Ljetne bebe 2025.🌻🍉🌞⛵🏝️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Emi25

Broj poruka: 47

Prijavi adminu

mikmik1

Cao curke cestitam vam na lijepim vijestima. Da sve docekate svoje ljetne bebe i da sve prodje skolski i uredno. A ja sam nazalost imala biohemijsku, danas potvrdjeno.

Žao mi je😒 želim ti da što prije ostvariš uredno i školsku trudnoću 

2016 💙J
    16.10.2024. +

jasamja

Broj poruka: 878

Prijavi adminu

Emi25

Maslačak_13

Cure čestitam na dobrim pregledima, drago mi je pročitati da je sve u redu 😊 na sljedećem pregledu će mi ginekologica raditi kombinirani probir pa ako mi netko od iskusnijih može napisati kako to izgleda

Ja sam radila Panoramu radi sebe,imam dosta godina 36 muž je 4 godine stariji,nismo više mladi😊 da sam mirnija. U prvoj trudnoći sam radila samo kombinirani. Vadi se krv i mjeri nuhalni nabor,uzimaju i tvoje godine te se računaju vjerojatnosti. Vi ste dosta mladi od nas, po godinama niste rizicni.
    Jasamja da saznat ćemo i spol bebe😊 Nadam se da će kod tebi prava M krenut i da se što prije vratiš na ovaj forum❤️

Ajme super, držim 🤞 da sve bude uredu, mada sam sigurna da hoće 🙂 
    Hvala ti, nadam se da hoće, baš sam sva napeta 😂
    Mikmik drži se, znam kako ti je ❤️ odmori glavu i hrabro naprijed 🤞🤞💪

👩 32
    👦 34
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Tamara30

Broj poruka: 182

Prijavi adminu

meni su dali pregled tek 29.01 prvi untrazvuk a pregled su mi dali 30.01 danas sam vadila betu i resultat mije 450 ul

• Leptirica_

Broj poruka: 81

Prijavi adminu

Čestitam svim curama na dobrim pregledima🥳
    Mikmik žao mi je na lošem ishodu. Držim fige da čim prije ugledaš ponovno svoj plusić.
    Šta se tiče NIPTa ja ga nisam radila u prvoj trudnoći i odlučili smo da ga nećemo ni sada u drugoj. Raditi ću samo mini anomaly scan i to je to. 

• Tinchilina

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Žao mi je mikmik, sretno dalje sa svime.
    Zvala sam ginića pa mi je povećao utriće na 3x dnevno. Kaže ako se pojača , pravac hitna. Za sad se kao smanjuje, pa se nadam da se neće više vratiti, ili da se barem neće povećati.
    Što se tiče prenatalnih, mi smo isto bili mozgali što ćemo i kako, iako sam ja inicijalno bila za to, al je suprug rekao da nam s obzirom na pojačanje sad treba svaki euro, pa kao budemo ako bude potrebe. I onda se prošli tjedan dogodio onaj propust i premda je onaj doktor kod kojeg sam bila rekao da je sve ok, rekao mi je da preporuča da napravim Panoramu da sebe smirim i da budemo sigurni da je sve ok. 
    Što se tiče onog stava, kojeg sam i ja bila, do jako nedavno: rodila bih bez obzira. To je čini mi se iskrivljena slika stvarnosti, jer prvo kaj ti padne na pamet je ako je down ili tako neki sindorom, rodila bih. Ali jako često stvari nisu tako jednostavne, ima svega i svačega nažalost i masu sa životom ne spojivih slučajeva. Kad sam tog postala svjesna jer sam danima isčitavala internet od do na tu temu koja me mučila, shvatila sam da nije sve crno-bijelo, i da ne mogu reć da ne bih u nekim slučajevima ipak pobacila. Želim nam svima svu sreću i zdravu dječicu, al svašta je moguće i kod malđih i kod starijih rodilja. Mislim da ti prenatalni nisu ipak tako loša stvar.

Dečko 5/2023

• mommy735

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Maslačak_13

Cure čestitam na dobrim pregledima, drago mi je pročitati da je sve u redu 😊 na sljedećem pregledu će mi ginekologica raditi kombinirani probir pa ako mi netko od iskusnijih može napisati kako to izgleda zapravo u praksi? Ginekologica mi je rekla ako je sve u redu na kombiniranom probiru da nema potrebe onda za prenatalnim testom (nipt), u slučaju da rezultati nisu dobri ili sumnjivi onda je preporuka raditi prenatalni test. Sad sam u dilemi dal ići na taj prenatalni ili ne, vi koje ste išle na panoramu jeste li išle radi sebe zbog mirnoće, zbog godina ili nekoga trećeg razloga? MM i ja smo nekako mišljenja da ako kombinirani probir bude uredan da ne bi radili dalje i prenatalni test jer imam 31 godinu tako da i s tog aspekta ne spadam u neku ajmo to tako reći rizičnije skupinu.

Ja sam radila Panoramu, nisam radila kombinirani. Jednostavno smo tako odlučili, bez nekog razloga. Rezultati su stigli za 8 dana i srećom sve je super. A odmah smo saznali i spol što nam je definitivno +, obzirom da nam je prvo dijete pa bi svi tu i tamo nešto kupili. 😊

petrucika

Broj poruka: 309

Prijavi adminu

Mikmik zao mi je na losem ishodu i puni srece zelim u buducnosti! Cestitam svim curama na dobrim pregledima❤️

+ 10.10.

• Tinchilina

Broj poruka: 283

Prijavi adminu

Koga očekujete? Ja se isto veselim informacijama o spolu. Iako je navodno jedan dečko, pa navijam da bude i 1 cura.

Dečko 5/2023

Elza

Broj poruka: 530

Prijavi adminu

Imam 33 godine i raditi ću panoramu, onaj osnovni paket.
    Mislim da ako bude dobar nalaz da ću biti smirenija.
    U prvoj trudnoći nisam.

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.