Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    10. Travanj 2024. 15:57

purple13

laurell

PurpleE hvala ti, tako sam si i ja mislila ali mi je trebalo još jedno mišljenje da potvrdim 😂🤞🏽 stavila sam sinoć, pa ću sad do pregleda..
    meliansuper za pregled! 🥂 ja vam se divim curama koje radite (I zavidim ponekad🤣), ja sam tako rano morala otići na komplikacije zbog onog katastrofalnog početka trudnoće i bas mi je krivo zbog toga.

Meni posao uopce ne fali 🤣🤣 napokon imam vremena za sve 🤣🤣
    Meliancestitaaam! 🥰
    Leelooi mene nekad opere panika.. ne u vezi poroda, nego hocu li ja to znati kad dode beba 🙃🙃🙃 a nekad i o porodu razmisljam… ma svasta trudnicama pada na pamet 🤣🤣
    Hellobabymoj pregled je 29.4., bas sam se danas narucila ☺️

Ma sve skupa... a inače nisam paničar, pa mi bilo malo čudno samu sebe takvu vidjeti 🤣 

Danas je već druga priča 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Gabby
    10. Travanj 2024. 16:03

Pozdrav cure, evo i ja se javljam nakon pregleda. Sve uredno i dobro.
    Malac se napokon iz poprecnog polozaja okrenuo glavicom dole, sad vec lupa nogama u rebra 🙈 
    Pitala sam dr ako mi moze izracunat tezinu, ugl imamo 1700g, za tjedan smo veci. Nece biti mala beba, on ocekuje 4kg sigurno 😱ali takva mu je genetika a i dr kaze da bebe iz fet-a budu malo vece. I moram se pohvaliti malo.. nakon onih +9 kg u 24. tjednu, zadnjih 6 tj. još +1 kg. Dr je zadovoljan, beban uredno napreduje i raste, a ja pazim na prehranu i ne debljam se (da napomenem da sam s viškom zatrudnila, 81 kg imala, sad sam na 91).. 
    iduci pregled 02.05. kada ce uzet i neke briseve..
    P.s. iduci tjedan imam vježbe (studentica jel 😁) na ginekologiji i rodilistu u novoj bolnicu Sušak pa cu rado prenijet svjeze info.. a 17. sqm se naručila na konzultacije u Postojnu jer je velika mogucnost da cu tamo ici roditi, pa svakako tipkam povratnu info ako koga zanima

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

• sparkle212
    10. Travanj 2024. 16:18

Cestitam svima na dobrim pregledima. 
    Imam pitanje za zene na komplikacijama. U ozujku sam iskoristila preostali godisnji i otvorila komplikacije i ocekivala sam da to budu zasebne uplate- placa od poslodavca oko 10. i komplikacije od HZZO oko 18. kako pise da uglavnom budu. Meni je danas sve skupa sjelo, i godisnji i bolovanje/komplikacije, sve od strane poslodavca. Jel i vama to tako sjeda ili ? Inace radim u bolnici, ne znam jel to ima kakve veze

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

purple13
    10. Travanj 2024. 16:28

sparkle212

Imam pitanje za zene na komplikacijama. U ozujku sam iskoristila preostali godisnji i otvorila komplikacije i ocekivala sam da to budu zasebne uplate- placa od poslodavca oko 10. i komplikacije od HZZO oko 18. kako pise da uglavnom budu. Meni je danas sve skupa sjelo, i godisnji i bolovanje/komplikacije, sve od strane poslodavca. Jel i vama to tako sjeda ili ? Inace radim u bolnici, ne znam jel to ima kakve veze

Uvijek mi posebno sjedne.. doduse, nema mi sta vise sjesti od firme haha 🤣🤣 vidjet ces iduci tjedan kad bi hzzo trebao uplatiti 🙃
    Gabby bravo za pregled! Super vijesti i za bebu i za kile! 🥰🥰 mi smo si bas blizu, moj je isto za tjedan veci 😅😅
    Leeloo sve si mislim kakva ce bit panika kad mi krenu trudovi 😆😆

💙5/24💙

Gabby
    10. Travanj 2024. 16:35

sparkle212

Prvih 42 dana bol vam ide ko klasicno bo, 85% place. (Poslodavac uplacuje razliku 565-85% prosjeka zadnje 3 place)
    Onda cete pasti na onih cca 565€ na teret hzzoa. Moguce da vam se radi visine “place” cini da ste sve dobili od njih, ali naknada od hzzoa sjeda tek oko 18. Mislim da cete dobjti jos
    Jednu uplatu

👩‍🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
    Poliklinika IVF
    03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
    02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙

• plave_okice
    10. Travanj 2024. 16:54

Bravo svima na pregledima. Bebe rastu. 😊 

Cure gledam malo spavacice za rodiliste i dojenje. Imate savjet koju velicinu uzeti? Namjeravam preko neta narucit neke jeftine. Ali se dvoumim oko velicine. Hvala! 😊

• sparkle212
    10. Travanj 2024. 17:20

Hvala na odgovorima, ovo me ugodno iznenadilo 😊 

21.12. ➕
    12.1 imamo otkucaje 🩷
    Nifty✔️ it’s a girl 💖

purple13
    10. Travanj 2024. 17:56

Gabby

sparkle212

Prvih 42 dana bol vam ide ko klasicno bo, 85% place. (Poslodavac uplacuje razliku 565-85% prosjeka zadnje 3 place)
    Onda cete pasti na onih cca 565€ na teret hzzoa. Moguce da vam se radi visine “place” cini da ste sve dobili od njih, ali naknada od hzzoa sjeda tek oko 18. Mislim da cete dobjti jos
    Jednu uplatu

🥲 od prvog dana bolovanja sam na toj 565 naknadi. Nikad mi firma nije nista platila prva 42 dana bolovanja jer kao, ako su komplikacije, odmah hzzo pokriva. Tako i kad sam imala spontane.
    Doduse, mozda neke firme i plate nesto, sto je jako lijepo i pohvalno. 🥰

💙5/24💙

Gabby
    10. Travanj 2024. 18:04

purple13

Gabby

sparkle212

Jednu uplatu

🥲 od prvog dana bolovanja sam na toj 565 naknadi. Nikad mi firma nije nista platila prva 42 dana bolovanja jer kao, ako su komplikacije, odmah hzzo pokriva. Tako i kad sam imala spontane.

Purple13 Ne znam gdje radite. Radi se o javnim sluzbama. Oni su duzni. Mislim da to ne vrijedi za privatnike… isto kao i jednokratna naknada nakon 90 dana bolovanja u iznosu od jedne proracunske osnovice.. cca 3200 kn sparkle212 je rekla da radi u bolnici, pa sam odmah odgovorila bez da pojasnim..0

Poliklinika IVF

purple13
    10. Travanj 2024. 18:57

Gabby

purple13

Gabby

sparkle212

Jednu uplatu

Purple13Ne znam gdje radite. Radi se o javnim sluzbama. Oni su duzni. Mislim da to ne vrijedi za privatnike… isto kao i jednokratna naknada nakon 90 dana bolovanja u iznosu od jedne proracunske osnovice.. cca 3200 kn sparkle212 je rekla da radi u bolnici, pa sam odmah odgovorila bez da pojasnim..0

Ma sve pet, kod privatnika sam. 😅😅 vjerujem da i neki privatnici to placaju ako imaju u kolektivnom ugovoru te stavke. Moji jos nemaju 😆😆😆😆

💙5/24💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.