Cure sa obilnijim iscjetkom - koliko znam, sto ce trudnoca ici dalje to ce i iscjedak biti jaci 🥲 iscjedak cisti rodnicu i cuva bebu, neka ga bude ☺️
Piamia joj a ti si vadila u ponedjeljak, a ja u utorak navecer 🙈 cekam da dobijes ti da se i ja mogu poceti nadati 🙈 ja sam uzela onaj srednji paket.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Jutro cure!!ja sam budna od 7:15h a legla san oko 1h !!ja s ovom trudnocom i sa spavanjem veze nemam bar za sad a inace sam poznata da volim spavat😬..probuda se i ne mogu vise sad cu se lagano dizati i maloga u vrtic i ja u ducan marenda kavica ili caj i polako!!kakve ste vi sa spavanjem??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Petrucika super za pregled, bas mi je drago vidjeti tu kako se veselimo kada vidimo bebice 🥰🥰 Moj dr je isto bas super, onako kao da je njegova beba imam osjecaj koliko s nekom dragoscu gleda i komentira bebicu. Zao mi je samo da je pred penziju pa vjerojatno necu moci i s drugim kod njega 😂
Inace cure meni stvarno ide na bolje kaj se tice mucnine! Sad povratim ujutro i onda kao da mi se smiri tokom dana. Navecer i ujutro mi bude najgore a kroz dan onako u valovima dolazi ali nije niti blizu kao prije. Polako mogu i malo vise papati pa mi je trbuh skroz iskocio 🤣🤣🤣 Htjela sam vas jos pitati, jel koja radila 4d uzv nekada? Razmisljala sam s muzem ici oko 20tog tt da dobimo i snimku i da on vidi bebicu
Ja sam radila 4D negdje oko 24. tjedna, mozda i kasnije i mogu ti reci da nije bio nista bolji nego 3D koji ima moja doktorica, ali njen je isto novi, a i ona je bila strucnija u rukovanju pa mislim da je i do toga.
Bas mi je lijepo kako si napisala ovo za doktora, stvarno znaci kad vidis da im je toliko stalo 🥰 znas da bas vole svoj
Hvala ti! Onda ga mogu voditi i na 3d 😃 moj je socijalni dr i ne bi rekla da ima neki hitech uzv. Mislim lijepo se to vidi ali za pocetak nema niti zvuk srceka tako da bi sigurno otisla privatno na neki bolji samo taj jedan pregled. A za sad mi se cini da ne bi muza dr niti pustio unutra, do sada nisam vidjela niti jednu zenu da je s muzem bila a ja nisam htjela ni pitati dok su ovi vaginalni pregledi 😅
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Jutro cure!!ja sam budna od 7:15h a legla san oko 1h !!ja s ovom trudnocom i sa spavanjem veze nemam bar za sad a inace sam poznata da volim spavat😬..probuda se i ne mogu vise sad cu se lagano dizati i maloga u vrtic i ja u ducan marenda kavica ili caj i polako!!kakve ste vi sa spavanjem??
Ja isto inace spavalica a od kad sam trudna mi se dogada da se budim oko 4-5 i ne mogu vise zaspati. Ali mislim da mi je to povezano i sa mucninama jer onda ne mogu zaspati od mucnine. Sto je ok kad sam bila na bolovanju ali sada dok radim me bas jako iscrpljuje. Desi mi se svakih par dana da uspijem odspavati cijelu noc do normalnih jutarnjih sati pa sam onda sretna 😂 Ja sam mislila da muke sa spavanjem krecu tek kad rodim 🤦🏼♀️
👩 34 👦 36
👶🩷 23.6.2025.
