Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    22. Travanj 2024. 17:35

Ja čekam idući tjedan i pregled da vidim situaciju, a ako bude sve ok imam u planu uvesti za koje vrijeme čaj i datulje,u prvoj trudnoći nisam masirala međicu,ali keks sa kokosovim uljem svaki dan očito je sve to malo pomoglo jer porod je bio brz i bez rezanja i šivanja 🥰

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

neverland
    22. Travanj 2024. 17:43

manu11

Otisao mi je kom,purpleiako cemo biti zasticene velikim uloscima kad sam osjetila onaj kineski smrad mrezastih gacica pomislila sam da je to zadnje sto moja koka zasluzuje nakon svega sto ce proci 😂😂😂

E pa da, možeš iz oprati u mašini prije korištenja, meni su bile super i baš su se isplatile 😃 ali to je opet tako individualno.

• Ellfa
    22. Travanj 2024. 18:02

marta96 od kojeg tjedna se masira međica? ni ja nisam masirala u prvoj, ali meni je porod bio jakoo dug,rezali me i izvlacili bebu vakumom.
    sad bi ju masirala da mozda uspijem bez rezanja/pucanja
    i zanima me jel ima kakva provjerena informacija u kojem tjednu su se bebi pluca razvila? negdje pise 34 tjedan a negdje 37

• Doriis
    22. Travanj 2024. 18:17

Hej, da li imate iskustva sa kolicima Cybex kolica 3u1 balios s lux? 

22.03.2024. + 😇
    26.11.2024. - termin 💗 it's a girl 💗
    20.11.2024. 💗💗3820 grama i 52 cm 💗💗

marta96
    22. Travanj 2024. 18:31

Ellfa

marta96 od kojeg tjedna se masira međica? ni ja nisam masirala u prvoj, ali meni je porod bio jakoo dug,rezali me i izvlacili bebu vakumom.
    i zanima me jel ima kakva provjerena informacija u kojem tjednu su se bebi pluca razvila? negdje pise 34 tjedan a negdje 37

Od 34 /35 se preporuka masaža koliko znam, a za pluća sam danas bas čitala da se proces sazrijevanja dovršava u 31tt , a koliko sam prije čitala sa 34 su pluća skroz samostalna samo jos nisi u terminu i beba dobiva na kilaži sa 37 tt je već termin.

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• plave_okice
    22. Travanj 2024. 18:33

Sad svi polagano iscekujemo nase bebe. Bila danas na ultrazvuku i taman jednu malu bebu vozili. Premedena je bila 🥰 sve zene smo se rastopile gledajuci je. Na ultrazvuku je bilo sve ok, nesto je manje plodne vode, ali kao okej. Curka ima 2200 g. 🤗 sljedeci pregled je 6.5. Odmah sam danas prozujala gradom malo pjeske. Uzivam jos u tim solo trenucima, a znam da cu uskoro morat doma vise biti i iscekivati. Jos mjesec i pol. Pa kad prije. 😊

Leptirko22
    22. Travanj 2024. 18:53

laurell

Gdje nam je Leptirko? Dugo se nije javilaaa 🤨

Ej evo me. Taman sam danas bila na pregledu.

Ma imali smo svadbu pa smo bili na 800 strana, nisam nista stigla..jedan dan sam se uhvatila da sam 10km preprjesacila 😱 i onda nisam niti htjela bit na forumu jer sam iovako malo bila u strahu zbog svog tog stresa i svega, ali hvala Bogu sve je odlicno sa malenom. 
    .
    .

Moram za iduci pregled obavit ogtt 😭😭😭iskreno toga me strah za poludit jer nikako sa slatkim u trudnoci.

Leptirko22
    22. Travanj 2024. 18:55

Manu prelijepo sit o napisala za malenog i za muža i sve...sva sam se istopila !!!!😘❤️
    .
    Ja sam u fazi gledanja tiktoka i videa gdje zene stavljaju screenove poruka s muzem dok su bile u bolnici prije i poslije poroda...svaki put se rasplacem! Nesto wow !

neverland
    22. Travanj 2024. 19:03

Ellfa

Ja sam masirala od 37tt i imala sam Dianatal na porodu i nije mi pomoglo. Možda bi bilo gore da nisam to sve koristila, nisam sigurna, ali probat ću oboje opet. Svakako neću dok ne uđem u termin prčkati dolje 🙈

neverland
    22. Travanj 2024. 19:06

I kako ti sad izgleda to dolje? Meni su se nalo raširili šavovi i trenutno mi izgleda kao da nije ni šivano, vidi se rez i da je prošireno. Unutra je sve ok, na dodir i kod odnosa je sve ok, kao i prije, ali vidi se da je prošireno izvana - pa se nadam da će to sad olakšati sve, što ti misliš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI