Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    06. Travanj 2024. 11:35

katy_kaya

Dobro jutro cure,
    Jucer sam bila na izvanrednom pregledu jer bebu nisam osjecala neko vrijeme, treci dan. Sve je u redu, jednostavno s tom posteljicom treba jos dva do tri tjedna da je pocnem osjecati konzistentno. Preplakala sam pola dana, na poslu stres kao nikad do sad. Bas sam se srozala psihicki. Jos malo i idem na komplikacije jer mi treba odmak od posla i stresa. Bas sam koma.
    .
    Svima s izazovima s cerkviksom, drzim fige da izdrzite s mirovanjem.
    .
    Vezano uz pitanje oko molrih gacica, i ja skuzim da bi mogla dva puta dnevno ih mijenjati jer budu navlazene. Provjerili su mi plodnu vodu i sve je ok tako da racunam da je sve u redu.
    .
    Krenula sam s jednim tecajem za buduce roditelje (najnaj). Predavanja su kroz travanj uzivo. Imat ce i ciklus u svibnju. Zaista jako ugodno iskustvo i preporuka ako zelite cuti stvari iz prve ruke od strucnjaka i to uzivo. Ja vidim da mi guglanje stvara stres, ovo me umiruje.
    .
    Zelim vam ugodan vikend. Mene ceka radni vikend i stres.

Baš mi je žao što si se uplašila. Tek poslije će ti to biti normalno i stalno lupanje, bitno da je sve ok.
    Dokad ćeš raditi? 

M-P
    06. Travanj 2024. 11:56

Katy_kaya je li i tebi posteljica naprijed? 
    Nemoj se brinuti. Ja nisam osjecala nista, ali doslovno i onda je samo krenulo. Gin mi je rekla da mi posteljica tada ublazi udarce jer on jos nema bas toliku snagu. Ako te tjesi sad me mlati, tako da bez brige. Sve ces osjetiti, ali neka si otisla da si mirnija. I ja bi tako da me zabrinulo. Koja sestra svoju curicu od posteljice nije cijelu trudnocu osjetila, ali dobro , prati se svakako na pregledima. 

Laurell oo da znam. I moj stalno ima rukice preko ociju. Ovaj put nije odustala dok ga nije slikala. Al neda se. Jos i ta posteljica, samo sliku glave i mogu dobit 😅

Korni svaka cast sto jos radis. Ja sam otisla na komplikacije zbog tlaka visokog. I bome iako radim sjedeci posao i to mi je bilo tesko 🙈 izdrzi jos malo❤️

Sad kad nam krenu porodi, ne mogu vjerovati da je to sve za kojih 10-12 tj. Nekima malo vise, al sve je to tu.
    Al jedva cekam. 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

katy_kaya
    06. Travanj 2024. 13:17

Neverland, jos tri tjedna i odoh ja. Bas osjecam da mi treba. 
    M-P, je skroz sprijeda. Ali sam je pocela osjecati par dana redovito i to prilicno jasno i onda odjednom muk tri dana. Umrla sam od brige. Al da, sad znam da je provjereno sve ok. Svi me vec iz dobre namjere pitaju jel se rita, onda se ja zbediram, a bas sam osjetljiva sad. 
    Hvala vam cure na potpori. 

• LaFemme
    06. Travanj 2024. 14:26

katy_kaya vjerujem da ti je bilo baš jako jako stresno, ali neka si otišla doktoru i neka su te smirili i rekli da je sve u redu.

Mene je ovo mirovanje baš psihički počelo ubijati. Mirujem, a stalno svaki dan nešto drugo boli pa se doslovno stresiram svaki dan zbog nečega. Jedva čekam da dođem u neke sigurne tjedne.

korni
    06. Travanj 2024. 16:31

Katy kaya žao mi je zbog stresa i vjerujem da si se jako prepala. Neka si otišla na pregled, ipak je odmah lakše 🙂 odmaraj i nek ti ova tri tjedna posla brzo prođu i sa što manje stresa 🤞🍀
    M-P  još ovaj tjedan i onda odmaranje 🤗 da, brzo će tih 10, 12 tjedana proći i evo prvih bebica 😍
    LaFemme izdrzi jos malo 🍀 brzo ce doci sigurni tjedni pa će ti sigurno biti lakše 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Ellfa
    06. Travanj 2024. 17:27

LaFemme potpuno suosjecam s tobom, psihicki je najteze.Zatvorena u 4 zida, a vani je tak predivno vrijeme. Da imamo balakon ili zgrada lift vec bi otisla svaki dan makar na 15 minuta zraka i sunca ali ovak potpuni zatocenik 

• Matka24
    06. Travanj 2024. 18:16

Pozdrav, cure! Mene je toliko uhvatila paranoja oko curenja plodne vode. Vec 15ak dana mi se desi mokra lokvica na gacicama i nije me zabrinjavalo dok mi sad nije pala na pamet plodna voda. Pa da li se jos kojoj desava tako nesto i kako znati razliku?

• Ellfa
    06. Travanj 2024. 20:01

Matka24 ima u ljekarni za kupiti uloske a i trakice za testiranje jel doista plodna voda. 
    Moze biti urin, vodeni iscjedak..mislim da su cure vec napisale ako se cucnes/legnes i nakaljes ako tad iscuri onda je rijec o plodnoj.
    Ali najvjerojatnije je samo iscjedak, nadam se 

• LaFemme
    06. Travanj 2024. 20:34

Ellfa upravo to, kao da smo zatočenici, ali zbog svojih malih bebica možemo mi to sve izdržati.

Jel vas cure svrbi koža jako baš? Mene zadnja dva tjedna baš jako svrbi prednji dio stomaka, ali ne samo stomak nego i noge od gležnja do koljena, podlaktica i bradavice, ali toliko jako da se nekad počnem češati kao luđakinja. Kreme ne pomažu. Čak se usred noći probudim i češem se po nogama.
    Ja sam mislila da je to normalno, a sestra me malo preplašila i rekla da odem provjeriti jetrene enzime, da ne bi slučajno bila kolestaza. Jel se ijedna s tim susrela? 

• Ellfa
    06. Travanj 2024. 22:23

LaFemme a imas i kakav osip uz svrbez?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.