Jutro cure, moja psiha je uzas i čim mi se misli opterete budem koma. Cijelu noć se okrećem ko na ražnju i imam neke blage menga bolove u trbuhu 😏 i to je sve počelo nakon pregleda jučer znači...
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Dobro jutro...
Marta samo polako, kao što kažeš osjećaš se loše kada se previše opteretiš mislima, probaj pustiti mozak na pašu koliko možeš, vjerujem da će onda i fizički biti lakše 🍀
.
Ja sam htjela pitati je li se neka do sada susretala s curenjem mlijeka. U drugom tromjesečju. Unazad tjedan dana sam primjetila malo, ali stvarno malo, curkanje iz desne bradavice. Nekad ne bude ni kap, nekad budu dvije, ali ne više od toga. Prozirno-bjelkasto mliječne boje... Dođe spontano, samo odjednom skužim kapljicu. Znam da je normalno, ali zanima me jesam li sama 😂 I jel okej da uopće curka samo iz jedne strane 🙈
Dobro jutro…
Marta samo polako, kao što kažeš osjećaš se loše kada se previše opteretiš mislima, probaj pustiti mozak na pašu koliko možeš, vjerujem da će onda i fizički biti lakše 🍀
.
Ja sam htjela pitati je li se neka do sada susretala s curenjem mlijeka. U drugom tromjesečju. Unazad tjedan dana sam primjetila malo, ali stvarno malo, curkanje iz desne bradavice. Nekad ne bude ni kap, nekad budu dvije, ali ne više od toga. Prozirno-bjelkasto mliječne boje… Dođe spontano, samo odjednom skužim kapljicu. Znam da je normalno, ali zanima me jesam li sama 😂 I jel okej da uopće curka samo iz jedne strane 🙈
Meni kolostrum curi već neko vrijeme. U grudnjaku nosim tufere ( ne znam dali se tako zovu ali za dojilje 😂 )
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Leeloobravo za dobar pregled 🤗 neka i ogtt bude uredan 🍀 i mene je neki dan malo opralo, pocevsi od poroda, pa kad beba dodje kući, a mi sami s njom 🙈 ali onda sam si rekla, kako su drugi, tako ćemo i mi 🤭
Meliansuper za dobar pregled 🤗
Johicažao mi je da te alergija uhvatila, ali bolje da si uzela nesto da se primiri. Meni se ovih dana počeo baš čepiti nos pa ćemo vidjeti kako će s tim biti..
Gabbysuper za pregled, bas je veliki bebač ❤️ slobodno napiši koju info za Sušak 🤗 ja zasad sve pozitivno čula..
Plave okicei ja ih gledam, ali nikako da se odlučim za broj 🙈 nada šta si našla kratke pidjame a da je gornji dio s dugmićima radi lakšeg dojenja? Ja bih samo zato spavacicu, jer mi se cini da će biti lakše s njom u bolnici.. ispravite me ako sam u zabludi 😅
Marta malo uspori tempo, odmaraj i bit će to sve okej 🤗❤️
Sreca2012 super za pregled 🤗
Da, ima i kratkih trudnickih pidžama s majcama za dojenje. :) Samo je trenutno veći izbor spavaćica. Meni su spavaćice nekako nezgodne, a i inače ih ne volim.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Puno dobrih pregleda ovaj tjedan, čestitam svima 🥰🥰
Zeka koji je to onda tjedan kada su ti dogovorili carski?
Korni prijateljica bi trebala roditi kroz 2 tjedna baš na Sušaku, javim njene dojmove 😊
Može link tih pidžama na dugmiće? Ja sam kupila samo dvije spavaćice ali nisam našla ni njih na dugmiće 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Puno dobrih pregleda ovaj tjedan, čestitam svima 🥰🥰
Zeka koji je to onda tjedan kada su ti dogovorili carski?
Korni prijateljica bi trebala roditi kroz 2 tjedna baš na Sušaku, javim njene dojmove 😊
Može link tih pidžama na dugmiće? Ja sam kupila samo dvije spavaćice ali nisam našla ni njih na dugmiće 🙈
37 tjedan , ali ne idem na carski. Indukcija..prirodno.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Pozdrav mamice, bila na pregledu, bebač lijepo napreduje ali mi se skratio cerviks ali mi je to bila boljka i u prvoj trudnoći. Nije ništa alarmantno, 31mm i T oblika ali svejedno malo stajem na kočnicu sada. Sto se kg tiče, na +11 sam od početka.
Vezano za komplikacije i naknadu, ja radim u javnom sektoru ali nemamo pravilnikom o radu uređeno da mi se razlika nadoknadi već sam na naknadi HZZO-a.
Pozdrav drage,
Trudna sam 23 tj.
Termin 09.08.2024. ima još netko taj dan? 😁
Htjela sam vas pitati dali je normalno da neosjetim bebu?
Tj prve pokrete sam osjetila u 19tt,onda sam oko 21 tj počela osjećati i lagane udarce pod rukom... Zadnjih tjedan dana uopće neosjetim bebu, samo ponekad ali toliko slabo da neznam dali su to udarci ili crijeva!
Prije tjedan dana sam bila na pregledu i sve je bilo uredu....
Kad ste počele osjećati redovno i aktivno bebu?
Prva mi je trudnoća!
Hvala!
Neuspješno od 2o17. 🙏🧸
11/2023 ➕
🧑🍼8/2024
Pozdrav mamice, bila na pregledu, bebač lijepo napreduje ali mi se skratio cerviks ali mi je to bila boljka i u prvoj trudnoći. Nije ništa alarmantno, 31mm i T oblika ali svejedno malo stajem na kočnicu sada. Sto se kg tiče, na +11 sam od početka.
Vezano za komplikacije i naknadu, ja radim u javnom sektoru ali nemamo pravilnikom o radu uređeno da mi se razlika nadoknadi već sam na naknadi HZZO-a.
Meni nikad ne mjeri u mm da znam koliko je😏 i sad mi je stalno u glavi kaj uopće smijem,a kaj ne raditi..kao više mirovati,ali ne strogo ..ne dizati i sjediti dugo,jel onda više stajati dok radim ručak npr ili tak nekaj po kući? Nije da sad radim neke teške aktivnosti jedino sam curicu često dizala i nosila 😏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Meni nikad ne mjeri u mm da znam koliko je😏 i sad mi je stalno u glavi kaj uopće smijem,a kaj ne raditi..kao više mirovati,ali ne strogo ..ne dizati i sjediti dugo,jel onda više stajati dok radim ručak npr ili tak nekaj po kući? Nije da sad radim neke teške aktivnosti jedino sam curicu često dizala i nosila 😏
Meni je rekla dr da izbjegavam nošenje teškog (od vrećica iz ducana do malca), izbjegavat čučanje, dugo stajanje, hodat mogu al kod dodjem doma da odmaram i legnem, i 27.4. Idem opet na kontrolu da vidimo z kojem smjeru to ide… i da opet počinjem utrogestan stavljat 1 tabletu navečer.
U prvoj trudnoći sam od 27 do 35 tjedna mirovala i na kraju sam rodila u 41 tjednu tak da je očito kod mene prisutan kraći cerviks ali bolje spriječiti nego liječit… muž će se vise angažirat oko kućanskih poslova i oko malca a ja ću laganini. Sreća pa ide u vrtić tak da sam dobar dio dana sama i mogu odmarat
Sortiraj odgovore
Najstariji