Bok cure, čestitam na dobrim pregledima!
I ja prijavljujem sve uredno i bebca od preko 1,1 kg.
.
Pitanje za one koje će rodiljni dopust otvarati u onih 45, odnosno 28 dana prije predviđenog termina. Postoji li kakav rok koliko prije moramo predati zahtjev u HZZO? Znam da mi treba potvrda o plaći, preslike računa/osobne i doznaka od ginekologice.
Pitala sam sestru kada bi se trebala javiti za doznake, kaže mi ma dovoljno je da vam ja doznake dam tjedan dana prije nego što počnete koristiti rodiljni. Znači ako bih, bubam, na rodiljni od 10.6., dovoljno je da kod nje dođem 3.6. i ona mi da doznake.
Budući da ih moram nositi u HZZO, nekako mi je to sve klimavo… Zna netko provjerenu informaciju?
Ja sam čula da ništa ne treba nositi jer oni već sve papire imaju, još od komplikacija. Pa samo da im se mailom pošalje doznaka od gin. Ne kužim kakvi papiri im trebaju opet??
Dobijes od ginicke zatvaranje bolovanja i papir za otvaranje rodiljnog. Morala sam odnijeti to na hzzo, drugo imaju od komplikacija. I rekao nam covjek da trebamo doci kad beba bude 5 mjeseci da se to produzi..
E vidiš, meni frendica ništa nije trebala nositi, samo je poslala mail 🤷🏼♀️

Cure, čestitam na dobrim pregledima! 🤗Neka bebice i dalje lijepo rastu i napreduju.
Evo i ja prijavljujem uredan pregled. Beba je sad 825 g, ja sam zatvorena. Pozalila sam se na bolove, ali gin smatra da nisu zabrinjavajući, vjerojatno je od sirenja kako sam i pretpostavila. Ipak cu izvaditi krvnu sliku, mokracu... Sto je sigurno je sigurno.
Evo cini se da i ovaj put necu raditi GUK. Nije mi ništa spominjao, a ja zaboravila pitati. 🤷
Zeka drzi se. Nije ti nimalo lako, ali sigurna sam da CES ti to izgurati do kraja 💪

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Meni je kod otvaranja porodiljnog koji je krenuo 24.4 rekla da ne mogu doc prije datuma, vec da pokupim doznake dan, dva iza. Dobila sam 2 papira jedan koji zatvara komplikacije, i jedan koji otvara porodiljni. u dva primjerka jedan za hzzo jedan za poslodavca. kad sam odnesla papire na zavod morala sam ispuniti jedan dodatni papir na kojem se ispunjavaju podaci i broj računa. Rekli su da se javim opet na hzzo kad bude beba imala 5 mjeseci da se produlji iducih pola godine.
Leeloo koju knjigu citas?

Meni je kod otvaranja porodiljnog koji je krenuo 24.4 rekla da ne mogu doc prije datuma, vec da pokupim doznake dan, dva iza. Dobila sam 2 papira jedan koji zatvara komplikacije, i jedan koji otvara porodiljni. u dva primjerka jedan za hzzo jedan za poslodavca. kad sam odnesla papire na zavod morala sam ispuniti jedan dodatni papir na kojem se ispunjavaju podaci i broj računa. Rekli su da se javim opet na hzzo kad bude beba imala 5 mjeseci da se produlji iducih pola godine.
Leeloo koju knjigu citas?
https://www.svijet-knjige.com/proizvod/11516/povratak-ucitelja-plesa
Meni skočio guk nakon večere... vjerojatno ću morati na prehranu... Ali sestre ne govore ništa.. 😑
Mjerenje opet u 22, 4 i 7 ujutro...
Pa sto bude...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Gestacijski dijabetes... dobila jelovnik i da se javim ginekologu..
Na jelovniku jako puno ugh... pricekat ću ginekologa..

Gestacijski dijabetes… dobila jelovnik i da se javim ginekologu..
Na jelovniku jako puno ugh… pricekat ću ginekologa..
Sigurno ima nekih jelovnika i online, mozda koji ti vise odgovaraju. Meni su rekli da je bitno npr pola tanjura povrca, cetvrtina meso/riba i cetvrtina uh. (Ali njih je dobro zamijeniti integralnom tjesteninom, rizom, batatom).
To nije bio neki striktan jelovnik nego kao neke smjernice.
Bit ce to sve dobro. 🥰🥰🥰🥰
💙5/24💙
Gestacijski dijabetes… dobila jelovnik i da se javim ginekologu..
Na jelovniku jako puno ugh… pricekat ću ginekologa..
Sigurno ima nekih jelovnika i online, mozda koji ti vise odgovaraju. Meni su rekli da je bitno npr pola tanjura povrca, cetvrtina meso/riba i cetvrtina uh. (Ali njih je dobro zamijeniti integralnom tjesteninom, rizom, batatom).
To nije bio neki striktan jelovnik nego kao neke smjernice.
Bit ce to sve dobro. 🥰🥰🥰🥰
Vidila sam.. našla sam neke već... i jedna cura je dala preporuku Ginekologije boras... kod njih je baš detaljno... Ali isto ga pričekam do sutra

Prijavljujem uredan pregled i cekamo curku🌸🌸 iduci pregled 28.5. Zanima me samo je li koja od vas imala grceve u listu i jeste li pile dodatno magnezij? Meni u prenetalnim ima 227 mg i sad sam popila jos onaj direkt od 375, ne znam je li to previse?😫

Sreća čestitke na urednom pregledu i curici!
Vjerujem da smo se sve susrele s grčevima u listovima, nije previše magnezija,ja sam ga pila u nešto većim dozama na preporuku ginekologice( uz ostalu terapiju) da se spriječe kontrakcije/trudovi. Sad kako sam pred kraj sam smanjila na 450mg dnevno. Jedino bi ti stolica mogla biti rijetka..

Lista pregleda:
Gabby - 2.5.
marta96 - 3.5.
plave_okice - 6.5.
mia_ - 6.5.
ericaa - 7.5.
LaFemme - 8.5.
Ellfa - 9.5.
purple13 - 13.5.
korni - 13.5.
Faith1509 - 14.5.
katy_kaya - 14.5.
Hellobaby - 14.5.
laurell - 15.5.
ElisaDay - 16.5.
Johicaa - 21.5.
deedee1405 - 22.5.
Sreća2012 - 28.5.

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji