Curke, čestitam na dobrim pregledima Bravo! Bitno da naše bebice lijepo napreduju.
Prijavljujem uredan pregled! 🤩 Okrenuo se glavom prema dolje i ima 1800gr! 😍😍 On je dobio skoro kilu, a ja izgubila, mijenjali smo se. 🤣
Odsad su mi pregledi u bolnici. 😮 I tek sad shvacam koliko se porod sve vise blizi!
.
Ne znam jel pijete probiotike, ali ja kad popijem do kraja omnibiotic flora plus prelazim na njihovu pandu. (Danas mi je to i doktorica savjetovala).
Mi se pratimo, ali voljela bih da i ja mogu reći koliko je velik, sad to više ne mogu, ovdje ništa ne mjere od toga 😂
Ajme, već u bolnici?! Bome brzo stiglo stvarno. To zbog neke indikacije, sorry ako si spominjala?
.
I da, potpisujem za Pandu, pogotovo ako netko ima alergije u obitelji, ja sam se baš jučer sjetila da je došlo vrijeme kad bih mogla to početi piti, ta zadnja dva mjeseca trudnoće. Meni starija kći nažalost ima niz alergija na hranu, što recimo uopće nisam očekivala u trudnoći 😂 A postoje indikacije da pijenje Pande pred kraj trudnoće može pomoći s tim pa ću ovaj put probati. Mislim, moj muž ima alergiju na badem, ambroziju i životinjsku dlaku, vjerojatno je od njega povukla, a nije sigurno ni carski rez pomogao. 😬 Tak da, garancija nema, ali nemam što ni izgubiti s pijenjem Pande (osim novca 😄).
Bome su probiotici dosta skupi, al jbg, sve je skupo. 😅 Vidis, nisam razmisljala o alergijama, citala sam da je dobro za njihovu crijevnu floru.
.
Salje me u bolnicu malo ranije jer sam na heparinu i imala prije dva spontana pa bolje da me oni prate. Al vidjet cemo hoce li to biti cesce ili isto svakih mjesec dana. 🤣.
.
Evo mozes po mome otprilike znati koliki je tvoj bebac, haha. S tim da je napisala da je moj za tjedan dana veci! 😅
💙5/24💙
Cure, kako stojite s bolovima u donjem dijelu trbuha, zdjelici i kukovima? Dok lezim sve stima, a cim se dignem krene neko zatezanje u tom donjem dijelu pa se sva isprepadam jel to normalno i za ovo drugo tromjesecje.
Mene prepone jako bole kad ustanem, pogotovo ujutro. U donjem dijelu trbuha samo ako sam duže na nogama pa ako idem u dulju šetnju pa moram svako malo stati.
Bravo svima na dobrim pregledima i nalazima! 🤞🏽
Sto se žgaravicetiče - meni otkad se trbuh nekako podigao skroz gore, od tad mi počinju problemi sa zgaravicom. Kako koji dan. Mene ništa ne spasi 🤣 samo se umirim i dobro namjestim.
Btw noću mi je spavanje postalo katastrofalno. I inače nisam najbolje spavala, a sad pogotovo. Mislim da se 1000 puta okrenem. I počelo je piskenje vise puta noću, a bome sam i nenormalno žedna! 🫣
Kako herpes?
Eeee stavljala oblog od rakije! 😂🤞🏽 i češnjak! za sad pod kontrolom. nije izbio još. mrvicu me još pecka al puno manje nego jučer. nadam se da ni neće izbiti 🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo mozes po mome otprilike znati koliki je tvoj bebac, haha. S tim da je napisala da je moj za tjedan dana veci! 😅
E pa odlično, jer i meni su rekli isto da je za cca toliko veći 😂 Doduše procijenjeno pipanjem trbuha 😄 Ali opet, iskusne su one u tome…
Još ako poprati tvog i okretanjem glavom kako se spada, to bi bilo super 😄
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Bravo za odlične preglede! ☺️
Nepropusna podloga, mi smo jednu dobili prvi puta , a onda smo još jednu kupili u Baby Centru. Znala sam duplo spremiti krevet, tu nepropusnu podlogu, plahtu, nepropusnu podlogu pa plahtu. Dobro nam je to funkcioniralo kada je sin bio veći pa se znalo dogoditi da se propiški ili par puta kada ga je uhvatilo povraćanje pogotovo usred noći. Samo se skine jedan sloj i ne treba usred noći ništa novo navlačiti i presvlačiti. Tako ću i sada .
Argeta se jede i meni sada kad sam pročitala u vašim komentarima.
Bolovi, ne boli me ni trbuh ni prepone. Zna mi se dogoditi kada pretjeram s kućanskim poslovima da me boli trtica. 😬
Čitam i da vas muči svrab, nadam se da je samo rastezanje kože. Ni to me još ne muči, ali kod mene se rastegnulo dosta još prvi puta, a i nisam mršavica pa ima materijala kod mene. 🙈
'21. 💙
'24. 💛
E pa odlično, jer i meni su rekli isto da je za cca toliko veći 😂 Doduše procijenjeno pipanjem trbuha 😄 Ali opet, iskusne su one u tome…
Još ako poprati tvog i okretanjem glavom kako se spada, to bi bilo super 😄
Opa, pa to je neki magicni dodir ako znaju napipat koliko je dijete u tebi 😮😮😮 svaka cast 😅
Ma okrenut ce se, ima vremena. Moze se moj jos okrenuti koji put. 🤣😍
Haru ajme predobra ideja za dvije podloge odjednom! Bas pametno, hvala 🤩😘
💙5/24💙
Lista pregleda:
Leeloo101 - 9.4.
marta96 - 10.4.
Gabby - 10.4.
mia_ - 11.4.
Monny - 11.4.
deedee1405 - 11.4.
Faith1509 - 12.4.
plave_okice - 12.4.
Perpetua - 15.4.
katy_kaya - 16.4.
laurell - 16.4.
ElisaDay - 18.4.
Ellfa - 18.4.
Hellobaby - 23.4.
korni -29.4.
pistacija13 - 30.4.
nada23 - 30.4.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Dobro jutro cure 🙂
Kod nas baš lijepi vrijeme 🌞
Nepropusne podloge kupili u vitapuru kao i madrac
Mi jučer bili na pregledu..beba je dobro, ima oko kile. Jedino što imam višak plodne vode, pa ćemo se češće pratiti. Tako da je slijedeći pregled za 2 tjedna.
Kako ste vi ostale cure? Cure koje moraju mirovati?
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Jutro cure, evo i nas. Rastemo pomalo 😍
https://ibb.co/HNMP5H5
Hellobaby- drago mi je da je beba dobro. Neka samo raste ❤️. Nisam znala da moze biti visak plodne vode... Vjerujem da sve to bude ok.
Haru- odlicna ideja za dvije podloge! Nije mi to nikad palo napamet. Sad barem znam za ubuduće kako si olakšati 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji