Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice
    07. Travanj 2024. 22:18

Mi smo danas bili na rostilju i pojela puno salate. Zelene i mijesane, u mijesanoj bilo luka i to pojela i sad navecer me isto muci zeludac. Popila sam caj od kamilice, ali ne pomaze. Nije tak strasno, ali je nelagodan osjecaj u zelucu. Ocito ne smijem svjezi luk. A vec mi se desavalo tako s lukom. Nije da ga se najedem ko ne znam kaj. ☹️

Cure vi koje ste vec radale - koje uloske ste kupovale i koliko ih kolicinski cca treba? Gledala sam chicco. Njih je kao 30 u paketu pa si mislim je li to dovoljno pa kad izadem iz bolnice prijeci na obicne neke nocne. 

Znate li nekoga da je koristio frida jednokratne gacice? Nesto su skuplje, a dosta ih promoviraju. 

I jos jedno pitanje. Jel vasi muzevi mljackaju s ustima, cvokocu zubima i sl. gestikulacije rade ili je moja zvucna izolacija toliko jaka da cujem sve i da mi smeta sve? Nisam mu jos pocela progovarat (nekako se suzdrzavam), ali stalno mljacka. Uzas za usi. 🫣

pistacija13
    08. Travanj 2024. 08:31

plave_okice

Jel vasi muzevi mljackaju s ustima, cvokocu zubima i sl. gestikulacije rade ili je moja zvucna izolacija toliko jaka da cujem sve i da mi smeta sve? Nisam mu jos pocela progovarat (nekako se suzdrzavam), ali stalno mljacka. Uzas za usi. 🫣

Daa, i još onako cmače poslije zalogaja ma joj fuj 😂😂 Ja prigovaram, al džabe 😂

• plave_okice
    08. Travanj 2024. 09:48

pistacija13

plave_okice

Jel vasi muzevi mljackaju s ustima, cvokocu zubima i sl. gestikulacije rade ili je moja zvucna izolacija toliko jaka da cujem sve i da mi smeta sve? Nisam mu jos pocela progovarat (nekako se suzdrzavam), ali stalno mljacka. Uzas za usi. 🫣

Daa, i još onako cmače poslije zalogaja ma joj fuj 😂😂 Ja prigovaram, al džabe 😂

Drago mi je da nisam jedina 🤣 a ful sam tolerantna trudnica prema njemu.

ericaa
    08. Travanj 2024. 09:56

Dobro jutro,pitanje za sve koje su obavile OGTT. Je li mogu s prvim vađenjem ubacit i kontrolu TSH? I odmah predat i urinokuluturu? Pitam konkretno za KBC Rijeka 😁 i krv se vadi 3 put uz vene,jelda 😭😭😭😭 nije potrebno narucivanje,samo dođem do 9 u Polikliniku? 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

neverland
    08. Travanj 2024. 10:22

plave_okice

Mi smo danas bili na rostilju i pojela puno salate. Zelene i mijesane, u mijesanoj bilo luka i to pojela i sad navecer me isto muci zeludac. Popila sam caj od kamilice, ali ne pomaze. Nije tak strasno, ali je nelagodan osjecaj u zelucu. Ocito ne smijem svjezi luk. A vec mi se desavalo tako s lukom. Nije da ga se najedem ko ne znam kaj. ☹️

Cure vi koje ste vec radale - koje uloske ste kupovale i koliko ih kolicinski cca treba? Gledala sam chicco. Njih je kao 30 u paketu pa si mislim je li to dovoljno pa kad izadem iz bolnice prijeci na obicne neke nocne.

Znate li nekoga da je koristio frida jednokratne gacice? Nesto su skuplje, a dosta ih promoviraju.

I jos jedno pitanje. Jel vasi muzevi mljackaju s ustima, cvokocu zubima i sl. gestikulacije rade ili je moja zvucna izolacija toliko jaka da cujem sve i da mi smeta sve? Nisam mu jos pocela progovarat (nekako se suzdrzavam), ali stalno mljacka. Uzas za usi. 🫣

Uzela sam 2 paketa jednokratnih mrežastih gaćica iako ih možeš nositi i više puta, samo mijenjaš uložak. Jedan paket chicco i 2 paketa vir ulozaka. Ostale imam ove koje inače koristim, noćne, ako bude trebalo.
    Reflustat za zgaravicu svakako, može svaki dan, ja uzmem i 2,3 kom nekada.

