Bok cure , ja sam malo nestala bila. Trebala sam se skulirat. Malo sam si pala u depresiju.Imam pregled danas predvečer pa sve čekam da vidim šta sad ima novog..
Što se tiče svih stvari za bebe , ja imam sterilizator Avent ( netko je pitao ) , flašice Avent , dude od Nuka
Perem robicu za Froshom , niti jedna curka nije imala osip tako da ću i ovoj bebi prat s tim.
Ja sam na početku kupala bebu u vodi i koja kap maslinovog ulja i to se pokazalo kao dobro ( kod nas ) , u globalu sve kako sam naučila radit ću i sada. Naravno svaka beba je drukčija pa ako će nešto trebat mijenjat skroz ok.
Temenjaču niti jedna isto nije imala ali mi je ostalo zapakirano sve od Mustele a čula sam da je stvarno super za to.
Uzela sam weledinu kremu za lice.
Toplomjer za guzu , obične škarice za bebe 🤷♀️...
Pelene i maramice babylove , neko pere bebu samo s vodom ali mi nikad nismo imali osip bez obzira što koristimo maramice.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Pridružujem se klubu niskog željeza 🙈 7.7, normalna vrijednodt 12-14. Dobila sam neke tablete 2x dnevno, muž će popodne pokupiti. Znam da se preporuča sok od šipka/aronije, cikla itd. Nadam se da će na idućoj kontroli biti bolji nalazi.
Što se tiče stvari za bebu imamo sterilizator od aventa, grijač bočica nuk, bočice i dude su mam/nuk. Vlažne maramice babylove/hipp/Pampers i isto tako i pelene. I od kozmetike smo uzeli mustela i uriage Baby.

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
https://ibb.co/Dbdb3Yt , evo i nas dvije. Za ime smo se odlučili. Ipak će bit Viktorija 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ja imam još jedno pitanje sto se tiče pranja robice (za već iskusne mame😅). Da li koristite one djecje sensitive omeksivace ili uopće nikakav omekšivač?
Preporuka je nikakav omekšivač za bebe. Mi smo ga tad prestali koristiti i za svoju robu, i ne fali mi uopće. U HR smo koristili onaj DM sensitive prašak za veš koji je kao bez ikakvih dodataka, on nam se pokazao dobar, a i morali smo biti oprezniji s obzirom na kćerine alergije.
👱🏻♀️ 35 👱🏻♂️ 40 👧 4
04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
20.6. stigao braco ❤️
Ja sam prvi put koristila frosch 2u1 i sad isto tak na početku,iza godine dana sam počela prati s našom odjećom pogotovo kad je prohodala i sve bude kao da se valja cijele dane 😆
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja sam uzela Frosch deterdzent, blazinice za pranje (i vl. maramice baby love, 99% voda da se nadju za kasnije), baby love pelene (pa ćemo vidjeti kakve će se pokazati), pavlovićevu mast, nuk dude, tomplomjer, za bočice sam dobila preporuku za dr.browns, ali nisam još kupila i još moram do ljekarne po stvari za pupak i sl., dobila elektr.izdajalicu i uzela sam one jastučiće za dojilje 😁 e da, i inhalator jos nismo uzeli.

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Mislim da sve manje isto kupujemo. 🤗 Mi smo dobili na poklon od Aventa bocice i dudice te onaj set koji sadrzi grickalicu, skarice i sl. tako da necemo nista drugo kupovati sad za prvu ruku. Izdajalicu cu ako ce biti potrebna. Sterilizator sam i ja razmisljala, ali vidjet cemo hoce li biti potreban. Ove bocice i dudice kaj imamo cemo po starinski sterilizirati. Od deterdzenta sam uzela Violetu. Vec sam jedan deterdzent potrosila koliko sam toga prala. 😂
Cure lijepe su slikice s ultrazvuka te zeka123 lijep trbuscic i lijepo ime za curku.

Zeka sad vidim sličicu, super si ❤️ i ime je jako lijepo 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Zeka presladak trbuščić 🩷 i super ime!
E zaboravila sam na šeširiće za dojenje, kažu mi svi da je to jako korisno. Iskreno, jako me strah tog dojenja, da će biti bolno, svašta čitam o tome 😓

Kad je vec takva tema da iskoristim da me uputite- da li se novorodence maze nekom kremicom, ne mislim na podrucje guze nego lice i tijelo? Ili kada se pocinje mazati i sto preporucate?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji