Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lolola13
    19. Prosinac 2024. 10:13

Ja sam osjetila nesto tako cudno ali jos nisam sigurna da mogu reci da je beba 😅 2 puta do sada sam osjetila, ali puno cesce ovaj tjedan imam nekakve bolove, kao da me ostro presjece, pa si mislim jel ti beba udari ili samo maternica raste 😂

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Elza
    19. Prosinac 2024. 10:16

Noćas sam osjetila nešto odmah iznad vrata maternice, baš sam se petrucika tebe sjetila da si spominjala pokrete. Inače bi to pripisala radu crijeva ali ovo je bilo baš na čudnom mjestu, kao da me beba nogama udara u cerviks. 

• Tinchilina
    19. Prosinac 2024. 10:18

Ja baš loše spavam, napokon je mali počeo spavat cijelu noć a ja sad umjesto da uhvatim priliku prije novih pjetlića, ja nemrem spavat, ko sova. Užas

💙 5/2023

petrucika
    19. Prosinac 2024. 10:21

Elza

Noćas sam osjetila nešto odmah iznad vrata maternice, baš sam se petrucika tebe sjetila da si spominjala pokrete. Inače bi to pripisala radu crijeva ali ovo je bilo baš na čudnom mjestu, kao da me beba nogama udara u cerviks.

Jellll🤩🥰 ma ja ti kazem da je da budem iskrena mozda ja previse osluskujem sican se zadnje s malim da san bila 14 i nesto dana i tad san osjetila bas udarce !! U glavi su mi ostala ovakva meskoljenja kao isjetim nesto unutra ne isjetim da me dira lupka ali nesto mi se meskolji!!!i sad danima to osjetim i svaki dan mi je to sve jasnije i jace !! Pa me bas zanimalo jel i kid vas drugih iako odma da naglasim kod viserotki to bude ranije a kid prvirotki ugl bude kasnije pa ako koja cure ne isjeca neka ne brine jer to je stvarno idividualno ali ocekivano za nas koje sko viserotke ocekivano u ovako ranijim tjednima!! Ja jedva cekam da to bude onako bas bum da znam sve je ok!! Lakse je nekako i sigurnija budes!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

lolola13
    19. Prosinac 2024. 10:46

Elza

I ja tocno osjetim kao da me u cerviks udari, pa me presjece ostra bol na kratko

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

Pixi
    19. Prosinac 2024. 10:48

I kod mene povremeno bude nespavanja. 😁 Ima nas.

Jel se neka od vas bori sa glavoboljom? Kod mene već treći dan i ne prestaje. Prvi dan sam popila dva Lupoceta od 500( u razmaku od osam sati) jer je bol bila neizdrživa, a ova dva dana nekako guram. Pokušala sam šetnje, više vode, zamracena soba, učestali obroci, bez ekrana... Ništa ne pomaže. Ginekolog mi je na godišnjem a nekako mislim da nije za hitnu

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Piamia
    19. Prosinac 2024. 10:59

Pixi

Jel se neka od vas bori sa glavoboljom? Kod mene već treći dan i ne prestaje. Prvi dan sam popila dva Lupoceta od 500( u razmaku od osam sati) jer je bol bila neizdrživa, a ova dva dana nekako guram. Pokušala sam šetnje, više vode, zamracena soba, učestali obroci, bez ekrana… Ništa ne pomaže. Ginekolog mi je na godišnjem a nekako mislim da nije za hitnu

I ja znam imat glavobolju, ali ne tako jaku da bi popila tablete. Znam da neki koriste one neke roll on i tigrovu mast.. nisam nista od toga probala. Meni pomogne kava i nesto slatko, ali ne uvijek, nekad moram prespavati i tek drugi dan prode.

Pixi
    19. Prosinac 2024. 11:06

Piamia

Pixi

Jel se neka od vas bori sa glavoboljom? Kod mene već treći dan i ne prestaje. Prvi dan sam popila dva Lupoceta od 500( u razmaku od osam sati) jer je bol bila neizdrživa, a ova dva dana nekako guram. Pokušala sam šetnje, više vode, zamracena soba, učestali obroci, bez ekrana… Ništa ne pomaže. Ginekolog mi je na godišnjem a nekako mislim da nije za hitnu

I ja znam imat glavobolju, ali ne tako jaku da bi popila tablete. Znam da neki koriste one neke roll on i tigrovu mast.. nisam nista od toga probala. Meni pomogne kava i nesto slatko, ali ne uvijek, nekad moram prespavati i tek drugi dan prode.

Kavu ne mogu jer mučnine 🫣
    Tako i meni obično bude kad prespavam no sada ni to. 

👩🏻‍🦰35, 👩🏻‍💻42
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, 10dnt β 204, 12dnt β 462.8, stiže curica 💓

Lunolina
    19. Prosinac 2024. 11:21

Vi vec osjetite udarce? 😮 ja nista ne osjetim 🙈 međutim kupila sam si onaj aparatic koji detektira djetetov puls pa kad me uhvati siza, potrazim puls pa se smirim 🥰 
    .
    Sto se tice Panorame, cini se da nemamo izbora nego cekati ☹️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Piamia
    19. Prosinac 2024. 11:24

Lunolina

Vi vec osjetite udarce? 😮 ja nista ne osjetim 🙈 međutim kupila sam si onaj aparatic koji detektira djetetov puls pa kad me uhvati siza, potrazim puls pa se smirim 🥰
    .
    Sto se tice Panorame, cini se da nemamo izbora nego cekati ☹️

Ma ne.. ne udarce. Ja bih rekla kao mini leptirici ali jako rijetko, najcesce navecer kad se smirim ispred tva, iako to mogu biti i crijeva ali ja nekako sad kao iskusnija sam i mislim da bi to mogla biti beba.
    Prvi put nisam do 16./17.nista osjetila..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.