Da, ma normalno je, sad ti već ima i veću, značajniju masu. Vjerojatno ti se to povećava sa stajanjem? Meni je to vrlo rano počelo ovaj put. I bolje je kad više odmaram tijekom dana, između nekih aktivnosti probaj leći na bok i odmoriti. Osim ako nisu BH, ali i to mi popusta ležanjem.
Faith1509 ja imam osjecaj dolje ko u rodnici/cerviksu.nekad zna biti tupa i dulja bol a nekad ko da me nesto probode par put..ako si na to mislila
neverland ne moze doci svekrva jer ima u kuci jos dvije unuke,ide na terapije svaki dan a i nismo iz istog grada pa je jednostavno nemoguce joj to sve utrpati u raspored.vidim se s kceri videopozivom svaki dan a i dode mi sad u petak jer je napokon ozdravila pa moze od ponedjeljka u vrtic.najgora dva mjeseca su prosla sto se tice odvojenosti i sad bude napokon sve doslo u normalu kad se vrati
da,rekli su mi na zadnjem pregledu da bi mi nakon 34.tjedna mogli smanjit terapiju jer sam trenutno na 13 tableta dnevno + vitamini. gutam ih vise nego stare bakice hahah
samo se nadam da sad kad mi dode kcer i kad ne budem cijele dane mirovala da mi se naglo ne pogorsa stanje,ali nadam se pozitivnom
vidim da nas ima dosta u slicnom terminu i bas mi je drago zbog toga.jel i vas muci nesanica?
Faith1509 ja imam osjecaj dolje ko u rodnici/cerviksu.nekad zna biti tupa i dulja bol a nekad ko da me nesto probode par put..ako si na to mislila
neverland ne moze doci svekrva jer ima u kuci jos dvije unuke,ide na terapije svaki dan a i nismo iz istog grada pa je jednostavno nemoguce joj to sve utrpati u raspored.vidim se s kceri videopozivom svaki dan a i dode mi sad u petak jer je napokon ozdravila pa moze od ponedjeljka u vrtic.najgora dva mjeseca su prosla sto se tice odvojenosti i sad bude napokon sve doslo u normalu kad se vrati
da,rekli su mi na zadnjem pregledu da bi mi nakon 34.tjedna mogli smanjit terapiju jer sam trenutno na 13 tableta dnevno + vitamini. gutam ih vise nego stare bakice hahah
samo se nadam da sad kad mi dode kcer i kad ne budem cijele dane mirovala da mi se naglo ne pogorsa stanje,ali nadam se pozitivnom
vidim da nas ima dosta u slicnom terminu i bas mi je drago zbog toga.jel i vas muci nesanica?
Da, vidim da se mi pratimo skoro u dan 😊
Onda odlično, vjerujem da ti je teško i svaka ti čast, ja ne znam kako bih izdržala. Ali kad znaš da moraš, nema druge.
Više ne, bolje spavam posljednjih mjeseci
Ja sam se nocas budila svakih sat vremena. 🫣 i 1-2 isla na wc. Nikako da odspavam par sati u komadu i dulje ujutro. Nejde i nejde. Mislim nisam ni prije bila spavalica.
Dobro jutro cure!
Najprije da svima čestitam na velikim bebicama 🥰
Zeka drago mi je što si doma 😀
Ellfa dobrodošla! Znam da ti nije lako biti bez curice, ali još malo pa ste svi zajedno 😁
A što se tiče priča sa poroda 🙄 ma ne slušajte nikoga. Neću reći da porod ništa ne boli, ali ako je toliko strašan zašto žene imaju ponovno djecu..pa pogledajte mene 😅😅😅 i stvarno nakon nekog vremena zaboraviš kako je bilo, već se samo prisjećaš osjećaja kada prvi puta ugledaš bebu ❤️
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Lista pregleda:
zeka123 - 4.4.
Dalmatinka_u_zg - 4.4.
ericaa - 5.4.
purple13 - 8.4.
Hellobaby - 8.4.
Melian - 8.4.
Haru - 8.4.
Leeloo101 - 9.4.
marta96 - 10.4.
Gabby - 10.4.
mia_ - 11.4.
Monny - 11.4.
deedee1405 - 11.4.
Faith1509 - 12.4.
plave_okice - 12.4.
katy_kaya - 16.4.
laurell - 16.4.
ElisaDay - 18.4.
Ellfa - 18.4.
korni -29.4.
pistacija13 - 30.4.
nada23 - 30.4.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Ellfa baš je to taj osjećaj 🫣
neverland uglavnom i ležim jer sam na mirovanju ali nakon stajanja krene. I onda što kažeš kad legnem prođe.
Robica za izlazak iz bolnice, čujem podijeljena mišljenja pa više nisam sigurna. Mora li beba imati duge rukave zbog termoregulacije ili mogu i kratki rukavi? Vjerovatno malo glupo pitanje, ali prvo dijete pa mi je sve novo 🙈 Termin kraj 7. mjeseca
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Ellfa baš je to taj osjećaj 🫣
neverland uglavnom i ležim jer sam na mirovanju ali nakon stajanja krene. I onda što kažeš kad legnem prođe.
Robica za izlazak iz bolnice, čujem podijeljena mišljenja pa više nisam sigurna. Mora li beba imati duge rukave zbog termoregulacije ili mogu i kratki rukavi? Vjerovatno malo glupo pitanje, ali prvo dijete pa mi je sve novo 🙈 Termin kraj 7. mjeseca
I mene zanima ovo za duljinu rukava, a drugo mi je dijete. 😅 Nekako mislim možda neki tanki bodi dugih rukava i još nešto. To će mi ostati zadnje, odlučiti što obući za izlazak. 🙈
'21. 💙
'24. 💛
Prva 3 mjeseca beba nema razvijenu termoregulaciju, a onda bude nakon toga vec i jesen pa zapravo mi sve ostajemo s bebicama u dugim rukavima do iduceg ljeta
Ja ću svakako dugi rukav i duge hlačice. U bolnici će vam ih već umotati kao kifle, samo da im oči vire.
Sortiraj odgovore
Najstariji