Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    01. Travanj 2024. 23:31

zeka123

purple13

korni

ElisaDay bome i ja se ovih dana baš osjećam teže, tromije, ljenije..sve 🙈 vjerujem da takvi komentari malo dotaknu, ali nikako ne odustati od haljina 😉😍 tijelo nam se mijenja u trudnoći, ali kao šta kažeš, najbitnije da su naše bebe dobro ❤️
    Leeloo bome i meni na slici da, a uživo sam si baš fit 😂
    Meni se pojavila linea negra i to od stidne pa sve nekih 4-5 cm iznad pupka 🙈 i stigli hemoroidi 😑

Uff zao mi je zbog hemica, nadam se da nisu prestrasni. Zasad se meni nisu pojavili, ali mislim da ih svaka trudnica kad tad dobije. 🙈🙈 A bas slatko da ti se pojavila linea negra. 🤩
    Zekasuper si!! Pa ja mislim da ti imas najveci trbuh od svih ovdje hahaha 😍😍

Osjećam se ko 🐄 iskreno ali dobro , ja doma u ljetnom duhu. Znojim se katafakingstrofa. Spavanje mi je postalo nikakvo. Budem sova. Namjestit se nikako.

Samo da mi rodimo 😂..jbt..kaže muž već je krenuo četvrti mjesec 😻…vrijeme ko opaljeno. Leti.

Kako si ti ?

Ali stvarno lijepo izgledas, samo ti je trbuh iskocio, ali onako lijepo. 😍🤩
    Vjerujem da ti je tesko namjestit se, ja se vrtim po noci pa mj se muz smije kako trbuh polako prebacujem hahah.
    Primjetila sam nekad u noci kad se probudim da mi je trbuh kao kamen tvrd, ali ne osjetim bol ni nelagodu. (Osim sto me mozda to probudi, a da nisam ni svjesna) 
    Valjda su to te BH kontrakcije. 🤷‍♀️
    I eto, danas mi je bio deseti dan mjerenja secera pa jedva cekam odnijeti to doktorici da vidimo jel okej. 😅

💙5/24💙

laurell
    02. Travanj 2024. 00:56

Korni i meni se pojavila linea negra, od dolje do pupka. Ali je još svijetlo svijetlo smeđa 😂 ali se nazire. 
    Zeka whoaaa kakav trbuh 🤩 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    02. Travanj 2024. 06:13

Zeka ajmee divnaaa si ❤️ prekrasan trbuh 😍 ja još nisam natečena, ali pretpostavljam da će i to doći na red 😂
    Purple nisu prestrašni, ali nisam ih nikad do sad imala, pa me malo iritiraju 😅 da, baš sam se iznenadila kad sam ju vidjela 🙈😍 nadam se da će doktorica biti zadovoljna s mjerenjem šećera 🍀
    Ellfa dobrodošla 🙂 vjerujem da ti je teško, da nemaš volje za ništa, i da dan traje vječno. Nemam neki pametan savjet (osim knjiga, filmova, serija, učenje nekog jezika i sl.). Ako su ti prijateljice kroz dan slobodne, neka ti dodju malo, mozda te one malo podignu pa brže nekako dan prodje.. izdrzi jos malo 🤗
    Laurell i meni je svijetlo smedja, ali je vidljiva ☺️ 
    Ja imam još 9 radnih dana i od danas ih odbrojavam jer mi je baš dosta 😂

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Leeloo101
    02. Travanj 2024. 08:45

Zeka prelijepa si trudnica..  baš ti je elegantan trbuscic...

Korni meni je pomogao hemopropin,  ali su i dalje tu... samo se bole i ne krvare.. kod mene su vanjski...

Purple i ja se rolam, kao da mi je 100 g... a muž se čudi kao pura dreku.. kako ne mogu...pa ne mogu...
    Ali napokon je i on osjetio udarac, pa je bio sretan...

