Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    07. Travanj 2024. 12:11

Leeloo101

laurell

Monny

Delce15

Drage cure, nakon punih 6 sedmica agonije, konacno su stigli svi nalazi biopsije placente i sve je hvala dragom Bogu u redu 🥰

Napokon super vijesti 🤗🍀
    .
    Mene ništa ne svrbi, nakon tuširanja me muž cijelu namaže uljem, a pijem i jako puno vode 😅

Ja se isto mackam svime i svačime, a muzu ostavim trbuh pa on namaze - voli 😂
    bez obzira na to zna me nekad malo zasvrbiti trbuh, vjerojatno kad raste. Ali minimalno skroz.
    Delce super vijesti! 🤞🏽🙏🏼
    .
    A meni se čini da će mi iskočiti herpes na usni (na početku trudnoće imala OGROMAN). Zna li netko kako ga možda preduhitriti pa spriječiti? točno osjećam na istom mjestu zatezanje i blago peckanje još se ništa ne nazire, blago crvenilo, ali točno znam ovaj feeling herpesa.

Oblog od rakije
    Ili bilo kojeg alkohola jačeg od 40%

Oblog, nemoj piti 😅

Hahahah 🤣🤣🤣

💙5/24💙

laurell
    07. Travanj 2024. 13:31

Leeloo101

laurell

Monny

Delce15

Drage cure, nakon punih 6 sedmica agonije, konacno su stigli svi nalazi biopsije placente i sve je hvala dragom Bogu u redu 🥰

Napokon super vijesti 🤗🍀
    .
    Mene ništa ne svrbi, nakon tuširanja me muž cijelu namaže uljem, a pijem i jako puno vode 😅

Ja se isto mackam svime i svačime, a muzu ostavim trbuh pa on namaze - voli 😂
    bez obzira na to zna me nekad malo zasvrbiti trbuh, vjerojatno kad raste. Ali minimalno skroz.
    Delce super vijesti! 🤞🏽🙏🏼
    .
    A meni se čini da će mi iskočiti herpes na usni (na početku trudnoće imala OGROMAN). Zna li netko kako ga možda preduhitriti pa spriječiti? točno osjećam na istom mjestu zatezanje i blago peckanje još se ništa ne nazire, blago crvenilo, ali točno znam ovaj feeling herpesa.

Oblog od rakije
    Ili bilo kojeg alkohola jačeg od 40%

Oblog, nemoj piti 😅

🤣🤣🤣🤣🤣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Matka24
    07. Travanj 2024. 13:45

Cure, polako pocinjem gledati stvarcice koje trebam kupiti. Pa bih molila za pomoc jer mi je prva trudnoca i uopce ne znam odakle krenuti. Zanima me s koje stranice ste narucile tetra pelene te savjeti koje dude, bocice, gnijezdo kupiti? Svaki savjet je dobrodosao🥰

• Matka24
    07. Travanj 2024. 13:48

I gdje ste kupovale robicu, koji broj ste uzimale za pocetak?

• LaFemme
    07. Travanj 2024. 13:58

Nemam nikakav osip, ali jako svrbi neprestano. Probala sam svašta od kremica, ali ništa to ne ublazava. Nakon tuširanja uzmem ručnik pa se kao luđakinja cesem 😂
    Sutra ću ići vaditi krv pa ćemo vidjeti za svaki slučaj. Ja se nadam da je nešto bezazleno.

Delce15 čestitam na dobrom pregledu, sada možeš napokon odahnuti i uživati 😊

Matka24 tetka pelene sam kupovala u Ethereal trgovini online, a robicu 56 u C&A i Nextu. Oni mi imaju najbolji pamuk. 

Perpetua
    07. Travanj 2024. 14:44

Matka24

I gdje ste kupovale robicu, koji broj ste uzimale za pocetak?

Broj dosta ovisi kakva će biti beba, koliko velika 😄 Ja sam se isto sad baš dvoumila da li uopće uzimati 56, kad ne očekujem da će malac biti ispod 4 kg 😂😂 Na kraju ću ipak krenuti s 56, ali neću nešto puno kupovati u toj veličini, par pidžamica, par kombinacija bodi + hlačice, 2-3 vestice za preko i mislim da će to biti to.
    .
    Tako da generalno, 50 ili 56 za početak, ako ne očekuješ baš jako sitnu ili jako veliku bebicu. Frendica evo nedavno rodila curicu, u terminu, ali sitnu, ispod 3kg, njoj je i 50 sad puno preveliko. Ali to ne možeš baš unaprijed predvidjeti sa sigurnošću.
    .
    Od marki je meni Next daleko najdraži i najbolji za dječju robicu. I H&M mi ima lijepe stvari za novorođenčad. Ali preporučujem poškicati rabljeno, na Facebooku u grupama ili na Marketplaceu, ili Mojim krpicama (sad ima Vinted navodno i u HR?). Često se zna naći nenošene ili jako malo nošene robice, pogotovo za bebice tako male, stvarno se isplati potražiti. Kasnije za veće veličine je već teže jer djeca nose duže i puno više iskoriste, ali ove prve veličine sam znala stvarno super stvari kupiti ili prodati.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

ElisaDay.
    07. Travanj 2024. 17:21

Cure koje muči žgaravica, jeste pile što protiv? Mene par dana jako muči, ne mogu ni ležati jer mi se kiselina diže, kad sjedim onda isto osjećam ali manje. Stalno podrigujem 😭

• LaFemme
    07. Travanj 2024. 18:13

ElisaDay.

Cure koje muči žgaravica, jeste pile što protiv? Mene par dana jako muči, ne mogu ni ležati jer mi se kiselina diže, kad sjedim onda isto osjećam ali manje. Stalno podrigujem 😭

Meni je jedino soda bikarbona pomaže i spavam na povišenom. Suosjećam, drži se.

Perpetua
    07. Travanj 2024. 18:50

ElisaDay.

Nije me srećom često mučila dosad, ali kad je, Rennie bi mi pomogao. Frendica kaže da njoj bademi jako pomažu.

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

ElisaDay.
    07. Travanj 2024. 20:32

Joj, mene ubija, gladna sam stalno, a čim pojedem mi je slabo od te kiseline i koliko mi se sva hrana diže. Sutra ću si kupiti bademe, popila sam vode sa sodom pa je malo lakše. Mislim da lagano dolazim u onaj period gdje mi je već pomalo dosta svega 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.