pistacija13
    08. Travanj 2024. 10:23

Plave okice, slazem se, ja sam bas nekako neobicno chill u trudnoci, puno sam opustenija nego ne-trudna, ali ima tih nekih stvari na koje po*izdim. Mljackanje, hrkanje, srkanje 😂
    Erica, nisam iz Rijeke, ali meni su provjeravali i TSH u tom prvom vadjenju, zajedno sa zeljezom i cjelokupnom krvnom slikom. Tak mi je dr. napisala u uputnici (ako ides privatno, sigurno se moze traziti i TSH, a ako ide ovako onda dr. treba traziti u uputnici). Urin sam im predala na tom prvom vadjenju. Tri puta vade krv, meni su dva puta iz jedne ruke i treci put iz druge iako su sve mogli iz jedne, imam vena i bili su pazljivi

Hellobaby
    08. Travanj 2024. 10:24

Jutro cure! 
    Delce drago mi je što je sve dobro 🙂 
    Sad sam iščitala što ste pisqle za vikend 😀 
    Što se tiče svraba, naravno da je najbolje provjeriti da nije nešto. Mene svrbi samo trbuh, ali to je od rastezanja kože jer me ginekolog preventivno poslao da napravim hepatigram i sve je ok
    Robica - najviše next, meni imaju baš lijepu i mekanu robicu, realnih veličina
    Tetra pelene - aden+anais. Ima ih također na next stranici, mali zakladi, svijet beba... 
    Uloške - ja sam koristila chicco, a jednokratne gaćice iz apoteke, ali sada sam mislila uzet frida 
    Žgaravica me ne muči, ali znam da pomaže soda jer moja mama muku muči godinama 
    ericaa ja sam samo ogtt radila, bez drugih pretraga, pa neznam, a naručiti se nemoraš koliko mi je poznato

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    08. Travanj 2024. 10:29

Lista pregleda:
    purple13 - 8.4.
    Hellobaby - 8.4.
    Melian - 8.4.
    Haru - 8.4.
    Leeloo101 - 9.4.
    marta96 - 10.4.
    Gabby - 10.4.
    mia_ - 11.4.
    Monny - 11.4.
    deedee1405 - 11.4.
    Faith1509 - 12.4.
    plave_okice - 12.4.
    katy_kaya - 16.4.
    laurell - 16.4.
    ElisaDay - 18.4.
    Ellfa - 18.4.
    korni -29.4.
    pistacija13 - 30.4.
    nada23 - 30.4.  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Faith1509
    08. Travanj 2024. 11:10

Delce super da je sve okej 🥰
    Svrab - tu i tamo ali mažem svaku večer trbuh s uljem tako da vjerujem da mi i to pomogne.
    Robica - imam najviše iz h&m-a
    Cure koje radite, svaka čast, vjerujem da jedva čekate odmora 😂
    OGTT radim i ja ovaj tjedan, mislim da će mi raditi i kontrolu tsh. Samo u DE rade drugačije test nego u HR. Ovdje bi trebalo prije obilno doručkovati, naravno ništa slatko. I onda tamo se dobije čaj, čeka se sat vremena izvadi krv i to je to. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Faith1509
    08. Travanj 2024. 11:14

Faith1509

Delce super da je sve okej 🥰
    Svrab - tu i tamo ali mažem svaku večer trbuh s uljem tako da vjerujem da mi i to pomogne.
    Robica - imam najviše iz h&m-a
    Cure koje radite, svaka čast, vjerujem da jedva čekate odmora 😂
    OGTT radim i ja ovaj tjedan, mislim da će mi raditi i kontrolu tsh. Samo u DE rade drugačije test nego u HR. Ovdje bi trebalo prije obilno doručkovati, naravno ništa slatko. I onda tamo se dobije čaj, čeka se sat vremena izvadi krv i to je to.

E da i nalaz urina kaže da je sve u redu tako da mi nije dala nikakvu terapiju. Peckanje se i smanjilo ali su me sinoć ulovili takvi grčevi u trbuhu i neki proljev, užas 😔 sva sam se bila preznojila. Pojela sam paštetu prije toga, znam da bi trebali izbjegavati ali došla mi je baš želja za njom, vjerovatno zato što je bila 1 dan u frižideru pa su crijeva odmah izreagirala. Danas je bolje hvala Bogu ali paštetu izbjegavam sada u potpunosti 😂 bebač se jadan vjerovatno izmučio isto 🙈 aktivan je bio idućih sat vremena u svim smjerovima 😂 čak sam ga uspjela i snimiti 🙈🙈

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.