Bok cureee, sretna vam Uskrs svima!! 😘
Laurell nadam se da je sve okej sada i da si mirnija nakon pregleda. 🤩
Elisaday a kuzim da te razaloste takvi komentari, al kad ljudi jednostavno ne razmisljaju kad nesto kazu. Pa to je normalno sve u trudnoci i da naticemo i da nam je ten drugaciji i sto drugih promjena.. probaj to nekako zanemariti i nemoj odustati od haljina 😍😍
💙5/24💙
Netko je napisao da se baš osjeća teško i tromo, evo i ja sam u toj fazi, užas. Jučer mi mama i svekrva poslije ručka govore da im se čini da su mi gležnjevi natekli, baš me to nekako dotuklo jer sam i sama svjesna toga ali kad skužim da i drugi primjete sam se baš osjećala debelo 😂
Znam, glupo je sve to, glavno da je beba dobro i da trudnoća ide uredno ali eto. Svatko se voli osjećati lijepo i dobro u svojoj koži. Sad ću svaki put kad obučem haljinu o tome razmišljati 🤦🏼♀️😂
Meni je lice na obiteljskoj fotografiji izgledalo jako bucmasto...
Baš sam se zbedirala... Ali kaže muž da nisam...
Mogu mislit kako je kad potvrde sumnje🤭😂
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Purple ma da, nisu oni zlonamjerni nego eto, ne razmišljaju..
Leeloo joj ja sam si jutros baš i u licu izgledala natečeno, sreća mi smo se zaboravili slikati jučer 😂
Proći će i ovo, samo nek smo mi i naše bebice zdrave ❤️
ElisaDay bome i ja se ovih dana baš osjećam teže, tromije, ljenije..sve 🙈 vjerujem da takvi komentari malo dotaknu, ali nikako ne odustati od haljina 😉😍 tijelo nam se mijenja u trudnoći, ali kao šta kažeš, najbitnije da su naše bebe dobro ❤️
Leeloo bome i meni na slici da, a uživo sam si baš fit 😂
Meni se pojavila linea negra i to od stidne pa sve nekih 4-5 cm iznad pupka 🙈 i stigli hemoroidi 😑
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Večer ! Evo nas malo https://ibb.co/mcTXhMM 🤭 , kako ste vi ? Ja odmaram najviše. Malo šetam oko kuće , ne dižem ništa. Pregled imam u petak i ctg 😊 !
Korni ja nisam imala u svakoj trudnoći sad kad je došla neka sreća me obuzela 😂😂🥰 !
Meni su noge ko od slona , više ne samo jedna tako da mi je muž kupio lagane patike veći broj da stanem napokon u nešto 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Pozdrav,
Nova sam na forumu no odlučila sam se priključiti jer mi je potrebno malo podrške i kraćenje vremena :)
Nisam čitala sve stranice i vaše objave ali me zanima ima li koja mama da je na strogom mirovanju zbog prerane otvorenosti?
Pozdrav,
Nova sam na forumu no odlučila sam se priključiti jer mi je potrebno malo podrške i kraćenje vremena :)
Nisam čitala sve stranice i vaše objave ali me zanima ima li koja mama da je na strogom mirovanju zbog prerane otvorenosti?
Dobrodošla 😇
Ja sam na mirovanju , otvorila se pa sad imam serklaž.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
ElisaDay bome i ja se ovih dana baš osjećam teže, tromije, ljenije..sve 🙈 vjerujem da takvi komentari malo dotaknu, ali nikako ne odustati od haljina 😉😍 tijelo nam se mijenja u trudnoći, ali kao šta kažeš, najbitnije da su naše bebe dobro ❤️
Meni se pojavila linea negra i to od stidne pa sve nekih 4-5 cm iznad pupka 🙈 i stigli hemoroidi 😑
Uff zao mi je zbog hemica, nadam se da nisu prestrasni. Zasad se meni nisu pojavili, ali mislim da ih svaka trudnica kad tad dobije. 🙈🙈 A bas slatko da ti se pojavila linea negra. 🤩
Zeka super si!! Pa ja mislim da ti imas najveci trbuh od svih ovdje hahaha 😍😍
💙5/24💙
Hvala na dobrodošlici :)
Kako izgleda tvoje mirovanje? Kako si kratis vrijeme?
Meni je svaki dan dugi ko godina, nemam volje ni za filmove,knjige,nista,apsolutna depresija.Uzasno mi je tesko sto mi kcer od dvije godine mora biti kod svekrive.Zivnula sam sad kad je bila 2 dana doma za Uskrs, i evo danas ujutro opet otišla jer mi nije moguce mirovanje kraj nje jer muža ko da ni nemam doma. Znam da moram mialiti na ovu bebu da je sto dulje u trbuhu ali jako sam bezvoljna i depresivna, uopce se ne mogu izvuci iz tog mindeta. Imate li kakve savjete kako da se dignem duhom ili bar motiviram na bilošto što je moguće radit u krevetu?
Uff zao mi je zbog hemica, nadam se da nisu prestrasni. Zasad se meni nisu pojavili, ali mislim da ih svaka trudnica kad tad dobije. 🙈🙈 A bas slatko da ti se pojavila linea negra. 🤩
Zekasuper si!! Pa ja mislim da ti imas najveci trbuh od svih ovdje hahaha 😍😍
Osjećam se ko 🐄 iskreno ali dobro , ja doma u ljetnom duhu. Znojim se katafakingstrofa. Spavanje mi je postalo nikakvo. Budem sova. Namjestit se nikako.
Samo da mi rodimo 😂..jbt..kaže muž već je krenuo četvrti mjesec 😻...vrijeme ko opaljeno. Leti.
Kako si ti ?
Sortiraj odgovore
Najstariji