Inače, Ikea ima odličnu posteljinu za krevetice i nepropusne podloge...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Jutro cure, evo i nas. Rastemo pomalo 😍
https://ibb.co/HNMP5H5
Hellobaby- drago mi je da je beba dobro. Neka samo raste ❤️. Nisam znala da moze biti visak plodne vode… Vjerujem da sve to bude ok.
Haru- odlicna ideja za dvije podloge! Nije mi to nikad palo napamet. Sad barem znam za ubuduće kako si olakšati 😊
Aaaa jako lijep trbuščić! 🥰🥰🥰🥰
Hellobaby vrijeme je pravo ljetno, jucer sam prokuhala dok sam isla na pregled!
Super pa je bebica vec velika 🥰🥰🥰
Vec sam vidjela da nekad zene imaju vise plodne vode, ali ne znam sto to tocno znaci. 🫡
💙5/24💙
Bok cure! Ja danas isla vadit krv. Nalazi neki poviseni, neki snizeni, ali necu sama postavljat dijagnozu dok ne odem na pregled u petak. Ali bitno da se uvijek bojim secera i nista slatko ne jedem dan ranije. Kamen mi je sa srca pao kad sam vidjela da je on ok. 🤣 ja danas i sutra popodne slusam online trudnicki tecaj. Nadam se da bude nesto korisno. A podvecer polako u nabavku pelena i svega slicnoga 😂
Jutro cure, evo i nas. Rastemo pomalo 😍
https://ibb.co/HNMP5H5
Hellobaby- drago mi je da je beba dobro. Neka samo raste ❤️. Nisam znala da moze biti visak plodne vode… Vjerujem da sve to bude ok.
Haru- odlicna ideja za dvije podloge! Nije mi to nikad palo napamet. Sad barem znam za ubuduće kako si olakšati 😊
Ooo zgodne trudnice...
Laurell super🤗
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ćao ženice drage. Ja bila na pregledu , beba je i dalje veća. Imamo skoro punu kilu. Dogovorili smo indukciju. Tako da će moj porod biti 16.07 ( ukoliko ne krene ranije a nadam se da neće ) , imam dosta jake bh kontrakcije i ništa mi ne pomaže osim vrućeg tuša.
Kako ste vi ? Šta ima ? 😊
Nada imaš prekrasan trbuh ❤
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Pozdrav ☀️☀️ danas rad od doma pa se lakse dise. Odmah sam bolje uz sunce, fali jos samo more 😂
Osjecam curku pa sam mirnija, idemo na tecaj i slusamo. Jos malo i odmor, s 1.5. sam van posla, idem dva mjeseca ranije i bas se veselim.
Kako ste vi?
Nada presladak trbuščić ❤️❤️
Je li se može prijeći na neke druge prenatalne? Od početka pijem Novalac i čini mi se ko da mi zadnjih par dana izazivaju žgaravicu, a taman sam ih potrošila, danas sam popila zadnju. Ne znam jel smijem sad naglo prijeći na neke druge?
Nadapresladak trbuščić ❤️❤️
Je li se može prijeći na neke druge prenatalne? Od početka pijem Novalac i čini mi se ko da mi zadnjih par dana izazivaju žgaravicu, a taman sam ih potrošila, danas sam popila zadnju. Ne znam jel smijem sad naglo prijeći na neke druge?
Ja sam pila prvo Almageu i nisu mi pasale jer sam osjecala uzasno ribu nakon konzumacije pa sam presla na Novalac. Ginekolog mi nije nista komentirao. To su dodaci prehrani pa vjerujem da ne bi trebalo imati utjecaja.
Cure, obicno jednom godisnje obavim uzv dojki, a sad citam da za vrijeme dojenja nije preporucljivo raditi ga pa ako cekam prestanak dojenja proci ce i vise vremena. Pa me zanima da li ste obavile tu oretragu u trudnoci ili planirate li?
Cure, obicno jednom godisnje obavim uzv dojki, a sad citam da za vrijeme dojenja nije preporucljivo raditi ga pa ako cekam prestanak dojenja proci ce i vise vremena. Pa me zanima da li ste obavile tu oretragu u trudnoci ili planirate li?
Hej, meni isto godisnja kontrola pada taman oko poroda.
U konzultacijama sa lijecnicima (buduci da radim bas na odjelu za radiologiju) zakljucak je da u trudnoci i tokom dojenja nema smisla raditi uzv dojke jer su jako one izmijenjene i pregled nece biti adekvatan. Dogovorili smo se jedino u slucaju nekih promjena da se javim pa cemo uradit pretragu.
Bas bi nam rijetko kad trudnice dolazile na uzv ili dojilje jer fakat se nista ne vidi, mlijecni kanalici su puni i prekrivaju dosta toga :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji