Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchilina
    17. Prosinac 2024. 11:17

Emma, iskreno se radujem zbog vas i mogu vas zamisliti kako se smijete i plačete od sreće na tom pregledu, divno, sreća ❤️ 
    Lolola, ma znam da hoće, al brine me jer piše na lijeku da se ne smije dojit s njim, a na onoj nekoj listi dojenja je zelen i kao smije se. Svakako sam planirala prestat sa dojenjem u narednih mjesec, dva- max 3. A sad se neçkam bi li ovo mogao biti dobar razlog da odmah sad prekinem jer sam i sad već jako smanjila, na samo 2 podoja dnevno smo. S druge strane, kako je stalno bolestan, ta cica mi bude baš spas kad je bolestan i za kašalj i utjehu i sad kad je imao temp sam znala da je unio kvalitetno nešto i da ga hidrira plus liječi. Baš mi je zbog toga bed prekidati. Sa blizancima vjerujem da neću ni moć dojiti i žao mi je zbog tog, pokušat ću se izdajati ako çe ići pa makar da na taj način uspijem kolko tolko. Al s obzirom da znam kolko mi je vremena uzelo dojenje samo sa malim, kombinacija njih dvoje i todler nema šanse da to uspijem.

💙 5/2023

lolola13
    17. Prosinac 2024. 11:38

Aha, joj kako je meni prva trudnoca skroz izgubim iz vida da je tu i dojenje i svakakve druge brige uz vise djece 😅 Da, tu stvarno ne znam dati savjet 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Piamia
    17. Prosinac 2024. 12:09

Cure ja jos cekam panoramu, luda sam. Nekak sam se vodila time kak je tu vecini cura doslo za tj dana da ce i meni, ali jos nista🥲

petrucika
    17. Prosinac 2024. 12:46

Cure kad komplikacije sjedaju?

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

Elza
    17. Prosinac 2024. 13:01

Piamia

Cure ja jos cekam panoramu, luda sam. Nekak sam se vodila time kak je tu vecini cura doslo za tj dana da ce i meni, ali jos nista🥲

Koliko ti je dana prošlo od vađenja krvi?
    Ja sam vadila prošlu srijedu, prijateljice su rekle da se obično čeka 8 dana tako da još imam fore.

Piamia
    17. Prosinac 2024. 13:02

Ja 

Elza

Piamia

Ja sam vadila prošlu srijedu, prijateljice su rekle da se obično čeka 8 dana tako da još imam fore.

Prosli pon sam vadila, nadam se cijeli dan i svaki cas skacem na mob

Elza
    17. Prosinac 2024. 13:04

Piamia

Ja

Elza

Piamia

Joj znam, i ja iako znam da nema šanse da još stigne. Nadam se da će ti brzo stići! :)

Piamia
    17. Prosinac 2024. 13:18

Elza

Piamia

Ja

Elza

Piamia

Joj znam, i ja iako znam da nema šanse da još stigne. Nadam se da će ti brzo stići! :)

I ja tebi drzim fige da sto prije stigne! Meni je vec bed, zvala sam jucer polikliniku kao da pitam jel doslo, sad mi bed i zvat, mogu samo cekat😌

Lunolina
    17. Prosinac 2024. 15:22

Piamia mislim da su cure pisale ovdje nedavno da su vadile u ponedjeljak/utorak i da su dobile nalaze u cetvrtak/petak/subotu. Znam jer sam vadila u utorak i ja sam si zacrtala da cu dobiti nalaze i petak😂

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Piamia
    17. Prosinac 2024. 15:28

Lunolina

Piamia mislim da su cure pisale ovdje nedavno da su vadile u ponedjeljak/utorak i da su dobile nalaze u cetvrtak/petak/subotu. Znam jer sam vadila u utorak i ja sam si zacrtala da cu dobiti nalaze i petak😂

Ah da vjerojatno nista ni danas. Ja sam naravno vidjela i zapamtila samo komentare gdje su cure dobile kroz 8 dana i sad sam luda🥲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.