Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petrucika
    18. Prosinac 2024. 19:50

AnnieP

Milica24

AnnieP

Jeste li se negdje prijavljivale i dobile kakve poklone za trudnice?
    Ne znam šta sve ima sada.

Nisam se jos prijavljivala ali mi je neki dan iskocio tiktok s popisom pa ispod stavljam:
    1. DM paket dobrodoslice za trudnice i bebe (uz predocenje dm active beauty kartice)
    2. HiPP klub pogodnosti - poklon paketi (registracijom u klub na adresu stizu pokloni u vrijeme trudnoce i nakon rodenja bebe)
    3. Muller (pogodnosti s registracijom u Baby club)
    4. Lidl (poklon paket uz registraciju na aplikaciji)

Za dm znam, to planiram kasnije jer ne znam do kad vrijedi knjižica s bodovima.
    Ako netko podigne dm neka javi što se dobije. 😊

Ja sam podigla dobijete bibs dudu knjizicu s popustima i to dobijete u jednoj krpenoj fora torbi!!dm je prije djelio orave paketice sad eto ta dudica unutra popusti i torba!!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

AnnieP
    18. Prosinac 2024. 19:57

petrucika

AnnieP

Milica24

AnnieP

Nisam se jos prijavljivala ali mi je neki dan iskocio tiktok s popisom pa ispod stavljam:
    1. DM paket dobrodoslice za trudnice i bebe (uz predocenje dm active beauty kartice)
    2. HiPP klub pogodnosti - poklon paketi (registracijom u klub na adresu stizu pokloni u vrijeme trudnoce i nakon rodenja bebe)

Ja sam podigla dobijete bibs dudu knjizicu s popustima i to dobijete u jednoj krpenoj fora torbi!!dm je prije djelio orave paketice sad eto ta dudica unutra popusti i torba!!

Do kad vrijedi knjižica s popustima?
    Baš skromno ove godine, ja sam prije 2 godine dobila kremu od biobaze za trudnice. 

🩷 7/2022

lolola13
    18. Prosinac 2024. 19:59

Tinchilina

Dolazi i subotom tako da ne mora biti radni dan po meni.
    Joj Petrucikadivne divne vijesti baš si me obradovala. I tako mi je drago da nižemo samo lijepe preglede. Pre zanimljivo mi je kako si vidjela i da guta plodnu vodu, pre fora, mora da je brutalan ultrazvuk u pitanju. Uglavnom super za curicu, veselim se u ime svih vas 🥰
    Btw, dao mi je i kremu i vaginalete, namazala sam ujutro kao nešto, budem još i sad navečer kad stavim vaginaletu.
    Jel ti još uvijek trošiš progesteron? Meni je smanjio na 1 dnevno. Jedva čekam da ne moram ništa više stavljat i da bude mir. Al u zadnja 2 dana mi je jako obilan iscjedak, ko da se popiškim imam osjećaj. Jel ima neka od vas takva iskustva?

Imam ja dosta obilniji iscjedak zadnjih par dana, onako je prozirno bjelkast ali nema nikakav miris i nista ne osjetim da me smeta... pa sam zakljucila da je to sve ok 😂 

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

lolola13
    18. Prosinac 2024. 20:03

Petrucika super za pregled, bas mi je drago vidjeti tu kako se veselimo kada vidimo bebice 🥰🥰 Moj dr je isto bas super, onako kao da je njegova beba imam osjecaj koliko s nekom dragoscu gleda i komentira bebicu. Zao mi je samo da je pred penziju pa vjerojatno necu moci i s drugim kod njega 😂
     Inace cure meni stvarno ide na bolje kaj se tice mucnine! Sad povratim ujutro i onda kao da mi se smiri tokom dana. Navecer i ujutro mi bude najgore a kroz dan onako u valovima dolazi ali nije niti blizu kao prije. Polako mogu i malo vise papati pa mi je trbuh skroz iskocio 🤣🤣🤣  Htjela sam vas jos pitati, jel koja radila 4d uzv nekada? Razmisljala sam s muzem ici oko 20tog tt da dobimo i snimku i da on vidi bebicu

