Čestitke na dobrim pregledima 🥰🥰
Nisam imala gljivice u prošloj, nego ureaplazmu, a sad nije ništa spomenuo pa je to valjda pod kontrolom. Dao mi je i kremu, al ja nemam nikakvih simptoma i ne znam di bi trebala mazat 😅
Sto si tocno dobila??rojazol kremu??onda vanjski dio mazes ne u rodnicu!!
+ 10.10.
Pregled obavljen. Kaže dr da mrva izgleda u skladu sa 8+3..velika je 2 cm sada. Vidili smo glavu, rukice, nogice i malu guzu😍. I pupčanu. Uzv je neki ultra novi pa se sve lipo vidi. Mahao je malom rukicom pa smo se ja i muž i smijali i plakali u isto vrime😄👌💕 Presretni smo i šokirani. Dojmovi se još moraju sleći jer nam još nerealno djeluje, nekako nam se nakon 15 god čini kao da neki film gledamo😄..ali sjesti će to sve..Idući pregled 02.01.
Jaooo divno 🥰🥰🥰🥰 jako lijepe vijesti 🍀
Neka raste čudo malo ❤️
Na isti dan nam je sljedeći pregled 🤭 jedva čekam detalje ❤️
01.12. +
Bok curke, jos jedna koja prati iz tisine i navija za svaku od vas! 🤞🏻
Trenutno i ja cekam rezultate Panorame, vadila krv u cetvrtak navecer, doktorica mi rekla da moguce da tek oko stare godine dodu 🥲 vec sam sad na rubu zivaca od cekanja haha
Zanima me jel ima ijedna od vas susreta s iducim simptomom: jako su mi grudi osjetljive, a posebno bradavice i zadnja dva dana mi je na jednoj bradavici izasla kao mala crvena tockica na vrhu bradavice koja odskace od bradavice posebno kad se bradavica ukruti i jako mi je bolna na dodir. Kad preko dana nosim grudnjak mi je ok jer se valjda minimizira trenje, ali cim skinem grudnjak ili obucem spavacicu ne mogu ni osjetit tkaninu na tom malom mjestu koliko me boli. Ne znam jel to normalno, je li mozda do suhe koze ili nekih hormonalnih promjena ali mi je bas cudno sto je tako crvena, ispupcena i bolna...
Sortiraj odgovore
Najstariji