Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Faith1509
    04. Travanj 2024. 12:11

Čestitam svima na dobrim pregledima 😍😍 
    Zeka kakva je situacija kod tebe? 
    Moj muž je preko tjedna u drugom gradu, tako da nemam vremena da ga 'mrzim' 😂😂😂
    https://mali.andjeo.com.hr/p/komplet-za-novorodence-waffle-trodijelni-smoke-green/ ja sam naručila ovaj kompletić za izlazak, baš mi je poseban 😍 
    BH kontrakcije imam, nisu toliko učestale. Prvi put kad je muž vidio se prepao jadan 😂
    Još jedno glupo pitanje od mene 🙈 u stanu nam je pakleno vruće preko ljeta, što mogu kupiti za rashladiti prostoriju i kojoj je beba? Mi za nas imamo ventilator samo ali pretpostavljam da to nije dobro za bebe. I naravno ne mislim sada rashladiti skroz ali ipak će trebati jer bude baš nenormalno toplo. 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• LaFemme
    04. Travanj 2024. 12:41

Ellfa

LaFemme a unutarnje usce ti je zatvoreno? kojeg je oblika?

Ne znam, niti mi je rekla niti je napisala u nalazu. Pitala sama još i frendicu koja je ginekolog da mi očita nalaz i da mi kaže nešto više pa je rekla da je nalaz cerviksa zabrinjavajući i da moram baš mirovati i držati se svega što mi je prepisala dokt.

Haru
    04. Travanj 2024. 13:01

Faith1509

https://mali.andjeo.com.hr/p/komplet-za-novorodence-waffle-trodijelni-smoke-green/ ja sam naručila ovaj kompletić za izlazak, baš mi je poseban 😍
    BH kontrakcije imam, nisu toliko učestale. Prvi put kad je muž vidio se prepao jadan 😂
    Još jedno glupo pitanje od mene 🙈 u stanu nam je pakleno vruće preko ljeta, što mogu kupiti za rashladiti prostoriju i kojoj je beba? Mi za nas imamo ventilator samo ali pretpostavljam da to nije dobro za bebe. I naravno ne mislim sada rashladiti skroz ali ipak će trebati jer bude baš nenormalno toplo.

Baš je sladak kompletić, pogledala sam i ja odmah što ima. Bijeli mi je lijep ili oni što imaju kao cvjetiće. Iako sam gledala i u h&m webshopu nešto slično. Slatke brige 🤭

'21. 💙
    '24. 💛

laurell
    04. Travanj 2024. 13:08

Faith1509

Preslatko! Ja sam si u favorite stavila iz H&M-a dva kompletica. Oba su bijela. Rebrasta onako 😂 jedan je s kapicom, drugi bez. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    04. Travanj 2024. 14:10

Faith divan kompletić  ja ću se time na GO pozabaviti 

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Martina1931
    04. Travanj 2024. 14:51

Laurell, meni je posteljica prelazila usce cak, za 10ak mm tako u tvojim tjednima. Oko 20.tjedna se podigla mozda 1cm iznad usca, a u 25.tjednu 5,6cm iznad :)
    I ja sam bila isprepadana, svasta nest citala u vezi tog iako je moja gin bila bas laganica po tom pitanju😅 
    U smislu. Podignut ce se, nema razloga za brigu🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Srceko23
    04. Travanj 2024. 16:12

Cure, imate li i dalje bolove u zdjelici? Dugo sam se vozila autom danas i sad me jako pocelo zatezat u donjem dijelu trbuha, bokovima i straznjici pa jel ima jos koja iskustva s time?

• Ellfa
    04. Travanj 2024. 16:47

Srceko23 da,pa i unatoc mirovanju imam bolove 
    Normalno je to zbog sirenja svega, a ti si opet dugo sjedila pa ti je to pojacalo intenzitet

laurell
    04. Travanj 2024. 19:19

Martina1931

Laurell, meni je posteljica prelazila usce cak, za 10ak mm tako u tvojim tjednima. Oko 20.tjedna se podigla mozda 1cm iznad usca, a u 25.tjednu 5,6cm iznad :)
    I ja sam bila isprepadana, svasta nest citala u vezi tog iako je moja gin bila bas laganica po tom pitanju😅
    U smislu. Podignut ce se, nema razloga za brigu🤗

Uhhh super. Nadam se i ja onda tome! 🙏🏼 za 2 tjedna mi je pregled paaa me bas zanima

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Faith1509
    04. Travanj 2024. 19:43

Išla na pregled jer me krenulo peckanje dok mokrim. Cerviks opet niži, 2,86. Ma da sam čekala sat vremena sjedeći/hodajući pa ja mislim da bi moglo biti i od toga. Moram nositi urin na pregled pa ćemo vidjeti. Bebač se okrenuo, noge su sada dolje 😂 ostalo je sve dobro 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.