Cure, kako stojite s bolovima u donjem dijelu trbuha, zdjelici i kukovima? Dok lezim sve stima, a cim se dignem krene neko zatezanje u tom donjem dijelu pa se sva isprepadam jel to normalno i za ovo drugo tromjesecje.
Prijavljujem uredan pregled! 🤩 Okrenuo se glavom prema dolje i ima 1800gr! 😍😍 On je dobio skoro kilu, a ja izgubila, mijenjali smo se. 🤣
Odsad su mi pregledi u bolnici. 😮 I tek sad shvacam koliko se porod sve vise blizi!
.
Sto se tice ulozaka, kupila sam chicco 1x i vir 2x i neke jednokratne gacice. Ak bude falilo ici ce muz u shopping.
.
Ne znam jel pijete probiotike, ali ja kad popijem do kraja omnibiotic flora plus prelazim na njihovu pandu. (Danas mi je to i doktorica savjetovala).
Čestitam svima na dobrim pregledima, zelim srecu na OGTT-u (meni ginicka rekla da je moj nalaz uredan 🥰), sto se tice zgaravice, stvarno nemam iskustva, ali sam cula da je gadno.
I da, i meni je sve teze spavati. 😅😅
💙5/24💙
Faith drago mi je da su nalazi uredni 🤗 joj i ja sam neki dan argetu pojela, baš me bila napala želja 🙈
Erica ja sam privatno radil OGTT, pa ne znam kako u kbcu to ide.
Haru bravo za dobar pregled 🤗 ja odbrojavam još ovaj tjedan na poslu, i bome mi zadnja dva tjedna proletila 😁
ElisaDay ja sam imala u planu pred kraj oprta robicu, da bude koa sve friško čisto, ali sad si mislim da ne hi bilo loše i ranije krenut 😅 treba to i speglat 🥴
Monny ja isto mislila vreću, ali baš pred neki dan mi savjetovali da ne uzimam sad ljetnu vrecu, nego za početak pokrivanje laganom pamučnom dekicom (budući se bebe praktički ne miču), pa da za zimu uzmem vreću. Nemam pojma još, vidjet ću šta će cure ovdje koje vec imaju bebu reci 🙈
Leeloo hvala ti još jednom na savjetima, krvarenje prestalo, bolovi skoro pa nestali 🥳
Ulošci - pamtim šta ste pisale 😅
Spavaćice za rodilište, jel koja već mozda narucila?
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Purple bravo za dobar pregled i da je bebač u dobroj pozi 🥳🥳 kako si uspjela u ovim tjednima izgubiti kilu? 🙈 Ne mislim gubiti, samo sam znatizeljna 😂
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Purple bravo za dobar pregled i da je bebač u dobroj pozi 🥳🥳 kako si uspjela u ovim tjednima izgubiti kilu? 🙈 Ne mislim gubiti, samo sam znatizeljna 😂
Mislim da mi je zeludac nekako stisnut pa nisam bas gladna, a i ono mjerenje secera me izludilo hahaha.
Pratit cu i dalje situaciju na vagi, malo me bilo strah sto se ne debljam (jer svi kazu da u zadnjim mjesecima bujas), ali sad kad znam da je on dobro dobio u 5 tjedana, odmah mi je lakse. 🥰
Btw narucila sam si spavacice sa stranice svijet trudnica i cist su okej. Vidim da sad i sinsay ima par modela.
Glupo mi je za to davat neke lude pare jer vjerujem da cu po kuci bit u potkosulji i gacama nakon poroda. 😆😆
Nepropusna podloga za krevetic ima li itko da je kupovao? To mi jos fali 😆
💙5/24💙
Faithdrago mi je da su nalazi uredni 🤗 joj i ja sam neki dan argetu pojela, baš me bila napala želja 🙈
Ericaja sam privatno radil OGTT, pa ne znam kako u kbcu to ide.
