Emma, iskreno se radujem zbog vas i mogu vas zamisliti kako se smijete i plačete od sreće na tom pregledu, divno, sreća ❤️
Lolola, ma znam da hoće, al brine me jer piše na lijeku da se ne smije dojit s njim, a na onoj nekoj listi dojenja je zelen i kao smije se. Svakako sam planirala prestat sa dojenjem u narednih mjesec, dva- max 3. A sad se neçkam bi li ovo mogao biti dobar razlog da odmah sad prekinem jer sam i sad već jako smanjila, na samo 2 podoja dnevno smo. S druge strane, kako je stalno bolestan, ta cica mi bude baš spas kad je bolestan i za kašalj i utjehu i sad kad je imao temp sam znala da je unio kvalitetno nešto i da ga hidrira plus liječi. Baš mi je zbog toga bed prekidati. Sa blizancima vjerujem da neću ni moć dojiti i žao mi je zbog tog, pokušat ću se izdajati ako çe ići pa makar da na taj način uspijem kolko tolko. Al s obzirom da znam kolko mi je vremena uzelo dojenje samo sa malim, kombinacija njih dvoje i todler nema šanse da to uspijem.
Dečko 5/2023
Ja
Cure ja jos cekam panoramu, luda sam. Nekak sam se vodila time kak je tu vecini cura doslo za tj dana da ce i meni, ali jos nista🥲Koliko ti je dana prošlo od vađenja krvi?
Ja sam vadila prošlu srijedu, prijateljice su rekle da se obično čeka 8 dana tako da još imam fore.
Prosli pon sam vadila, nadam se cijeli dan i svaki cas skacem na mob
JaCure ja jos cekam panoramu, luda sam. Nekak sam se vodila time kak je tu vecini cura doslo za tj dana da ce i meni, ali jos nista🥲Koliko ti je dana prošlo od vađenja krvi?
Ja sam vadila prošlu srijedu, prijateljice su rekle da se obično čeka 8 dana tako da još imam fore.
Prosli pon sam vadila, nadam se cijeli dan i svaki cas skacem na mob
Joj znam, i ja iako znam da nema šanse da još stigne. Nadam se da će ti brzo stići! :)
JaCure ja jos cekam panoramu, luda sam. Nekak sam se vodila time kak je tu vecini cura doslo za tj dana da ce i meni, ali jos nista🥲Koliko ti je dana prošlo od vađenja krvi?
Prosli pon sam vadila, nadam se cijeli dan i svaki cas skacem na mobJoj znam, i ja iako znam da nema šanse da još stigne. Nadam se da će ti brzo stići! :)
I ja tebi drzim fige da sto prije stigne! Meni je vec bed, zvala sam jucer polikliniku kao da pitam jel doslo, sad mi bed i zvat, mogu samo cekat😌
Piamia mislim da su cure pisale ovdje nedavno da su vadile u ponedjeljak/utorak i da su dobile nalaze u cetvrtak/petak/subotu. Znam jer sam vadila u utorak i ja sam si zacrtala da cu dobiti nalaze i petak😂
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻
Piamia mislim da su cure pisale ovdje nedavno da su vadile u ponedjeljak/utorak i da su dobile nalaze u cetvrtak/petak/subotu. Znam jer sam vadila u utorak i ja sam si zacrtala da cu dobiti nalaze i petak😂
Ah da vjerojatno nista ni danas. Ja sam naravno vidjela i zapamtila samo komentare gdje su cure dobile kroz 8 dana i sad sam luda🥲
Sortiraj odgovore
Najstariji