Pozdrav cure,
prijavljujem uredan pregled koji smo obavili u ponedjeljak, sve je okej, curica lijepo napreduje i jako je aktivna.. pratim šećer i tlak, pijem željezo, radim još 10 dana i onda godišnji i otvaram komplikacije sredinom 5. mj, uff jedva čekam.. Sljedeći pregled je 30.4.
Svima želim dobre preglede i aktivne bebice! Uživajte cure! 😉
👩🏼42, hipotireoza-Hashimoto, trombofilija
👨🏻🦲50
1/22 💔- missed ab
10/22 💙 (heparinska trudnica, preeklampsija)
29/11/23 - kuca 💗
24/1/24 - Panorama low risk ✅ , stiže curka 💝
url=https://www.tickerfactory.com]
Sto se tice promjena u dojci , mislim na tipa da pod rukom napipavas nesto vece nego inace npr. ..ja imam fibroadenome koji su punktirani bili i znam tocno di su, i nisam primijetila pod rukom da su narasli…iako cesto rastu u trudnoci. Da vam se odjednom uvuce bradavica npr (a inace nisu uvucene), da se javi krvavi iscjedak, da koza na mjestu postane naborana ili promijenila boju isl.
Na te stvari ces ici, a sto sto nas cice boluckaju vise u trudnoci je normalno, mastitisi kod pocetka dojenja su cesti isl.
Ako se nesto dogodi novo sto vas brine, u tom slucaju se ide na pregled i u trudnoci i kod dojilja.
Al u pravilu, preporuka je nakon prestanka dojenja da prodje 2mj da se sve vrati na fiziolosko stanje😅
Sviju nas isto brine, da ce to biti predugi periodi izmedju pregleda haha, al dojenje nam moze samo pridonijeti zdravlju dojki i smanjiti potencijalno i ciste i fibroadenome :)
Sad mi je lakše kada si to sve lijepo detaljno objasnila. 😍
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav cure,
prijavljujem uredan pregled koji smo obavili u ponedjeljak, sve je okej, curica lijepo napreduje i jako je aktivna.. pratim šećer i tlak, pijem željezo, radim još 10 dana i onda godišnji i otvaram komplikacije sredinom 5. mj, uff jedva čekam.. Sljedeći pregled je 30.4.
Svima želim dobre preglede i aktivne bebice! Uživajte cure! 😉
Bravo, čestitam na urednom pregledu 🥰
Još malo pa ćeš odmarati i uživati 🤗
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Purple E hvala ti, tako sam si i ja mislila ali mi je trebalo još jedno mišljenje da potvrdim 😂🤞🏽 stavila sam sinoć, pa ću sad do pregleda..
melian super za pregled! 🥂 ja vam se divim curama koje radite (I zavidim ponekad🤣), ja sam tako rano morala otići na komplikacije zbog onog katastrofalnog početka trudnoće i bas mi je krivo zbog toga.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ćao ženice drage. Ja bila na pregledu , beba je i dalje veća. Imamo skoro punu kilu. Dogovorili smo indukciju. Tako da će moj porod biti 16.07 ( ukoliko ne krene ranije a nadam se da neće ) , imam dosta jake bh kontrakcije i ništa mi ne pomaže osim vrućeg tuša.
Kako ste vi ? Šta ima ? 😊
Nadaimaš prekrasan trbuh ❤
Kolika razlika između nas…
Znam da smo u dan bile jednake. Držim fige da sve prođe u najboljem redu…
Nama danas bio pregled beba 600g. Mjere odgovaraju tjednima.. jedva ju je opet uhvatio… okrenuta na zadak..
Sljedeće ogtt ovaj tjedan…
Bit će to sve super , termin je od 37.tjedna pa na dalje , vidjet ćemo kako će se svi naslagat 😅🙉🙈…brzo će sve proć.
Kako si ti inače ?
Ma naravno… sve će to biti aman taman
Ja se ne smijem žaliti… uistinu sve ide lijepo. I nadam se da će tako I nastaviti…neki dan sam se malo preforsirala pa sam teško disala. Ali na kraju je sve ok
Je l ti i dalje strogo mirujes?
