Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    laurell
    25. Travanj 2024. 12:43

Pozz cure! Kako ste? 
    ja evo dok čekam mašinu da završi gledam u trbuh i ne mogu nekad vjerovati da je živo bice unutra 😂🙈 pogtovo ako ležim poluležeći na kauču pa mi je trbuh “manji” osjećam se kao da nisam trudna nekad 😅 . Btw mi smo se 90% složili i odlucili za ime Mateo 🩵

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Haru
    25. Travanj 2024. 13:31

Leeloo, sretno! 
    Laurell, lijepo ime. Nama se nećak tako zove. 🙂
    Ja sam došla s posla i ispružila se dok čekam vrijeme za ići po sina u vrtić. Radim još sutra i baš se veselim. 
    Imam urinarnu pa sam dobila antibiotik za nju. 😬
    Idući pregled mi je 30.4.

'21. 💙
    '24. 💛

purple13
    25. Travanj 2024. 13:40

laurell

Pozz cure! Kako ste?
    ja evo dok čekam mašinu da završi gledam u trbuh i ne mogu nekad vjerovati da je živo bice unutra 😂🙈 pogtovo ako ležim poluležeći na kauču pa mi je trbuh “manji” osjećam se kao da nisam trudna nekad 😅 . Btw mi smo se 90% složili i odlucili za ime Mateo 🩵

Hahah razumijem te da je tesko shvatiti da je beba unutra. Meni je to fascinantno.. jos sad kad je veci pa stalo lupa i okrece se..  bas nevjerojatno predivno 🥰🥰
    Meni postaje sve teze spavati, okrecem se stalno, to mi je najteze postalo 🤣 gledam u aplikaciji galeriju slika trbuha pa tek vidim koliko je buknuo zadnjih 4-5 tjedana 🤪🤪
    A ne mogu vjerovati da cu uskoro roditi, to mi je i divno i strasno u isto vrijeme 🤣i jedva cekam, ali nek jos bude u trbuhu hahah
    Imam osjecaj da cu roditi prije termina. 🤷‍♀️🤷‍♀️

💙5/24💙

• manu11
    25. Travanj 2024. 13:56

Laurell ti ces taman imati priliku iznositi svoj baby bump u ljetnim haljinama kakvim pozelis i u kupacem 😍 
    Ja bih malo sunca sad da izadjem iz trudnickih tajica vise mi ih je preko glave 😅
    I meni je purple u tim tjednima buknuo stomak 🙈 imate li vi reflux? Ja vec 2 noci kad krenem spavati ulovi me pa dodam jos koji jastuk i iza glave, kao da nema dovoljno mojih jastuka 😂 
    Danas sam radila ctg i pregled, bas je zanimljivo slusat srceko kroz plodnu vodu 😊 od pola trudnoce mi je cervix uloziv za vrsak prsta, sad mi je dr rekla da je uloziv za clanak prsta i da nece dalje gurati 😅 i takodjer skracen pa pretpostavljam da ide ka otvaranju kod mene.. i ja mislim purple da cu prije termina roditi i nadam se tome svakako. 
    https://ibb.co/58BYhGG
    Evo moj mali bejb, ovdje mu je nosic ispao bas sirok a nije takav ni kod mene ni kod muza ali nek je on nama ziv i zdrav 🙈🙈😂😂😂

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

ElisaDay.
    25. Travanj 2024. 13:56

Laurell predivno ime, ja sam imala osjećaj da nosim dečkića i to mi je bilo jedno od favorita, ali eto curica je ❤️
    Mi smo se složili i na kraju će najvjerojatnije biti Mia 🥰 Od svih imena to nam je nekako najljepše, nemamo nikoga u familiji tko se tako zove, možda je često za curice ali sva koja nam se sviđaju su takva haha ...

• manu11
    25. Travanj 2024. 13:57

I da laurell predivno ime, nekako mi je njezno i lijepo bas za djecaka 🤗

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

Leptirko22
    25. Travanj 2024. 14:02

manu11

Laurellti ces taman imati priliku iznositi svoj baby bump u ljetnim haljinama kakvim pozelis i u kupacem 😍
    Ja bih malo sunca sad da izadjem iz trudnickih tajica vise mi ih je preko glave 😅
    I meni je purpleu tim tjednima buknuo stomak 🙈 imate li vi reflux? Ja vec 2 noci kad krenem spavati ulovi me pa dodam jos koji jastuk i iza glave, kao da nema dovoljno mojih jastuka 😂
    Danas sam radila ctg i pregled, bas je zanimljivo slusat srceko kroz plodnu vodu 😊 od pola trudnoce mi je cervix uloziv za vrsak prsta, sad mi je dr rekla da je uloziv za clanak prsta i da nece dalje gurati 😅 i takodjer skracen pa pretpostavljam da ide ka otvaranju kod mene.. i ja mislim purple da cu prije termina roditi i nadam se tome svakako.
    Evo moj mali bejb, ovdje mu je nosic ispao bas sirok a nije takav ni kod mene ni kod muza ali nek je on nama ziv i zdrav 🙈🙈😂😂😂

Ja ne mogu vjerovat da si ti vec tu. Mozes svaki dan u radjaonu 🙊🙈 
    .
    Meni je vrijeme pocelo bas brzo prolazit 🤭

laurell
    25. Travanj 2024. 14:34

Purple joooj ja se točno bojim većih tjedana jer ja već sad užasno spavam. vrtim se stalno i bez obzira sto pijem magnezij noću me bole mišići na nogama i bedre i listovi, kao da trčim, a ne spavam 🤣. Morati ću povećati unos Mg. 
    Manu slatkiš mali 🩵 ne brini za nos😂, mojoj frendici je malenoj nos na 4D slici izgledao krivo i ogromno na kraju ima najljepši baby nosic ko s reklame 🙈 to je od vode nabubreno sve! 
    Elisa Mia! Prekrasno! Volim kratka imena pogotovo kod curica 🌸

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    25. Travanj 2024. 15:00

manu11

Laurellti ces taman imati priliku iznositi svoj baby bump u ljetnim haljinama kakvim pozelis i u kupacem 😍
    I meni je purpleu tim tjednima buknuo stomak 🙈 imate li vi reflux? Ja vec 2 noci kad krenem spavati ulovi me pa dodam jos koji jastuk i iza glave, kao da nema dovoljno mojih jastuka 😂

Ajme sto je sladak! 🥰🥰🥰 Pa to je vec pravi momak, spreman za izlazak!! Jel se tebi od iduceg tjedna vodi kao da si u terminu? Jel to ide kad napunis 37 tjedana? 😱😱😱
    Nemam refluks, al cula sam da je to dosta gadno. Sreca pa ces brzo roditi haaha 😍😍
    Laurell ufff ti grcevi su bas dosadni kad krenu, ja isto rokam dosta magnezija pa je okej. 
    Sva imena su mi lijepa, i Mia i Mateo 🥰🥰🥰

💙5/24💙

• mia_
    25. Travanj 2024. 15:31

Pratim vas s updateom sa zadnjeg pregleda….nasa Luce 🤍 je teska 1660 grama (31+6 tj). Sve lipo napreduje. Iduci pregl je 06.05.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI