Imam čudno pitanje a možda i nije čudno
"Mrzite" li i vi svoje supruge sad u trudnoci?
Znaci kupujemo fensi oblekicu na duge rukave za izlazak iz rodilišta 😅🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Imam čudno pitanje amožda i nije čudno
"Mrzite" li i vi svoje supruge sad u trudnoci?
Povremeno, a povremeno je osjećaj obostran 🤣🤣🤣🤣
BTW i ja loše spavam većinu noci
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja imam problem sa spavanjem još od pozitivnog testa, tako da sam se s vremenom skoro pa navikla na to, ali baš me iscrpilo 😑
Cure koje ste u većim tjednima, kako osjetite bebu? Mene je normalno lupkala, a zadnja dva dana osjetim više kako se miče, komeša, a manje lupkanja..pa se naravno pitam je li to okej 🙈
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja imam problem sa spavanjem još od pozitivnog testa, tako da sam se s vremenom skoro pa navikla na to, ali baš me iscrpilo 😑
Cure koje ste u većim tjednima, kako osjetite bebu? Mene je normalno lupkala, a zadnja dva dana osjetim više kako se miče, komeša, a manje lupkanja..pa se naravno pitam je li to okej 🙈
Korni, ja već duže vrijeme nemam samo lupkanje nego baš udaranje i naocigled se vidi kako se stomak miče. Normalno ti je to, beba je sve već i sve jače osjetis.
Krenule su mi i Braxton hicks kontrakcije.
Bila sam danas na pregledu. Beba je super, ima 1100g. Mjere su u skladu sa tjednima.
Ja moram na još veće mirovanje jer mi se cerviks još više skratio i omekšan je i uloziv. Nadam se da će biti sve ok.
Bila sam danas na pregledu. Beba je super, ima 1100g. Mjere su u skladu sa tjednima.
Ja moram na još veće mirovanje jer mi se cerviks još više skratio i omekšan je i uloziv. Nadam se da će biti sve ok.
Super pa je beba odlicno! 😍 žao mi je da se cerviks skratio, ali valjda ce mirovanje pomoci. Samo polako 🤩
Korni imam osjecaj da moj pliva i okrece se stalno, kao da se migolji. Mislim da je to sve okej jer je sada veci 🤣 naravno nekad me zdrma, ali vise se okrece. 🥰
Ellfa ne mrzim ga hahah, nekad malo planem, nekad placem i to je to.
.
Sto se tice mog secera, sve je okej. 😍🤩
💙5/24💙
Evo da se javim s pregleda. Curka uredno napreduje, cak malo iznad prosjeka, 288gr i sve mjere uredne😊
Vec 2 tjedna osjecam pokrete, neke dane vise, druge manje, ali generalno je aktivna 😊 Trenutno je smjestena na zadak na usce maternice pa moram vise mirovati i paziti. Imala sam nekoliko puta one bh kontakcije koje su navodno prerano krenule pa eto jos jedan razlog za mirovanje.
21.12. ➕
12.1 imamo otkucaje 🩷
Nifty✔️ it’s a girl 💖
LaFemme drago mi je da je beba dobro 🥰 žao mi je zbog cerviksa, ali sigurna sam da će sve biti okej 🤗🍀 hvala ti, i meni se već dugo po trbuhu vidi kako se kreće, samo me zabrinulo šta je više migoljenja, a manje lupkanja 🙈
Purple baš to da, više se okreće, migolji, pliva, šta god 😅 a manje udari 😅 bravo za šećer 🥳🥳 nagradi se nečim finim 🤭
Sparkle bravo za curku 🩷 odmaraj i samo laganini 🤗
Purple13 super za šećer, sad si s tim mirna
Sparkle drago mi je da je curka dobro, a ti samo laganini
Sortiraj odgovore
Najstariji