Harubravo za dobar pregled 🤗 ja odbrojavam još ovaj tjedan na poslu, i bome mi zadnja dva tjedna proletila 😁
ElisaDayja sam imala u planu pred kraj oprta robicu, da bude koa sve friško čisto, ali sad si mislim da ne hi bilo loše i ranije krenut 😅 treba to i speglat 🥴
Monnyja isto mislila vreću, alibaš pred neki dan mi savjetovali da ne uzimam sad ljetnu vrecu, nego za početak pokrivanje laganom pamučnom dekicom (budući se bebe praktički ne miču), pa da za zimu uzmem vreću. Nemam pojma još, vidjet ću šta će cure ovdje koje vec imaju bebu reci 🙈
Leeloo hvala ti još jednom na savjetima, krvarenje prestalo, bolovi skoro pa nestali 🥳
Ulošci- pamtim šta ste pisale 😅
Spavaćice za rodilište, jel koja već mozda narucila?
Sretna sam da je pomoglo..🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Purple kuzim da.. bitno da je bebač dobio koliko treba 🤗 da, i ja cu ih uzet samo za rodilište, tako da bi isto nesto jefitnije, jer znam da ih poslije neću nositi. hvala ti, bacit ću oko 🤗
Leeloo 🥰
Monnyja isto mislila vreću, alibaš pred neki dan mi savjetovali da ne uzimam sad ljetnu vrecu, nego za početak pokrivanje laganom pamučnom dekicom (budući se bebe praktički ne miču), pa da za zimu uzmem vreću. Nemam pojma još, vidjet ću šta će cure ovdje koje vec imaju bebu reci 🙈
Ja glasam ipak za vreću, to je definitivno najsigurnija opcija. Jer je, ne miču se sasvim male bebe, ali isto tako ne znaš unaprijed kad će se početi micati (a može to biti i preko noći) pa da tempiraš točno tad početi koristiti vreću 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Monnyja isto mislila vreću, alibaš pred neki dan mi savjetovali da ne uzimam sad ljetnu vrecu, nego z
Ja glasam ipak za vreću, to je definitivno najsigurnija opcija. Jer je, ne miču se sasvim male bebe, ali isto tako ne znaš unaprijed kad će se početi micati (a može to biti i preko noći) pa da tempiraš točno tad početi koristiti vreću 😄
Tako je, zvuci logično 😅 hvala ti na savjetu 🤗
Prijavljujem uredan pregled! 🤩 Okrenuo se glavom prema dolje i ima 1800gr! 😍😍 On je dobio skoro kilu, a ja izgubila, mijenjali smo se. 🤣
Odsad su mi pregledi u bolnici. 😮 I tek sad shvacam koliko se porod sve vise blizi!
.
Ne znam jel pijete probiotike, ali ja kad popijem do kraja omnibiotic flora plus prelazim na njihovu pandu. (Danas mi je to i doktorica savjetovala).
Mi se pratimo, ali voljela bih da i ja mogu reći koliko je velik, sad to više ne mogu, ovdje ništa ne mjere od toga 😂
Ajme, već u bolnici?! Bome brzo stiglo stvarno. To zbog neke indikacije, sorry ako si spominjala?
.
I da, potpisujem za Pandu, pogotovo ako netko ima alergije u obitelji, ja sam se baš jučer sjetila da je došlo vrijeme kad bih mogla to početi piti, ta zadnja dva mjeseca trudnoće. Meni starija kći nažalost ima niz alergija na hranu, što recimo uopće nisam očekivala u trudnoći 😂 A postoje indikacije da pijenje Pande pred kraj trudnoće može pomoći s tim pa ću ovaj put probati. Mislim, moj muž ima alergiju na badem, ambroziju i životinjsku dlaku, vjerojatno je od njega povukla, a nije sigurno ni carski rez pomogao. 😬 Tak da, garancija nema, ali nemam što ni izgubiti s pijenjem Pande (osim novca 😄).
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji