvala ti bas mi je bilo super i divno je to sve viditi i gledati moj doktor je bas temeljit i onako dosta je smiren i ima pristup onako ljudski i ja njega pitam svasta sto god me zanima i stvarno me njegovi pregledi uvik smire i ulijevaju mi povjerenje jer mu bas virujen!!ja sam ga bas danas pitala za dufaston rekao mi je da nastavim cisto eto dok ne dodemo u neke vece tjedne sad kad se to sve lipo smirilo neka tako ostane i kad vec meni ne smetaju ti dufastoni ok ih podnosim pa eto neka tako ostane jos neko vrime!! Tako da ja pijem jos uvik njih i folacin eto cu popit do kraja nece skodit sigurno za njega ga nisan pitala ali mislim da ga migu potrosit do kraja uz to pijem prenatale i laktogin probiotik!!dao mi je geonistin vaginalete jer sam ja rekla da me bas sinoc onako doli oeckalo lagano ali kaze da mi je iscjedak ok ali eto da stavim koje vecer taj geonistin cisto eto da budemo sigurni kad san se vec pozalila da me pecka,iako moram oriznat danas nisan ni osjetila!!a ti iskoristi to do kraja i meni ti je na papi pokazalo gljivice a ja ih nisan uopce tad osjecala!!
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji