Drage cure, nakon punih 6 sedmica agonije, konacno su stigli svi nalazi biopsije placente i sve je hvala dragom Bogu u redu 🥰
👩29
07/24 🍼🤱
LaFemme, nisam imala iskustva, ali zadnji put u čekaonici kod ginekologice sam upoznala curu koja ju ima. Njoj se uz svrbež po tijelu pojavio osip na trbuhu pa je dobila terapiju kortikosteroidima. Odi što prije provjeriti da ne bi bila kolestaza. Ako nije, a nadam se da nije iako nije ništa strašno ako se otkrije i primjeni dobra terapija, onda možda da samo pojačaš hidrataciju s nekim kremicama i još malo više vode piješ da se ublaži svrbež. Iritantno je kad te ugrize komarac, a mogu misliti kad ovako cijelo tijelo svrbi 😬
Delce, prelijepa vijest 😍
.
Nadam se da je i kod vas lijepa i sunčana nedjelja, uživajte u danu ✨
LaFemme nemam iskustva, pa ne mogu pomoći, ali nadam se da će što prije proći 🤞
Delce bravoooo 🤗❤️ sad odahni, opusti se i uživaj u trudnoći ❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ellfa upravo to, kao da smo zatočenici, ali zbog svojih malih bebica možemo mi to sve izdržati.
Jel vas cure svrbi koža jako baš? Mene zadnja dva tjedna baš jako svrbi prednji dio stomaka, ali ne samo stomak nego i noge od gležnja do koljena, podlaktica i bradavice, ali toliko jako da se nekad počnem češati kao luđakinja. Kreme ne pomažu. Čak se usred noći probudim i češem se po nogama.
Ja sam mislila da je to normalno, a sestra me malo preplašila i rekla da odem provjeriti jetrene enzime, da ne bi slučajno bila kolestaza. Jel se ijedna s tim susrela?
Mene od jučer podlaktice i vrat iz čistog mira kao da me ugrizlo nesta,a nije nist crveno i nema osipa 😏 čekam fo pregleda u srijedu
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Drage cure, nakon punih 6 sedmica agonije, konacno su stigli svi nalazi biopsije placente i sve je hvala dragom Bogu u redu 🥰
Divno 🥰
Mene svrbi lijevo od pupka...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Napokon super vijesti 🤗🍀
.
Mene ništa ne svrbi, nakon tuširanja me muž cijelu namaže uljem, a pijem i jako puno vode 😅
12/23 UZV ♥️✔️
Napokon super vijesti 🤗🍀
.
Mene ništa ne svrbi, nakon tuširanja me muž cijelu namaže uljem, a pijem i jako puno vode 😅
Ja se isto mackam svime i svačime, a muzu ostavim trbuh pa on namaze - voli 😂
bez obzira na to zna me nekad malo zasvrbiti trbuh, vjerojatno kad raste. Ali minimalno skroz.
Delce super vijesti! 🤞🏽🙏🏼
.
A meni se čini da će mi iskočiti herpes na usni (na početku trudnoće imala OGROMAN). Zna li netko kako ga možda preduhitriti pa spriječiti? točno osjećam na istom mjestu zatezanje i blago peckanje još se ništa ne nazire, blago crvenilo, ali točno znam ovaj feeling herpesa.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Aaa predivne vijesti! 😍🤩 Sad uzivanje u trudnoci!
.
Cestitam svima koje su obavile preglede jer vidim da ja svima sve uredno i super! 😘🥰
Sto se tice svrbeza, najbolje provjeriti s doktorom za svaki slucaj. A mozda je samo suha koža..
.
Moj mali toliko udara da mislim da hoce van hahaha
💙5/24💙
Napokon super vijesti 🤗🍀
.
bez obzira na to zna me nekad malo zasvrbiti trbuh, vjerojatno kad raste. Ali minimalno skroz.
.
A meni se čini da će mi iskočiti herpes na usni (na početku trudnoće imala OGROMAN). Zna li netko kako ga možda preduhitriti pa spriječiti? točno osjećam na istom mjestu zatezanje i blago peckanje još se ništa ne nazire, blago crvenilo, ali točno znam ovaj feeling herpesa.
Probaj namazati razblazenim propolisom/ debelo labelom/ cinkovom pastom/ kremom protiv herpesa (aciklovir)..meni pomogne i antiseptik pa labelo 🤞
12/23 UZV ♥️✔️
Napokon super vijesti 🤗🍀
.
.
Oblog od rakije
Ili bilo kojeg alkohola jačeg od 40%
Oblog, nemoj piti 😅
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji