Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ellfa
    03. Travanj 2024. 20:57

LaFemme kako se tocno osjecaju braxtonove? ja ih uopce ne znam raspoznati. imam stvrdnjavanje trbuha i kao da u tom trenutku dok je tvrd ostanem bez zraka, tek mogu normalno udahnuti dok trbuh popusti. ali tak mi je i bilo dok sam se otvorala,pa sad ne znam razliku stvarno.
    Nisu ti dali nikakvu terapiju zbog scerviksa?
    Purple uff, mene smeta kaj diše. pogotovo u noći dok na moju nesanicu hrče ko da pili drva, onda moram otici u dnevnu da aristokratski spavamo

• LaFemme
    03. Travanj 2024. 21:20

Ellfa

LaFemme kako se tocno osjecaju braxtonove? ja ih uopce ne znam raspoznati. imam stvrdnjavanje trbuha i kao da u tom trenutku dok je tvrd ostanem bez zraka, tek mogu normalno udahnuti dok trbuh popusti. ali tak mi je i bilo dok sam se otvorala,pa sad ne znam razliku stvarno.
    Purpleuff, mene smeta kaj diše. pogotovo u noći dok na moju nesanicu hrče ko da pili drva, onda moram otici u dnevnu da aristokratski spavamo

Nisam ti ni ja bila sigurna za BH kontrakcije dok nisam pitala ginekologicu jer ih nisam imala u prvoj trudnoći. Stvrdnjavanje trbuha, imaš osjećaj kao da je neka kvrga se napravila i tako traje neko vrijeme pa popusti. Neki dan sam imala te kvrge cijeli dan malo po malo.
    Za cerviks mi je poduplala dozu Utrogestana i Normabele moram piti i moram na kontrolu ranije nego inače, za 20 dana jer joj je zabrinjavajuće stanje cerviksa. Sada je 24mm, smekšan i uloživ :(

purple13
    03. Travanj 2024. 21:54

Ellfa

Purpleuff, mene smeta kaj diše. pogotovo u noći dok na moju nesanicu hrče ko da pili drva, onda moram otici u dnevnu da aristokratski spavamo

A i moj je poceo hrkat ko lud unazad tri tjedna. 🤣🤣 nije nam jasno zasto hahah
    Korni danas je pala haljina, sutra bi mogao sladoled 😝

💙5/24💙

laurell
    03. Travanj 2024. 22:10

Cure super za dobre preglede i zdrave bebice 🙏🏼🥂
    Lafemme meni je sad za Uskrs kad sam bila na ginekologiji radi bolova rekla da mi je posteljica dosta nisko, do ušća ali ga ne prekriva. Ali je cerviks visoko. I dobila sam utrogestan također (radi grcenja maternice). Tako je napisala i na nalazu tim riječima. Jedva čekam pregled kod svog gin da vidim sto će on reci za taj polozaj posteljice.. Malo me to brine čitala sam svašta ako se ne podigne da je to onda carski 😩🫣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    03. Travanj 2024. 22:12

Ellfa

Imam čudno pitanje amožda i nije čudno
    "Mrzite" li i vi svoje supruge sad u trudnoci?

Ja sam u trudnoći iznenađujuće dobra i tolerantna, čak me i muž pohvali 🤣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• LaFemme
    03. Travanj 2024. 22:20

laurell

Cure super za dobre preglede i zdrave bebice 🙏🏼🥂
    Lafemmemeni je sad za Uskrs kad sam bila na ginekologiji radi bolova rekla da mi je posteljica dosta nisko, do ušća ali ga ne prekriva. Ali je cerviks visoko. I dobila sam utrogestan također (radi grcenja maternice). Tako je napisala i na nalazu tim riječima. Jedva čekam pregled kod svog gin da vidim sto će on reci za taj polozaj posteljice.. Malo me to brine čitala sam svašta ako se ne podigne da je to onda carski 😩🫣

Držim fige da se posteljica podigne. Vjerujem da jedva čekaš pregled kod svoje ginek da vidiš što će reći. Nemoj se previše živcirati, bude sve to na kraju dobro :)

korni
    04. Travanj 2024. 06:06

Laurell mislim da su cure vec pisale o tome, da ima vremena da se posteljica digne, tako da sam sigurna da će sve to biti okej 🍀🤗
    Purple bravoo 🥳 takvo čašćenje bi i ja odabrala 😍

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Monny
    04. Travanj 2024. 11:04

Ellfa

Imam čudno pitanje amožda i nije čudno
    "Mrzite" li i vi svoje supruge sad u trudnoci?

Mene je moj jučer počastio novim mobitelom tako da ga ne mrzim 😅
    Mrzim kad hrče, jer kad se probudim teško zaspem, a odjednom je počeo hrkat kao da je on trudan 🤦😂
    Ja sam sinoć imala česte bh kontrakcije, baš me ometalo u snu. Skužila sam da mi se trbuh stvrdne kad mi se piški pa makar i malo samo i kad sam žedna. Idući tjedan imam pregled pa ću razgovarati s doktorom o tome 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• Ellfa
    04. Travanj 2024. 11:39

LaFemme a unutarnje usce ti je zatvoreno? kojeg je oblika? 

Haru
    04. Travanj 2024. 11:58

Ja svog ne mrzim 🤣 Iako imam osjećaj da je njemu nekada dosta mene trudne i mojih promjena raspoloženja i kratkih živaca. 😬 I sama pomislim ne znam kako bih podnijela tako nekoga. 🫢 
    .
    Za posteljicu ima još vremena. 🙂 
    BH kontrakcije mislim da nemam ili ako imam uopće je kužim. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.