Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    30. Ožujak 2024. 21:48

zeka123

Evo da se malo i ja javim. Doma sam , mirujem. Sretna sam što nisam u bolnici više.
    Meni nažalost bježi urin ponekad i baš me sram toga. Doktor je bio reko zato što je beba baš nisko i sav taj pritisak. Tako da sam osuđena na uloške.
    Moram pratit šećer najviše zbog veličine bebe. U globalu doktor je prokomentirao da nije strašni teža , nekih 400 grama nego što je neka granica i da često bebe znaju stat sa dobivanjem kilaže. Kod mene u familiji je većina beba rođena velika pa eto…

Kako ste vi ?

Probaj sa keglleovim vjezbama 

Svima bi nam dobro dosle...

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

zeka123
    30. Ožujak 2024. 22:40

Leeloo101

zeka123

Evo da se malo i ja javim. Doma sam , mirujem. Sretna sam što nisam u bolnici više.
    Meni nažalost bježi urin ponekad i baš me sram toga. Doktor je bio reko zato što je beba baš nisko i sav taj pritisak. Tako da sam osuđena na uloške.
    Moram pratit šećer najviše zbog veličine bebe. U globalu doktor je prokomentirao da nije strašni teža , nekih 400 grama nego što je neka granica i da često bebe znaju stat sa dobivanjem kilaže. Kod mene u familiji je većina beba rođena velika pa eto…

Kako ste vi ?

Svima bi nam dobro dosle…

Nebih riskirala pošto je serklaž popušten a u predhodnoj trudnoći kad sam ih radila nisu bile baš lake..

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

neverland
    30. Ožujak 2024. 23:28

Hej, evo mene nakon duuugo vremena. Sve je ok, mala je imala prije koji tjedan 1200g, sad je pretpostavljam veća.
    +12/13 sam, ali sam većinu natukla na početku i ok sam s tim. Zgaravica ubija, ali pomaže Reflustat, uzimam ga na rate kroz dan.
    Sretan Uksrs svima koji slave 🐰

korni
    31. Ožujak 2024. 07:25

Jutro cure 🤗
    Purple hvala ti 🥰
    Plave _okice super, sad malo i odmaraj, nemoj samo čistit i spremat ☺️ ja jos dva tjedna radim, pa isto GO i porodiljni.. jedva cekam 🤭
    Laurell nadam se da sve smirilo i da si okej 🤗
    Zeka drago mi je da si doma 🤗 odmaraj se i čuvaj 🍀
    Neverland bravo za veliku curku 🥰
    Cure uzivajte i sretan Uskrs svima koji slavite 🐰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

laurell
    31. Ožujak 2024. 08:25

korni

Jutro cure 🤗
    Purplehvala ti 🥰
    Plave _okicesuper, sad malo i odmaraj, nemoj samo čistit i spremat ☺️ ja jos dva tjedna radim, pa isto GO i porodiljni.. jedva cekam 🤭
    Laurellnadam se da sve smirilo i da si okej 🤗
    Zeka drago mi je da si doma 🤗 odmaraj se i čuvaj 🍀
    Neverland bravo za veliku curku 🥰
    Cure uzivajte i sretan Uskrs svima koji slavite 🐰

Hej pa i dalje osjećam, cijelo vrrijeme. Nije prestalo. Sad ću se spremiti pa ću otići cisto da budem mirna ipak je i sutra praznik.. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    31. Ožujak 2024. 08:25

Sretan Uskrs svima 🌸🐣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

korni
    31. Ožujak 2024. 09:08

laurell

korni

Jutro cure 🤗
    Purplehvala ti 🥰
    Laurellnadam se da sve smirilo i da si okej 🤗

Hej pa i dalje osjećam, cijelo vrrijeme. Nije prestalo. Sad ću se spremiti pa ću otići cisto da budem mirna ipak je i sutra praznik..

Sigurna sam da je sve okej, ali odi da ti odrade pregled, pa da budes mirna ostatak vikenda ❤️ javi nam se 🤗

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

ElisaDay.
    31. Ožujak 2024. 09:52

Cure, sretan vam Uskrs svima, provedite ga mirno i s najdražima ❤️🤎🌷🪺🐣🐰

• Monny
    31. Ožujak 2024. 12:58

Sretan Uskrs svima koje slave! 🐰Laurell jesi bila kod doktora? Nadam se da ste sve dobro ❤️

12/23 UZV ♥️✔️

Leeloo101
    31. Ožujak 2024. 13:09

zeka123

Leeloo101

zeka123

Kako ste vi ?

Svima bi nam dobro dosle…

Nebih riskirala pošto je serklaž popušten a u predhodnoj trudnoći kad sam ih radila nisu bile baš lake..

Jao da.. glupa sam, oprosti... u pravu si...

Neverland reflustat nam je siguran? Super

Sretan Uskrs svima🐣🐣🐣

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.