Ja isto inace spavalica a od kad sam trudna mi se dogada da se budim oko 4-5 i ne mogu vise zaspati. Ali mislim da mi je to povezano i sa mucninama jer onda ne mogu zaspati od mucnine. Sto je ok kad sam bila na bolovanju ali sada dok radim me bas jako iscrpljuje. Desi mi se svakih par dana da uspijem odspavati cijelu noc do normalnih jutarnjih sati pa sam onda sretna 😂 Ja sam mislila da muke sa spavanjem krecu tek kad rodim 🤦🏼♀️
Ja se nocu po par puta budim od pocetka trudnoce jer ne mogu istrpit da ne odem tokom nici na wc probudim se i ono morammm ritko mi se desi da se probudim tek oko 5/6 ugl to bude oko 3 pa opet oko 5/6/7h i eto od kako sam trudna ja spavam na tanane nema nekog spavanja cak mi nije problem rano se dizat ako moram i to je cista suprotnist mene jer ja obozavam spavat i nikad mi dosta ali evo ova trudnoca mi je natirala skrozz drugi tempo☺️😜
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure sa obilnijim iscjetkom - koliko znam, sto ce trudnoca ici dalje to ce i iscjedak biti jaci 🥲 iscjedak cisti rodnicu i cuva bebu, neka ga bude ☺️
Piamia joj a ti si vadila u ponedjeljak, a ja u utorak navecer 🙈 cekam da dobijes ti da se i ja mogu poceti nadati 🙈 ja sam uzela onaj srednji paket.
Ja u pon popodne.. ma evo meni vec i danasnji dan polako pada u vodu🥲 cim nije bilo ujutro sto sam se jako nadala, nekak si mislim nis od tog. Iako znam da moze doci kad god, vec mi je onak nema sanse. Moj uzorak je u obradi od 12.12., dns je znaci 7mi dan, a moze potrajat do 10. To smo zvali bas te kojima smo uplatili novac, nateru.
Ja u pon popodne.. ma evo meni vec i danasnji dan polako pada u vodu🥲 cim nije bilo ujutro sto sam se jako nadala, nekak si mislim nis od tog. Iako znam da moze doci kad god, vec mi je onak nema sanse. Moj uzorak je u obradi od 12.12., dns je znaci 7mi dan, a moze potrajat do 10. To smo zvali bas te kojima smo uplatili novac, nateru.
Meni je 8. dan od vađenja krvi, osnovni paket.
Radila sam kombinirani probir koji je u redu, pa se nadam da će i panorama biti ok. Isto čekam pa ćemo vidjeti kad bude-bude, šta da radimo...
Što se spavanja tiče, budim se redovito oko 5 sati i ne mogu zaspati. Jedno sat, sat i pol se vrtim pa opet malo zaspem. Popodne ako uspijem odspavam pola sata, to mi pomogne pa uspijem funkcionirati do navečer.
Znaci ima nas koje ne mozemo vec sad spavati😂pitanje za sve buduce mamice da li osjecate mozda leptirice bebu kako se meskolji??ovo san postavila i nedavno ali sam stvarno sve vise sigurna da mi je ovo beba jer se krene onako bas meskoljit ko da mi neko rovari kopka u tim djelu stomaka skroz nisko doli nisu to udarci to je bas meskoljenje!!evo sad sad popila nes i jedem plazmu i pocela se meskoljit uvjerena san sve vise da je beba da nisu crijeva jer crijeva su drugacija!!i sad postaje onako jasnije i jace izrazajno za razliku unazad par dana!!ima li kod vas slicno??
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Znaci ima nas koje ne mozemo vec sad spavati😂pitanje za sve buduce mamice da li osjecate mozda leptirice bebu kako se meskolji??ovo san postavila i nedavno ali sam stvarno sve vise sigurna da mi je ovo beba jer se krene onako bas meskoljit ko da mi neko rovari kopka u tim djelu stomaka skroz nisko doli nisu to udarci to je bas meskoljenje!!evo sad sad popila nes i jedem plazmu i pocela se meskoljit uvjerena san sve vise da je beba da nisu crijeva jer crijeva su drugacija!!i sad postaje onako jasnije i jace izrazajno za razliku unazad par dana!!ima li kod vas slicno??
Mi smo razlike dan doslovno, ja sam danas 13 plus 5 i i ja osjetim povremeno unutra kao neke lagane leptirice. Drugo mi je dijete, mozda sd drugo prije osjeti?
Sortiraj odgovore
Najstariji