Elfa kako su ti cure rekle... svatko ima neki problem, i nosi se s time.. nije ni to mirovanje najgora stvar, dok god je beba dobro.. pokušaj se razveseliti nekom narudzbom neke sitnice... ili planovima što ćeš sve kupiti, kako će vam biti lijepo kad beba dođe...
    A i netflix dobro dođe 🥰

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Hellobaby
    02. Travanj 2024. 10:30

Lista pregleda:
    Sreća2012 - 2.4.
    nada23 2.4.
    zeka123 - 4.4.
    Dalmatinka_u_zg - 4.4.
    ericaa - 5.4.
    purple13 - 8.4.
    Hellobaby - 8.4.
    Melian - 8.4.
    Haru - 8.4.
    Leeloo101 - 9.4.
    marta96 - 10.4.
    Gabby - 10.4.
    mia_ - 11.4.
    Monny - 11.4.
    deedee1405 - 11.4.
    Faith1509 - 12.4.
    plave_okice - 12.4.
    katy_kaya - 16.4.
    laurell - 16.4.
    ElisaDay - 18.4.
    korni -29.4.
    pistacija13 - 30.4. 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• manu11
    02. Travanj 2024. 12:33

Elfa dobrodosla. Imas jos 10ak tjedana max, sta je to izdrzati naspram cijelog zivota bebice koju ces donijeti na svijet?💛 proci ce i dobit ces svoju slobodu nazad 🤗 nosis li djecaka ili djevojcicu?
    Ja sam s pregleda, beban 2200g sve ok glavica dole leda lijevo moj cervix uloziv za vrsak prsta... cak mi je i zao sto se ova trudnoca blizi kraju i tek sad nekako se osjecam u blazenom stanju 🥰

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

laurell
    02. Travanj 2024. 12:59

Elfa dobrodosla 🌸
    Manu11 lijepooo 🫶🏽 Ti si već u finim tjednima! Imate li ime za dečka? 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Ellfa
    02. Travanj 2024. 13:04

Hvala vam cure 
    Manuu11 upravo to, znam i sama da bi trebala sad jos tih 2 mjeseca uzivat makar u takvom stanju jer poslije budem opet htjela ovo sto sad imam,ah žene 
    Nosim dječaka, moj idući pregled je 18.4 tad budem taman negdje tko ti sad 32+4/5 pa me zanima koja bude mojem kilaža. Tvoj bome lijepo dobiva,veliki dečko 
    Meni je otvoreno i unutarnje i vanjsko ušće i bila sam hospitalizirana i na tokolizi te sam tad s 26.tjedana dobila dexametazon iv., ali sad sam nešto čitala da to vrijedi samo mjesec dana.Ima li tko kakvih saznanja o tome? 

purple13
    02. Travanj 2024. 13:06

manu11

Elfadobrodosla. Imas jos 10ak tjedana max, sta je to izdrzati naspram cijelog zivota bebice koju ces donijeti na svijet?💛 proci ce i dobit ces svoju slobodu nazad 🤗 nosis li djecaka ili djevojcicu?
    Ja sam s pregleda, beban 2200g sve ok glavica dole leda lijevo moj cervix uloziv za vrsak prsta… cak mi je i zao sto se ova trudnoca blizi kraju i tek sad nekako se osjecam u blazenom stanju 🥰

Ajme predobro! Kako je vec velik i lijepo smjesten ❤️❤️
    Ellfa dobrodosla 🤩

💙5/24💙

• manu11
    02. Travanj 2024. 13:45

Laurell imamo, bit ce nas mali Noa 🥰 a vi za svog djecacica?🩵 i ostale curke jeste li smislile imena? 
    Ellfa ne znam ali cim su ti stavili sljedeci pregled tako "kasno" pretpostavljam da se kod tebe sve smirilo i da je ok, inace bi imala cesce preglede pa nemoj puno brinuti🥰
    Purple 💜💜
    Btw dok sam bila u cekaonici pricala sam malo s par trudnica koje su sve presle termin i nisu prvorotke, govore mi blago tebi ti ne znas sta te ceka 😅 meni nije bilo jasno cemu tolika negativa u startu, cak i ako su imale toliko losa iskustva proslih poroda ne razumijem sta moze biti toliko lose da se ne "zaboravi" cim ugledas svoje malo sunce... osim toga svaka trudnoca je drugacija i pozitivan stav sigurno nosi neko olaksanje. Za sebe mogu reci da sam spremna na sve i da cu s radoscu na porod bio carski, indukcija, trajao preko 24h, ma bring it on samo da malo zlato bude zdravo 🙈

09.09.2023 ➕❤️
    03.05.2024 👶🏻🥳💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.