Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Monny
    08. Travanj 2024. 11:35

Faith1509

Delce super da je sve okej 🥰
    Svrab - tu i tamo ali mažem svaku večer trbuh s uljem tako da vjerujem da mi i to pomogne.
    Robica - imam najviše iz h&m-a
    Cure koje radite, svaka čast, vjerujem da jedva čekate odmora 😂
    OGTT radim i ja ovaj tjedan, mislim da će mi raditi i kontrolu tsh. Samo u DE rade drugačije test nego u HR. Ovdje bi trebalo prije obilno doručkovati, naravno ništa slatko. I onda tamo se dobije čaj, čeka se sat vremena izvadi krv i to je to.

I ja imam ovaj tjedan ogtt u Njemačkoj, dva puta sam pitala jel sigurno smijem jesti 😅
    Jesu tebi rekli da će ti raditi prvi ctg tad isto?

12/23 UZV ♥️✔️

Perpetua
    08. Travanj 2024. 11:40

Možete mi staviti 15.4. za pregled, tad imam konačno UZV opet 😄 Mislim, prošlo je 2 mjeseca od zadnjeg UZV (kod moje dr u ZG) pa u jednu ruku to i nije tako dugo, i zapravo mi nije bio uopće problem ni čekati, mislim da bi mi ranije u trudnoći (ili u prvoj trudnoći), to čekanje puno teže palo (znam koliko sam u prvoj trudnoći odbrojavala i jedva preživljavala do UZV svakih mjesec dana 😄).
    .
    A za 2 tjedna imam razgovor u bolnici oko opcija za porod. S obzirom na to da je prvi bio carski, ovdje mogu birati želim li odmah dogovarati 2. carski ili bih htjela probati VBAC (što bih ja radije), pa s obzirom na individualnu anamnezu oni daju isto neku preporuku, baš me jako zanima što će reći.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Haru
    08. Travanj 2024. 12:10

Ja sam obavila pregled, sve je ok. Kontrola za 3 tjedna pa do tada treba obaviti OGTT. 🙂
    Na poslu sam najavila da radim još 3 tjedna tako da sada samo čekam taj zadnji radni dan. 😅

'21. 💙
    '24. 💛

ElisaDay.
    08. Travanj 2024. 12:36

Čestitam svima na dobrim pregledima! 

Ja sam danas krenula razvrstavati robicu koju sam dobila i lagano prati dio po dio, joj kad sam vidjela koliko toga ima, još sam mislila da je rano ali sada vidim da dok operem sve doći će peti mjesec 😂

• Faith1509
    08. Travanj 2024. 12:59

Monny

Faith1509

Svrab - tu i tamo ali mažem svaku večer trbuh s uljem tako da vjerujem da mi i to pomogne.
    OGTT radim i ja ovaj tjedan, mislim da će mi raditi i kontrolu tsh. Samo u DE rade drugačije test nego u HR. Ovdje bi trebalo prije obilno doručkovati, naravno ništa slatko. I onda tamo se dobije čaj, čeka se sat vremena izvadi krv i to je to.

I ja imam ovaj tjedan ogtt u Njemačkoj, dva puta sam pitala jel sigurno smijem jesti 😅

Ja sam dobila baš papir gdje piše dobro se najesti i noć prije ne jesti ništa slatko 😂 ctg mi rade svaki put sada jer sam imala prije mjesec dana kontrakcije i bila u bolnici tako da taj dio ne znam 🙈

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Monny
    08. Travanj 2024. 13:14

Faith1509

Monny

Faith1509

Ja sam dobila baš papir gdje piše dobro se najesti i noć prije ne jesti ništa slatko 😂 ctg mi rade svaki put sada jer sam imala prije mjesec dana kontrakcije i bila u bolnici tako da taj dio ne znam 🙈

Jooj, tvoji su dobri onda, ja iz svojih moram izvlačiti riječi 😂
    Pitam doktora nešto, on samo mhm 🤦😅
    Nadam se da će nam biti uredan nalaz 🤞
    .
    S čim planirate pokrivati bebu? Gledala sam one vreće za spavanje, imaju i ljetne. Jel to sigurno za tako male bebe?

12/23 UZV ♥️✔️

Haru
    08. Travanj 2024. 13:25

Monny

Faith1509

Monny

Faith1509

Jooj, tvoji su dobri onda, ja iz svojih moram izvlačiti riječi 😂
    Pitam doktora nešto, on samo mhm 🤦😅
    Nadam se da će nam biti uredan nalaz 🤞
    .
    S čim planirate pokrivati bebu? Gledala sam one vreće za spavanje, imaju i ljetne. Jel to sigurno za tako male bebe?

Mi smo i prvi puta koristili vreću pa ćemo i sada sigurno. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

laurell
    08. Travanj 2024. 13:55

Bravo svima na dobrim pregledima i nalazima! 🤞🏽 
    Sto se žgaravice tiče - meni otkad se trbuh nekako podigao skroz gore, od tad mi počinju problemi sa zgaravicom. Kako koji dan. Mene ništa ne spasi 🤣 samo se umirim i dobro namjestim. 
    Btw noću mi je spavanje postalo katastrofalno. I inače nisam najbolje spavala, a sad pogotovo. Mislim da se 1000 puta okrenem. I počelo je piskenje vise puta noću, a bome sam i nenormalno žedna! 🫣 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

nada23
    08. Travanj 2024. 14:20

Čestitam svima na dobrim pregledima 🥰 Neka se u tom nizu nastave i svi nadolazeći. ☺️
    I mene uhvati zgaravica navečer, s nikad je prije nisam imala, cak ni u prošloj trudnoći. Popijem sodu bikarbonu nakon svakog zadnjeg obroka i to me spasava. Sad mi je to omiljeno piće 😅
    Isto teško spavam, okrećem se i dižem na WC... Trudnicke muke.. Nikad im kraja 🙈😅 VEC razmišljam kako cu preživjeti ljeto i vrućine. Samo da i dalje bude sve u redu s trudnoćom i da proleti vrijeme do termina 😁
    Vreća za spavanje - koristimo je od rođenja do danas. Mislim da nema ništa sigurnije za bebu od toga. 
    Ulošci- koristila sam Chicco i Vir uloske, a poslije obicne nocne. Tosama jednokratne gacice su mi bile sasvim ok. Ima ih u DM-u, kao i Vir ulošci... 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Leeloo101
    08. Travanj 2024. 15:50

laurell

Bravo svima na dobrim pregledima i nalazima! 🤞🏽
    Sto se žgaravicetiče - meni otkad se trbuh nekako podigao skroz gore, od tad mi počinju problemi sa zgaravicom. Kako koji dan. Mene ništa ne spasi 🤣 samo se umirim i dobro namjestim.
    Btw noću mi je spavanje postalo katastrofalno. I inače nisam najbolje spavala, a sad pogotovo. Mislim da se 1000 puta okrenem. I počelo je piskenje vise puta noću, a bome sam i nenormalno žedna! 🫣

Kako herpes? 

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.