Evo da se malo i ja javim. Doma sam , mirujem. Sretna sam što nisam u bolnici više.
Meni nažalost bježi urin ponekad i baš me sram toga. Doktor je bio reko zato što je beba baš nisko i sav taj pritisak. Tako da sam osuđena na uloške.
Moram pratit šećer najviše zbog veličine bebe. U globalu doktor je prokomentirao da nije strašni teža , nekih 400 grama nego što je neka granica i da često bebe znaju stat sa dobivanjem kilaže. Kod mene u familiji je većina beba rođena velika pa eto…
Kako ste vi ?
Probaj sa keglleovim vjezbama
Svima bi nam dobro dosle...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Evo da se malo i ja javim. Doma sam , mirujem. Sretna sam što nisam u bolnici više.
Meni nažalost bježi urin ponekad i baš me sram toga. Doktor je bio reko zato što je beba baš nisko i sav taj pritisak. Tako da sam osuđena na uloške.
Moram pratit šećer najviše zbog veličine bebe. U globalu doktor je prokomentirao da nije strašni teža , nekih 400 grama nego što je neka granica i da često bebe znaju stat sa dobivanjem kilaže. Kod mene u familiji je većina beba rođena velika pa eto…
Kako ste vi ?
Svima bi nam dobro dosle…
Nebih riskirala pošto je serklaž popušten a u predhodnoj trudnoći kad sam ih radila nisu bile baš lake..
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Hej, evo mene nakon duuugo vremena. Sve je ok, mala je imala prije koji tjedan 1200g, sad je pretpostavljam veća.
+12/13 sam, ali sam većinu natukla na početku i ok sam s tim. Zgaravica ubija, ali pomaže Reflustat, uzimam ga na rate kroz dan.
Sretan Uksrs svima koji slave 🐰
Jutro cure 🤗
Purple hvala ti 🥰
Plave _okice super, sad malo i odmaraj, nemoj samo čistit i spremat ☺️ ja jos dva tjedna radim, pa isto GO i porodiljni.. jedva cekam 🤭
Laurell nadam se da sve smirilo i da si okej 🤗
Zeka drago mi je da si doma 🤗 odmaraj se i čuvaj 🍀
Neverland bravo za veliku curku 🥰
Cure uzivajte i sretan Uskrs svima koji slavite 🐰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure 🤗
Purplehvala ti 🥰
Plave _okicesuper, sad malo i odmaraj, nemoj samo čistit i spremat ☺️ ja jos dva tjedna radim, pa isto GO i porodiljni.. jedva cekam 🤭
Laurellnadam se da sve smirilo i da si okej 🤗
Zeka drago mi je da si doma 🤗 odmaraj se i čuvaj 🍀
Neverland bravo za veliku curku 🥰
Cure uzivajte i sretan Uskrs svima koji slavite 🐰
Hej pa i dalje osjećam, cijelo vrrijeme. Nije prestalo. Sad ću se spremiti pa ću otići cisto da budem mirna ipak je i sutra praznik..
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Sretan Uskrs svima 🌸🐣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Jutro cure 🤗
Purplehvala ti 🥰
Laurellnadam se da sve smirilo i da si okej 🤗
Hej pa i dalje osjećam, cijelo vrrijeme. Nije prestalo. Sad ću se spremiti pa ću otići cisto da budem mirna ipak je i sutra praznik..
Sigurna sam da je sve okej, ali odi da ti odrade pregled, pa da budes mirna ostatak vikenda ❤️ javi nam se 🤗
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, sretan vam Uskrs svima, provedite ga mirno i s najdražima ❤️🤎🌷🪺🐣🐰
Sretan Uskrs svima koje slave! 🐰Laurell jesi bila kod doktora? Nadam se da ste sve dobro ❤️
12/23 UZV ♥️✔️
Kako ste vi ?
Svima bi nam dobro dosle…
Nebih riskirala pošto je serklaž popušten a u predhodnoj trudnoći kad sam ih radila nisu bile baš lake..
Jao da.. glupa sam, oprosti... u pravu si...
Neverland reflustat nam je siguran? Super
Sretan Uskrs svima🐣🐣🐣
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Sortiraj odgovore
Najstariji