Cure ja sam upravo s pregleda i hvala dragom Bogu sve je kako triba!!doktor mi je opet pogledao sve kao miny anomaly da potvrdimo da je sve ok!!i opet smo gledali malo srce,trbuscic,noguce,rukice,zeludac vidila san kako guta plodnu vodu i kako odlazi u zeludac nuhalni smo opet izmirili mislim da je reka 1mm uglavno sve je suoer i veci smo tri dana od starosti trudnoce!!i dolazi nam djevojcica i ja sam to znala toliko jaku intuiciju sam imala samo sam rekla ja to doktore znam id pocetka osjecam to ❤️tako sam i s malim znala da je decko isto sam imala tu intuiciju tako jaku da sam znala da nema sanse da bude obrnuto!!eto drage moje kontrola je za 4tjedna!!i stvarno sam sretna!!jedino sto sam se u iva dva tjedna udebljala 4kg pa miram pripazit ali ja mispim da to vaganje nije bas realno kod njih da mi ne oduzmu bas puno ali ok triba se pripazit iako bit ce tesko idu praznici😬!!!eto ja idem proslaviti uz jedan topli kakao i veliki otdrav svima od nas dvi❤️❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Cure ja sam upravo s pregleda i hvala dragom Bogu sve je kako triba!!doktor mi je opet pogledao sve kao miny anomaly da potvrdimo da je sve ok!!i opet smo gledali malo srce,trbuscic,noguce,rukice,zeludac vidila san kako guta plodnu vodu i kako odlazi u zeludac nuhalni smo opet izmirili mislim da je reka 1mm uglavno sve je suoer i veci smo tri dana od starosti trudnoce!!i dolazi nam djevojcica i ja sam to znala toliko jaku intuiciju sam imala samo sam rekla ja to doktore znam id pocetka osjecam to ❤️tako sam i s malim znala da je decko isto sam imala tu intuiciju tako jaku da sam znala da nema sanse da bude obrnuto!!eto drage moje kontrola je za 4tjedna!!i stvarno sam sretna!!jedino sto sam se u iva dva tjedna udebljala 4kg pa miram pripazit ali ja mispim da to vaganje nije bas realno kod njih da mi ne oduzmu bas puno ali ok triba se pripazit iako bit ce tesko idu praznici😬!!!eto ja idem proslaviti uz jedan topli kakao i veliki otdrav svima od nas dvi❤️❤️
CESTITAM!! Jako lijepe vijesti, bas mi je drago za tebe🥰 ja isto mislim da im vaganje nije najtocnije, jer doma uvijek imam manje kg nego na tom vaganju ali to ti je sad svakako nebitno u svim dobrim informacijama koje si dobila 💪🏼
baby boy 🤎🐻
Pozdrav svim trudnicama i mamama, zanima me vidi li itko od vas slabi plusić ili ja to umišljam i ako da značii li to pozitivna trudnoća ili ne? Prošli puta sam imala jasno vidljiv plusic stoga sam zbunjena. Molim vas za savjete. Hvala svima.
👩🏽23, 🧔🏽26
👧🏽 Aurora 2,5
Hej svima.
Ja evo ovih dana više mirujem jer me boli, ne znam je li hematom ili se maternica širi. Svejedno moram maksimalno mirovati pa svejedno.
Mi se veselimo curici još jednoj i malo pričamo i gledamo imena, da se slaže i s prvom curkom. Ja sam rekla jedno ime koje mi se baš sviđa, malo je dugačko ali i suprugu se baš svidjelo. Rekla sam da je još prerano pa se nećemo držati za to ime nego tražiti i dalje ali nekako mislim da će biti to ime na kraju. 😊
Nadam se da ste sve dobro i da te mučnine i povraćanja prestaju lagano.
🩷 7/2022
Jeste li se negdje prijavljivale i dobile kakve poklone za trudnice?
Ne znam šta sve ima sada.
🩷 7/2022
Super za dobar pregled i cestitam na curici, eto sto je mamina intuicija 💓 drago mi je da je i kod tebe doslo mirnije razdoblje, bas si zasluzila. I ja mislim da nije skroz realno to njihovo vaganje, ili se samo tjesim 😅
Cestitam i tebi AnnieP na curici 🤗 bas me zanima hoce li meni znati reci doktorica iduci put spol, taman bi trebali biti 14 tjedana. Mi imamo popis od par muskih i par zenskih imena pa ga mijenjamo i dopunjujemo
3/23 👨👩👦
15.10.2024. ➕️
Petrucika čestitam na dobrom pregledu i na curici😊 pusti kile,uzivaj u blagdanima. Ulazis u drugo tromjesecje, napokon možeš opusteno uzivat u trudnoći😊
2016 💙J
16.10.2024. +
Draga petrucika čestitam na malenoj curici, jako lijepe vijesti sad pred blagdane ❤️❤️ Ja se nadam da ćemo mi na idućem pregledu saznati spol bebice, jako smo znatiželjni. Prošli tjedan na mini anomaly scanu doktorica je rekla da je još prerano ali da bi se na idućem pregledu već mogao vidjeti spol ako bebica bude surađivala ☺️
🙋♀️ 31
🙋 31
+ 20. 10. 2024.
It's a boy 💙
Hvala vam drage moje forumasice stvarno ovako nesto nema cjenu ova sreca ne moze mjerit s nicim!!kad napravis pregled i oad je sve u redu kad ides sretan kuci i plus eto jos neocekivano saznam za spol🥰🙏ne mogu vam opisat koliko san sretna i ispunjena!!kao sto je keksolina spomenula napokon je dosao period kad mogu odahnut kad napokon i ja mogu uzivat u dobrim oregledima nakon onog trnovitog pocetka!!ali ja sam virovala u nas dvi i od pocetka govorim da je unutra moja lavica❤️zelim vam svima dobre pregleda dobre vjesti na ovom nase forumu i da sve uzivamo u blagdanima sretne i zadovoljne 🥰🙏❤️
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Jeste li se negdje prijavljivale i dobile kakve poklone za trudnice?
Ne znam šta sve ima sada.
Nisam se jos prijavljivala ali mi je neki dan iskocio tiktok s popisom pa ispod stavljam:
1. DM paket dobrodoslice za trudnice i bebe (uz predocenje dm active beauty kartice)
2. HiPP klub pogodnosti - poklon paketi (registracijom u klub na adresu stizu pokloni u vrijeme trudnoce i nakon rodenja bebe)
3. Muller (pogodnosti s registracijom u Baby club)
4. Lidl (poklon paket uz registraciju na aplikaciji)
baby boy 🤎🐻
Sortiraj odgovore
Najstariji