Popricala sam sa dijabeticarkom, rekla je da nema potrebe za nekim posebnim jelovnicima, da moram pripaziti na neke stvari, ali da stanje nije ni blizu alarmantnog.
Naručit će me sljedeći tjedan na edukaciju i kaže da će sve biti ok
@Laurel pa stvarno ne bi bilo fer da te još i gest.dij. uhvati...
Držim fige da dobro prođe

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Jutro cure,
Bas su tjedni proletjeli.
Ja imam danas pregled i užasno me strah,ovakvu paniku i noćne more prije pregleda nisam nikad imala, svaki da bude sve ok 🥹🤞
Super za sve uredne preglede i sretno svima koji imaju🥰🙏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Laurell kako si, ti je bolje? 🙂
Manu ajme bliži se 🙈🥰
Melian, gabby bravo za dobre preglede ❤️
Leeloo super 🤗
Marta sretno, sigurna sam da će sve biti okej 🤗🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Prijavljujem dobar pregled 😊 mala dama je jako narasla, 752gr, u mj dana dobila skoro pola kile i sad su sve mjere po 7-10 dana vece od stvarnih tjedana, iako je do sad kasnila 5 dana. Aktivna je, rita i lupa na sve strane, sljedeci tjedan radimo OGTT i drzim fige da dobro prođe.
Dobili smo i predivnu slicicu lica pa stavim cim skuzim kak to napraviti 😊😊

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
https://ibb.co/VCXtZZY
evo i nas 🥰

21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
marta96 držim fige da bude sve u redu
nekak najviše s tobom susjecam ove trudnicke strahove i panike. moj pregled je tek u četvrtak a isto svaki dan strepnja.javi nakon pregleda kak je prošlo sve

Evo i mene s pregleda. Sve je super. Usce zatvoreno, plodna voda u redu. Provjerio je i prokrvljenost pupčane. Uzeo bris za BHSB. Sljedeci pregled 20.5. Sad radimo na 2 tjedna. Iduci put CTG.
Bebač raste, u zadnja 3 tjedna on dobio 600g, a ja pola kile 🙈 sve mi je uzeo, a stalno jedem i bas sam gladna. Iako vise ne stane puno po obroku 🤣 kaze dr da ima cca 2300g. Ja sam +10,5kg. Pohvalio me da sam trudnica za poželjet 🤗
Inače sobica spremna, kupili skoro sve. Jos neke sitnice tipa lijekovi, higijena i event još malo robice. Premišljam se za grijač bocica. Imamo baby brezzu, a izdajalicu mislim iznajmiti spectru ako bude trebalo..
i vidjela sam da su se imena spominjala.. naš malac će se zvati Mark ❤️
Cestitam na super pregledu!! Nase bebe su bas slicnih mjera, moj je isto u 3 tjedna dobio 600gr 🥰
Mozda budemo cimerice hahaha
Melian, sparkle odlicni preglediii! 🥰🥰
Leeloo super pa nije nista zabrinjavajuce, bar si se rijesila toga, provjerila si i dobro 🥰🥰
Leptirko nemam trajni,al stalno lakiram na nogama i planiram i dalje, nekak mi ruzno bez. (Al dobro, skinuti cu ako moram haha). Na rukama vise ne lakiram pa kontam da ne to sasvim okej.
💙5/24💙
Jutro cure,
Bas su tjedni proletjeli.
Ja imam danas pregled i užasno me strah,ovakvu paniku i noćne more prije pregleda nisam nikad imala, svaki da bude sve ok 🥹🤞
Super za sve uredne preglede i sretno svima koji imaju🥰🙏
Sretno na pregledu! Drzim fige da je sve u redu! 🥰
Manuu nekako si nam ti najnaprednija 🤩🤩🤩🤩🥰
.
Hoce li netko ici u Vinogradsku roditi?
Imaju sad dane otvorenih vrata rodilista od 6. do 10.5., a 8.5. Tecaj za trudnice
💙5/24💙
Pozdrav svima 🤗 ! Čestitke na pregledima i ja sam danas bila pošto nisam mogla baš trpit bh kontrakcije. Obavila ctg koji je očitao nepravilne kontrakcije 😒...imam nešto viška plodne vode. Moram doć opet sutra ujutro.
Otišla doma stresirana i više mi se najrađe nigdje negdje.
Beba je i dalje veća , imamo 1250 grama , prednjači glavicom dosta nisko u kanalu.
Ukoliko se nastavi ovako moram opet na odjel.
Malo se osjećam ovdje na forumu glupo , jedina s toliko problema. Ako vas to frustrira i ne uživate u trudnoči budem se sklonila. Baš me krenulo sve nizbrdo.
Sva sam depresivna.
Puno pozdrava za sve ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Pozdrav svima 🤗 ! Čestitke na pregledima i ja sam danas bila pošto nisam mogla baš trpit bh kontrakcije. Obavila ctg koji je očitao nepravilne kontrakcije 😒…imam nešto viška plodne vode. Moram doć opet sutra ujutro.
Otišla doma stresirana i više mi se najrađe nigdje negdje.
Beba je i dalje veća , imamo 1250 grama , prednjači glavicom dosta nisko u kanalu.
Ukoliko se nastavi ovako moram opet na odjel.
Malo se osjećam ovdje na forumu glupo , jedina s toliko problema. Ako vas to frustrira i ne uživate u trudnoči budem se sklonila. Baš me krenulo sve nizbrdo.
Sva sam depresivna.
Puno pozdrava za sve ❤
Ma daj, pa tu smo za tebe! 🥰🥰
Vjerujem da ti nije lako, ali dobro se drzis! 🤩
Samo polako, bit ce sve u redu🥰🥰🥰
💙5/24💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji