Korni Monny bila sam, nalazi krvi i urina uredni, zatvorena, dali mi Utrogestan do slj kontrole kod svog ginekologa (16.04.) da mi malo opusti misice maternice, očito sam osjetljivija i malo jače osjetim to grčenje i širenje. 🫣🙏🏼
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
KorniMonnybila sam, nalazi krvi i urina uredni, zatvorena, dali mi Utrogestan do slj kontrole kod svog ginekologa (16.04.) da mi malo opusti misice maternice, očito sam osjetljivija i malo jače osjetim to grčenje i širenje. 🫣🙏🏼
Drago mi je da je sve ok ☺️
Probaj i malo više magnezija ako već ne uzimaš 🍀
12/23 UZV ♥️✔️
Ej cure,sretan Uskrs svima 🥰
Meni je zadnjih par dana kad duže hodam trbuh bas tvrd ko da mi je maternica u grču cijelo vrijeme točno mi je tak bilo u prvi put nakon 6mj😏 ugl osjećam se ko kit i bas sam si teška,a stalno nekog posla i problema sa svim ne možeš od toga . Svekrvi nađen neki ogroman tumor,svaki tjedan neki pregledi za sve nahodavanja sim tam, evo sve u krivo vrijeme 😶 sad opet ovaj tj neke preglede ima pa ćemo vidjeti za operaciju šta kažu kad,a doma ima dosta poljoprivrede koju radi uopće ne znam kak ćemo to organizirati🫣
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Evo da se malo i ja javim. Doma sam , mirujem. Sretna sam što nisam u bolnici više.
Meni nažalost bježi urin ponekad i baš me sram toga. Doktor je bio reko zato što je beba baš nisko i sav taj pritisak. Tako da sam osuđena na uloške.
Moram pratit šećer najviše zbog veličine bebe. U globalu doktor je prokomentirao da nije strašni teža , nekih 400 grama nego što je neka granica i da često bebe znaju stat sa dobivanjem kilaže. Kod mene u familiji je većina beba rođena velika pa eto…
Kako ste vi ?
Probaj sa keglleovim vjezbama
Svima bi nam dobro dosle…
Nebih riskirala pošto je serklaž popušten a u predhodnoj trudnoći kad sam ih radila nisu bile baš lake..
Jao da.. glupa sam, oprosti… u pravu si…
Neverland reflustat nam je siguran? Super
Sretan Uskrs svima🐣🐣🐣
Da da, imaš i Wayu. Pitaj u ljekarni slobodno.
Laurell, mislim da većina nas ima te bolove i stezanja, drago mi je da je ok sve.
Laurell drago mi je da je sve okej 🥰 odmaraj 🤗
Marta žao mi je zbog zdravstvenih problema svekrve, nadam se da će sve biti okej i da ćete si uspjeti sve posložiti 🙂 ovo šta kazes za tvrd trbuh, i ja sam to u zadnjih par dana primjetila, čim malo duze hodam, stvrdne se nekako.. nije neki razlog za brigu? 🫣
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Pozdrav cure. Mi smo se lijepo proveli na babymoonu u Spanjolskoj i vracamo se nazad u Zagreb. Nasa mrva nas je pocastila prvom turom udaraca dva dana za redom, muz je taj tren drzao ruku na trbuhu tako da smo zajedno osjetili prve udarce. Eto, trebalo je ocito spanjolskog ☀️ i 22.tjedan je oznacio prva javljanja.
Nadam se da ste sve dobro i da mirno plovimo prema trecem tromjesecju.
Sretan Uskrs 🐣
Sretan Uskrs cure!🐣
Laurel, super da je sve uredu! 🙌🏻
Katy_kaya odličan provod i putovanje ! ☺️
Marta96, javi nam kako je svekrva. Nadam se da neće na tebe jako utjecati psihički i fizički njena bolest. 😔
Ja uživam pred TV-om u pidžami. 😄 Nadam se da ste i vi uspjele odmoriti.
Imam osjećaj da je beba promijenila položaj jer zadnja 2-3 dana rjeđe osjetim udarce, a i kada osjetim drugačiji su. Više kao da su prema leđima i "unutrašnjosti". 😅
'21. 💙
'24. 💛
Sretan Uskrs cure 🐰🐰🐰
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Netko je napisao da se baš osjeća teško i tromo, evo i ja sam u toj fazi, užas. Jučer mi mama i svekrva poslije ručka govore da im se čini da su mi gležnjevi natekli, baš me to nekako dotuklo jer sam i sama svjesna toga ali kad skužim da i drugi primjete sam se baš osjećala debelo 😂
Znam, glupo je sve to, glavno da je beba dobro i da trudnoća ide uredno ali eto. Svatko se voli osjećati lijepo i dobro u svojoj koži. Sad ću svaki put kad obučem haljinu o tome razmišljati 🤦🏼♀️😂
Sortiraj odgovore
Najstariji