Hellobaby hvala ti 🤗 nadam se da ste ti i klinci dobro 🥰
Plave okice ja sam na početku imala česte vrtoglavice i stvarno nisu ugodno. Pomalo se uvijek ustani, i čaša soka/cedevite bi mi znala pomoći. Nadam se da se neće ponavljati 🤞 aaaa corgiji su mi zakon ❤️
Manu potpisujem sve napisano 🤗
Purple svaka čast šta si sve pripremila! Sad kad gledam, ja sam samo dva tjedna iza tebe, mislim da je vrijeme da se i ja pomalo uhvatim posla 🙈
Erica drago mi je da si se javila i da je sve okej 🥰
Nada ja sam izgubila volju za prebacivanjem jastuka 😂 koristim ga kad sam na lijevom boku, a desni je zakinut za jastuk 😅
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
I daaa, za ne vjerovat da se priblizavamo prvim terminima 🙈❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ako vas pati željezo, probajte ubaciti u prehranu malo više crvenog mesa. Željezo iz povrća je ne-hem željezo koje se puno slabije apsorbira i puno ga manje ima nego u npr. crvenom mesu u kojem je hem željezo. I vitamin C je super u kombinaciji sa željezom jer pospješuje apsorpciju 😊 recimo svježa paprika i juneći but je ubojita kombinacija. A nije loše i jedan dio unositi kroz suplemente tj. prenatalne vitamine jer ga bebači fakat dosta crpe.
Kažem ovo jer sam nekad prije muku mučila s anemijom i slabošću. A evo sada u trudnoći željezo na svakom nalazu oko 23, 24 (a referentne vrijednosti su od 8 do 30). Crveno meso jedem možda 3-4 puta tjedno, isto toliko i masnu ribu.
.
Što se plodne vode tiče, meni su rekli da ona ima specifičan miris, kao slatkasti. Ako to išta pomaže 😅
Oprosti, ali ne drži ovo vodu. Cijeli život imam visoko željezo, možda i previsoko, 28-30. U prvoj trudnoći također, nakon poroda jednako, beba mi je također preko mog mlijeka imala visoko željezo.
Do nedavno isto sve ok i gle čuda, prije 2 tjedna željezo 7. Samo junetinu i jedem, pretvorit ću se u kravu. Zelenjavu isto. Zašto se pravdam? Jer nisu svi isti, nisu sve žene iste, a ni svaka trudnoća. A prenatale koja trudnica ne pije, ja evo ne znam, nije normalna
I daaa, za ne vjerovat da se priblizavamo prvim terminima 🙈❤️
Ne podsjećaj me 🙈
Ericaa cestitke na super pregledu! ❤️❤️
Manu drago mi je da je sve u redu!! 🥰🥰🥰 Nekako imam osjecaj da se i moj okrenuo, sve mi je drugacije danas, ne znam kako opisati 😆😆
Korni joj ma imam posla oko toga, samo mi je nabacano u stanu hahha. 🙈 Neverland se pravo pripremila! 🥳😍
💙5/24💙
I ne znam je li i kod vas tako ali meni kako se blizi porod toliko jace i jace volim bebu 🤪🙈 place mi se na pomisao na njega, toliko sam razdragana i toliko ga jednostavno volim da je to za poludit 🙈🙈🙈
Joj s ovim se slazem. Stalno mi iskacu slike beba kak pretrazujem sve i bas jedva cekam.
Naravno strah me poroda, ali tog ce me bit strah uvijek pa onda. Sad su mi pregledi svaka 3 tj., a u srijedu je imao skoro 1400 g. Glavom je u polozaju prema dolje.
Dobila sam i slicicu. Dosta smeta posteljica za neke bolje slike ali dobro.
https://ibb.co/Z27mHFC
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Sto se zeljeza tice meni je na zadnjem 8.
Rekla mi je da je to normalno i da je velikoj vecini nisko zeljezo u trudnoci, i da tesko to samo prehranom mozemo bas povecati.
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ako vas pati željezo, probajte ubaciti u prehranu malo više crvenog mesa. Željezo iz povrća je ne-hem željezo koje se puno slabije apsorbira i puno ga manje ima nego u npr. crvenom mesu u kojem je hem željezo. I vitamin C je super u kombinaciji sa željezom jer pospješuje apsorpciju 😊 recimo svježa paprika i juneći but je ubojita kombinacija. A nije loše i jedan dio unositi kroz suplemente tj. prenatalne vitamine jer ga bebači fakat dosta crpe.
Kažem ovo jer sam nekad prije muku mučila s anemijom i slabošću. A evo sada u trudnoći željezo na svakom nalazu oko 23, 24 (a referentne vrijednosti su od 8 do 30). Crveno meso jedem možda 3-4 puta tjedno, isto toliko i masnu ribu.
.
Što se plodne vode tiče, meni su rekli da ona ima specifičan miris, kao slatkasti. Ako to išta pomaže 😅
Oprosti, ali ne drži ovo vodu. Cijeli život imam visoko željezo, možda i previsoko, 28-30. U prvoj trudnoći također, nakon poroda jednako, beba mi je također preko mog mlijeka imala visoko željezo.
Do nedavno isto sve ok i gle čuda, prije 2 tjedna željezo 7. Samo junetinu i jedem, pretvorit ću se u kravu. Zelenjavu isto. Zašto se pravdam? Jer nisu svi isti, nisu sve žene iste, a ni svaka trudnoća. A prenatale koja trudnica ne pije, ja evo ne znam, nije normalna
Žao mi je što ti je tako, evo ja sam podijelila svoje iskustvo, nismo svi isti u pravu si 🤗
.
Ja ne pijem prenatale, samo željezo i folnu
Ostalo mi je rekao da ne trebam. Beba dobro napreduje i ne bih uzimala nešto na svoju ruku samo zato jer svi to tako ...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
.
Ja ne pijem prenatale, samo željezo i folnu
Ostalo mi je rekao da ne trebam. Beba dobro napreduje i ne bih uzimala nešto na svoju ruku samo zato jer svi to tako …
Kako mislite "na svoju ruku" i " jer svi tako"...mislim, pa to su prenatali, nije da govorimo o nekim lijekovima ili terapiji. Sta vam ginekolog stvarno nije preporucio nikakve dodatne vitamine/minerale? :)
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji