Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    02. Travanj 2024. 21:51

Da, ma normalno je, sad ti već ima i veću, značajniju masu. Vjerojatno ti se to povećava sa stajanjem? Meni je to vrlo rano počelo ovaj put. I bolje je kad više odmaram tijekom dana, između nekih aktivnosti probaj leći na bok i odmoriti. Osim ako nisu BH, ali i to mi popusta ležanjem.

• Ellfa
    02. Travanj 2024. 21:55

Faith1509 ja imam osjecaj dolje ko u rodnici/cerviksu.nekad zna biti tupa i dulja bol a nekad ko da me nesto probode par put..ako si na to mislila 
    neverland ne moze doci svekrva jer ima u kuci jos dvije unuke,ide na terapije svaki dan a i nismo iz istog grada pa je jednostavno nemoguce joj to sve utrpati u raspored.vidim se s kceri videopozivom svaki dan a i dode mi sad u petak jer je napokon ozdravila pa moze od ponedjeljka u vrtic.najgora dva mjeseca su prosla sto se tice odvojenosti i sad bude napokon sve doslo u normalu kad se vrati 
    da,rekli su mi na zadnjem pregledu da bi mi nakon 34.tjedna mogli smanjit terapiju jer sam trenutno na 13 tableta dnevno + vitamini. gutam ih vise nego stare bakice hahah  
    samo se nadam da sad kad mi dode kcer i kad ne budem cijele dane mirovala da mi se naglo ne pogorsa stanje,ali nadam se pozitivnom 
    vidim da nas ima dosta u slicnom terminu i bas mi je drago zbog toga.jel i vas muci nesanica? 

neverland
    02. Travanj 2024. 22:42

Ellfa

Faith1509 ja imam osjecaj dolje ko u rodnici/cerviksu.nekad zna biti tupa i dulja bol a nekad ko da me nesto probode par put..ako si na to mislila
    neverland ne moze doci svekrva jer ima u kuci jos dvije unuke,ide na terapije svaki dan a i nismo iz istog grada pa je jednostavno nemoguce joj to sve utrpati u raspored.vidim se s kceri videopozivom svaki dan a i dode mi sad u petak jer je napokon ozdravila pa moze od ponedjeljka u vrtic.najgora dva mjeseca su prosla sto se tice odvojenosti i sad bude napokon sve doslo u normalu kad se vrati
    da,rekli su mi na zadnjem pregledu da bi mi nakon 34.tjedna mogli smanjit terapiju jer sam trenutno na 13 tableta dnevno + vitamini. gutam ih vise nego stare bakice hahah
    samo se nadam da sad kad mi dode kcer i kad ne budem cijele dane mirovala da mi se naglo ne pogorsa stanje,ali nadam se pozitivnom
    vidim da nas ima dosta u slicnom terminu i bas mi je drago zbog toga.jel i vas muci nesanica?

Da, vidim da se mi pratimo skoro u dan 😊
    Onda odlično, vjerujem da ti je teško i svaka ti čast, ja ne znam kako bih izdržala. Ali kad znaš da moraš, nema druge. 
    Više ne, bolje spavam posljednjih mjeseci

• plave_okice
    03. Travanj 2024. 06:43

Ja sam se nocas budila svakih sat vremena. 🫣 i 1-2 isla na wc. Nikako da odspavam par sati u komadu i dulje ujutro. Nejde i nejde. Mislim nisam ni prije bila spavalica. 

Hellobaby
    03. Travanj 2024. 07:15

Dobro jutro cure! 
    Najprije da svima čestitam na velikim bebicama 🥰 
    Zeka drago mi je što si doma 😀 
    Ellfa dobrodošla! Znam da ti nije lako biti bez curice, ali još malo pa ste svi zajedno 😁 
    A što se tiče priča sa poroda 🙄 ma ne slušajte nikoga. Neću reći da porod ništa ne boli, ali ako je toliko strašan zašto žene imaju ponovno djecu..pa pogledajte mene 😅😅😅 i stvarno nakon nekog vremena zaboraviš kako je bilo, već se samo prisjećaš osjećaja kada prvi puta ugledaš bebu ❤️ 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    03. Travanj 2024. 07:17

Lista pregleda:
    zeka123 - 4.4.
    Dalmatinka_u_zg - 4.4.
    ericaa - 5.4.
    purple13 - 8.4.
    Hellobaby - 8.4.
    Melian - 8.4.
    Haru - 8.4.
    Leeloo101 - 9.4.
    marta96 - 10.4.
    Gabby - 10.4.
    mia_ - 11.4.
    Monny - 11.4.
    deedee1405 - 11.4.
    Faith1509 - 12.4.
    plave_okice - 12.4.
    katy_kaya - 16.4.
    laurell - 16.4.
    ElisaDay - 18.4.
    Ellfa - 18.4.
    korni -29.4.
    pistacija13 - 30.4.
    nada23 - 30.4.  

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Faith1509
    03. Travanj 2024. 09:06

Ellfa baš je to taj osjećaj 🫣
    neverland uglavnom i ležim jer sam na mirovanju ali nakon stajanja krene. I onda što kažeš kad legnem prođe.
    Robica za izlazak iz bolnice, čujem podijeljena mišljenja pa više nisam sigurna. Mora li beba imati duge rukave zbog termoregulacije ili mogu i kratki rukavi? Vjerovatno malo glupo pitanje, ali prvo dijete pa mi je sve novo 🙈 Termin kraj 7. mjeseca

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Haru
    03. Travanj 2024. 09:24

Faith1509

Ellfa baš je to taj osjećaj 🫣
    neverland uglavnom i ležim jer sam na mirovanju ali nakon stajanja krene. I onda što kažeš kad legnem prođe.
    Robica za izlazak iz bolnice, čujem podijeljena mišljenja pa više nisam sigurna. Mora li beba imati duge rukave zbog termoregulacije ili mogu i kratki rukavi? Vjerovatno malo glupo pitanje, ali prvo dijete pa mi je sve novo 🙈 Termin kraj 7. mjeseca

I mene zanima ovo za duljinu rukava, a drugo mi je dijete. 😅 Nekako mislim možda neki tanki bodi dugih rukava i još nešto. To će mi ostati zadnje, odlučiti što obući za izlazak. 🙈

'21. 💙
    '24. 💛

• Ellfa
    03. Travanj 2024. 09:35

Prva 3 mjeseca beba nema razvijenu termoregulaciju, a onda bude nakon toga vec i jesen pa zapravo mi sve ostajemo s bebicama u dugim rukavima do iduceg ljeta 

neverland
    03. Travanj 2024. 11:52

Ja ću svakako dugi rukav i duge hlačice. U bolnici će vam ih već umotati kao kifle, samo da im oči vire. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.