Čuvaj se 😇 !
Mirujem i dalje da , više mi je dosta. Skupljam kile nenormalno kako se slabo krečem i to mi stvara problem. Cure žele moju pažnju pa mi bude teško kad nešto ne mogu ali se trudim da nekako funkcioniramo.
Mogu misliti... ja mužu neke stvari ne mogu objasniti 🤣
BTW mene jučer uhvatio neki napad panike kao što me čeka. Kako cu ja to, što me čeka. Bas grozan osjecaj, skroz atipičan za mene
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Lista pregleda:
marta96 - 10.4.
Gabby - 10.4.
mia_ - 11.4.
Monny - 11.4.
deedee1405 - 11.4.
Faith1509 - 12.4.
plave_okice - 12.4.
Perpetua - 15.4.
katy_kaya - 16.4.
laurell - 16.4.
ElisaDay - 18.4.
Ellfa - 18.4.
Hellobaby - 23.4.
korni -29.4.
pistacija13 - 30.4.
nada23 - 30.4.
Melian - 30.4.
.
Ako fali još koji termin 🤔
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ej cure, moj pregled je u 18 tek.
Vidim da spominjete uzv dojki,ja sam isla u toku dojenja zbog neke promjene , rekla je dr da se sve dobro vidi iako sam imala puno mlijeka🤷 a sad da nisam imala neki problem nebi isla dok nebi prestala dojiti, ali dobro da jesam jer sam opet ostala trudna nakon prestanka dojenja pa eto 😇
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Pozdrav cure, čestitam svima na dobrim pregledima i nalazima.💕
Cure koje imaju poteskoce izdrzite,sve ce biti dobro samo se cuvajte.🫂
.
Kod mene sve uredu, osjetim bebana kako se kotrlja i lupka..ponekad vise ponekad manje, ali uglavnom se javi kad mirujem i kada sam opustena.
Ja sam pocela jesti , mucnine i povracnje su nestali za sada. Dobila sam dva kg za 2ipo tjedna jer mi se sve jede. Sad napokon jedem sta volim salate, corbe, smootie..kuham nam zdravo i plus poneki slatkis i pita 🤣
Totalno drugi pojam trudnoce nego do sada.
.
Sto se tice alergija morala sam posegnuti za sirupom dva puta jer sam se gusila od kaslja i nisam mogla udahnuti, naravno uz odobrenje doktorice. Bilo me strah da ne dobivamo dovoljno kisika. Do ovog tjedna sam se super drzala, nsdam se da se nece ponavljat.
Pregled mi je tek 22.04 ne mogu doceekat da vidim bucu na iducem uzv. 🫶🏻
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
PurpleE hvala ti, tako sam si i ja mislila ali mi je trebalo još jedno mišljenje da potvrdim 😂🤞🏽 stavila sam sinoć, pa ću sad do pregleda..
meliansuper za pregled! 🥂 ja vam se divim curama koje radite (I zavidim ponekad🤣), ja sam tako rano morala otići na komplikacije zbog onog katastrofalnog početka trudnoće i bas mi je krivo zbog toga.
Meni posao uopce ne fali 🤣🤣 napokon imam vremena za sve 🤣🤣
Melian cestitaaam! 🥰
Leeloo i mene nekad opere panika.. ne u vezi poroda, nego hocu li ja to znati kad dode beba 🙃🙃🙃 a nekad i o porodu razmisljam... ma svasta trudnicama pada na pamet 🤣🤣
Hellobaby moj pregled je 29.4., bas sam se danas narucila ☺️
💙5/24💙
Vidim da pišete za uzv dojki. Ja moram svakih pola godine do godinu dana ići na preglede jer imam fibroadenome. Upravo sam se danas naručila i pitala da li se može normalan uzv napraviti jer sam trudna i rekli su mi da nema nikakve veze trudnoća i da oni sve vide što trebaju prepoznati.
Hellobaby, moj sljed pregled je 16.4.
Sortiraj odgovore
Najstariji