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

petrucika
    18. Prosinac 2024. 20:08

lolola13

Petrucika super za pregled, bas mi je drago vidjeti tu kako se veselimo kada vidimo bebice 🥰🥰 Moj dr je isto bas super, onako kao da je njegova beba imam osjecaj koliko s nekom dragoscu gleda i komentira bebicu. Zao mi je samo da je pred penziju pa vjerojatno necu moci i s drugim kod njega 😂
    Inace cure meni stvarno ide na bolje kaj se tice mucnine! Sad povratim ujutro i onda kao da mi se smiri tokom dana. Navecer i ujutro mi bude najgore a kroz dan onako u valovima dolazi ali nije niti blizu kao prije. Polako mogu i malo vise papati pa mi je trbuh skroz iskocio 🤣🤣🤣 Htjela sam vas jos pitati, jel koja radila 4d uzv nekada? Razmisljala sam s muzem ici oko 20tog tt da dobimo i snimku i da on vidi bebicu

❤️ hvala ti!

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

petrucika
    18. Prosinac 2024. 20:10

AnnieP

petrucika

AnnieP

Milica24

AnnieP

Do kad vrijedi knjižica s popustima?
    Baš skromno ove godine, ja sam prije 2 godine dobila kremu od biobaze za trudnice.

Ajme evo nemam pojma morala bi i potrazit jer san to jednom slucajno pokupila prikom kupovine u dm i spremila sam to negdi a torbu recimo bas koristim jer volim te platnene!!ako pronaden knjizicu javim do kad vridi!!ja sam prije 6god dobila punu toga i bas bogato sad sam se bas onako zacudila hah samo dudica😬

+ 10.10.
    21.6.2025. stize nam🩷

• Tinchilina
    18. Prosinac 2024. 20:15

Moj je isto tako jako voden i bjelkast, al ja svašta sad dolje mečem pa onda je i ra bijela boja sigurno od vaginaleta. Isto mislim nekako da je ok. 
    Sad si me sjetila na Leptiricu, jesi ti ženo živa? Jel imalo bolje stanje sa mučninama? Nisi nam već dugo pisala.
    A što se tiče kila, mislim da nije važno ako im vage daju više kile zbog robe i to, jer se svaki put važete na istoj vazi sa više-manje isto robe na sebi. Po tom se mislim gleda porast u kilicama, nebitno sad kolko je to točno, nego kolko je rast u odnosu na tipa zadnji pregled ili neki period prije.

💙 5/2023

lolola13
    18. Prosinac 2024. 22:17

Joj da, netko je pitao za komplikacije kad ide uplata. Meni je danas sjelo, nisam popratila ako ste vec pisale

👩 34 👦 36
    👶🩷 23.6.2025.

• keksolina
    18. Prosinac 2024. 23:37

lolola13

Inace cure meni stvarno ide na bolje kaj se tice mucnine! Sad povratim ujutro i onda kao da mi se smiri tokom dana. Navecer i ujutro mi bude najgore a kroz dan onako u valovima dolazi ali nije niti blizu kao prije. Polako mogu i malo vise papati pa mi je trbuh skroz iskocio 🤣🤣🤣 Htjela sam vas jos pitati, jel koja radila 4d uzv nekada? Razmisljala sam s muzem ici oko 20tog tt da dobimo i snimku i da on vidi bebicu

Ja sam radila 4D negdje oko 24. tjedna, mozda i kasnije i mogu ti reci da nije bio nista bolji nego 3D koji ima moja doktorica, ali njen je isto novi, a i ona je bila strucnija u rukovanju pa mislim da je i do toga. 
    Bas mi je lijepo kako si napisala ovo za doktora, stvarno znaci kad vidis da im je toliko stalo 🥰 znas da bas vole svoj posao

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• keksolina
    18. Prosinac 2024. 23:40

Tinchilina meni ti je isto zadnjih dana obilniji iscjedak, isto ko da sam se popiskila. Ali kak kaze lolola13 bez mirisa i boje pa me ne brine, mislim da je to normalno

3/23 👨‍👩‍👦
    15.10.2024. ➕️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.