Bok svima. Nadam se da ste dobro. Mislila sam da ce mi biti cudno kaj vise ne radim, ali na kraju dobro doslo sad ovo vrijeme pripreme za bebu. 🥰 prije podne setnja u laganini sa psom. Malo kuhanja, pranja vesa. I za koji dan polako pocet ormar spremat i spavacu sobu pripremat za bebu. I bas se dobro osjecam u trudnoci. Kad se sjetim da malo zlato raste u meni. Isto trenutno ne razbijam glavu kakav ce porod biti. Vazno da je beba dobro i ja nakon nje. Ako su i druge zene izdrzale, i sve mi cemo. 🤗
Zeka imas prekrasan trbuscic. Bas si preslatka.
Ellfa izdrzi jos malo. Koliko god bilo tesko. Uskoro ces svoje malo cudo primiti u svoje ruke i onda se zaboravi na sve ostalo. ❤️
Laurellimamo, bit ce nas mali Noa 🥰 a vi za svog djecacica?🩵 i ostale curke jeste li smislile imena?
Ellfa ne znam ali cim su ti stavili sljedeci pregled tako "kasno" pretpostavljam da se kod tebe sve smirilo i da je ok, inace bi imala cesce preglede pa nemoj puno brinuti🥰
Purple 💜💜
Btw dok sam bila u cekaonici pricala sam malo s par trudnica koje su sve presle termin i nisu prvorotke, govore mi blago tebi ti ne znas sta te ceka 😅 meni nije bilo jasno cemu tolika negativa u startu, cak i ako su imale toliko losa iskustva proslih poroda ne razumijem sta moze biti toliko lose da se ne "zaboravi" cim ugledas svoje malo sunce… osim toga svaka trudnoca je drugacija i pozitivan stav sigurno nosi neko olaksanje. Za sebe mogu reci da sam spremna na sve i da cu s radoscu na porod bio carski, indukcija, trajao preko 24h, ma bring it on samo da malo zlato bude zdravo 🙈
Aaaa top! I nama je Noa u izboru! Imam još Adrian, Mateo, Jakov, Ivano, Toma.. ima ih 😂 ali još uvijek ne znam, teško mi odlučiti. Jer zapravo nijedno mi nije 100% to TO. 🫣
.
A ja se totalno oglušavam na takve stvari. Ja samo kažem -znam, ne bojim se, spremna sam. I stvarno sam spremna na svaku vrstu boli i apsolutno sve. Dosadni su ti koji sole pamet 🤣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Laurellimamo, bit ce nas mali Noa 🥰 a vi za svog djecacica?🩵 i ostale curke jeste li smislile imena?
Ellfa ne znam ali cim su ti stavili sljedeci pregled tako "kasno" pretpostavljam da se kod tebe sve smirilo i da je ok, inace bi imala cesce preglede pa nemoj puno brinuti🥰
Purple 💜💜
Btw dok sam bila u cekaonici pricala sam malo s par trudnica koje su sve presle termin i nisu prvorotke, govore mi blago tebi ti ne znas sta te ceka 😅 meni nije bilo jasno cemu tolika negativa u startu, cak i ako su imale toliko losa iskustva proslih poroda ne razumijem sta moze biti toliko lose da se ne "zaboravi" cim ugledas svoje malo sunce… osim toga svaka trudnoca je drugacija i pozitivan stav sigurno nosi neko olaksanje. Za sebe mogu reci da sam spremna na sve i da cu s radoscu na porod bio carski, indukcija, trajao preko 24h, ma bring it on samo da malo zlato bude zdravo 🙈
Kak mi je to bezveze.. pa ocito njima nije toliko strasno bilo kad su opet trudne. 🤷♀️🤷♀️
Sto vise citam i slusam price s poroda, dode mi muka. 🤣
Nekad je bolje imati praznu glavu i pozitivan stav. 😅
Plave_okice mene ljudi cesto pitaju jel mi dosadno sad kad ne radim i moj odgovor je uvijek: ne! 😆 Uzivam sad, nekad nemam dovoljno vremena jer idem posvuda. 🤣🤣
Laurell bravooo! Pa tako i treba, ne dozvoliti da na tebe utjecu kojekakve price. 😍
💙5/24💙
Leeloo super, hvala ti 🤗 i moji su vanjski, ne krvare, ali bole malo da 😐 nadam se da će nam brzo proći 🙂🤞
Manu ajme super, baš je već veliki bebač 😍 divno ime 💙
Joj mene izlude te priče s poroda, i ja na to oglušim i kažem bit će kako bude. A još mi gore kad mi netko počne pričati šta se dogodilo npr. bebi njene poznanice i sl., i pri tome je uvijek neko loše iskustvo, ili tuzna priča. Nikad to necu razumijeti.
Plave_okice, purple i ja jedva čekam ostati doma, i isto vjerujem da mi nece biti dosadno 🙈
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Zeka, wow! Imaš predivan trbuh 😍
Prijavljujem uredan pregled, bebica ima 366 g. Ne mogu vjerovati da sam na pola trudnoće... 😊 Sad Ce to Ici sve brže ...
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
E da, sljedeći pregled je 30.4. a termin poroda je 21.8.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Zeka predivna si trudnica ! ❤️
Ja sam danas na YouTubeu gledala neki video poroda i bolje da nisam, ne znam zašto sam to upalila 😂🤦🏼♀️
Pozdrav cure, nadam se da ste sve dobro i da ste lijepo provele Uskrs 😊
Zeka drago mi je da si izašla iz bolnice, trbuščić je predivan 😍 kako se sada osjećaš?
Pitala sam bila nedavno ovo pitanje ali nisam dobila odgovor la da ga ponovim 🙈 ima li još koja od vas da osjeća bebu skroz nisko dolje, ali ne s prednje strane trbuha već dolje u maternici baš? Ne znam kako bih objasnila, nadam se da ste me shvatili. Je li to normalno? 🙈 Taj osjećaj traje samo par sekundi kao da se beba okrenula/pomakla ali ne da meni strah mira pa reko da vidim s vama 🙈 imala sam to i prije zadnje kontrole, sve je bilo u redu ali s obzirom na ono iskustvo nedavno i dalje me svaki novi osjećaj uplaši
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Zeka drago mi je da si izašla iz bolnice, trbuščić je predivan 😍 kako se sada osjećaš?
Pitala sam bila nedavno ovo pitanje ali nisam dobila odgovor la da ga ponovim 🙈 ima li još koja od vas da osjeća bebu skroz nisko dolje, ali ne s prednje strane trbuha već dolje u maternici baš? Ne znam kako bih objasnila, nadam se da ste me shvatili. Je li to normalno? 🙈 Taj osjećaj traje samo par sekundi kao da se beba okrenula/pomakla ali ne da meni strah mira pa reko da vidim s vama 🙈 imala sam to i prije zadnje kontrole, sve je bilo u redu ali s obzirom na ono iskustvo nedavno i dalje me svaki novi osjećaj uplaši
Koji si tjedan?
Elfa, može li ti svekrva doći s malom kod tebe? Pa makar da se tako druzite dok ti ležiš? Sigurna sam da će te za 4-5 tjedana skinuti s mirovanja, ne drže obično do 40tt strogo vezane za krevet tako da, još malo 😃
Koji si tjedan?
Elfa, može li ti svekrva doći s malom kod tebe? Pa makar da se tako druzite dok ti ležiš? Sigurna sam da će te za 4-5 tjedana skinuti s mirovanja, ne drže obično do 40tt strogo vezane za krevet tako da, još malo 😃
Sutra 23+0
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji