Eee , kako ste trudnice ? Imate šta u planu za vikend ?
Ja sam kontaktirala dr zbog dijareje pa kaže da uzmem neki probiotik. Hoće to zbog pritiska crijeva 😁
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Bok cure! Drago mi je da ste sve dobro.
Elfa super velika beba. Izdrzi jos. Brzo ce to. 🤗
Mi cemo sutra malo sarafit po spavacoj. U sljedeca dva tjedna mora sve biti spremno. Imam jos neke stvari za oprati i speglati, ali ovo glavno je sve spremno. Samo ceka da se pospremi u ladicar kad se slozi. 🤣
Jutros sam bila na baby sajmu u family mallu uzet par sitnica koje su nam nedostajale i u babycentru prematalicu (onaj dio kaj ide na komodu).
Brzo ce to sada sve! Sve smo tu manje vise blizu termina. 🤗

Ja sam kontaktirala dr zbog dijareje pa kaže da uzmem neki probiotik. Hoće to zbog pritiska crijeva 😁
Taman sam ti krenula pisati u čaj od mente pomaže, a smijemo ga piti
Ja u ludnici losljednjih dana. Pa se i ne javljam...bebica se lijepo javlja. Nekad jače nekad slabije... Al tu je. Baš me veseli svaki pokret...
Ti još moraš mirovati?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Ja u ludnici losljednjih dana. Pa se i ne javljam…bebica se lijepo javlja. Nekad jače nekad slabije… Al tu je. Baš me veseli svaki pokret…
Ti još moraš mirovati?
Ej hvala , budem ga pila onda 🤗 ! Mirujem i dalje da , već mi lagano na živce ide. Svaki dan mi je sve teže , baš me sve pika u rodnici nisko i nekako kroz prepone ide 😏...
Pomirila sam se sa tim da mi je teška trudnoća , mali razmak od predhodne pa ne znam zašto se toliko i čudim svemu.
Kako ti dane provodiš ? Drago mi je da osjetiš bebu i da te to veseli , kao i mene 🥰 ! Joj , tako brzo ćemo sve rodit koliko god se daleko činilo. Želim ti lijep vikend 🤗
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ja u ludnici losljednjih dana. Pa se i ne javljam…bebica se lijepo javlja. Nekad jače nekad slabije… Al tu je. Baš me veseli svaki pokret…
Ti još moraš mirovati?
Ej hvala , budem ga pila onda 🤗 ! Mirujem i dalje da , već mi lagano na živce ide. Svaki dan mi je sve teže , baš me sve pika u rodnici nisko i nekako kroz prepone ide 😏…
Pomirila sam se sa tim da mi je teška trudnoća , mali razmak od predhodne pa ne znam zašto se toliko i čudim svemu.
Kako ti dane provodiš ? Drago mi je da osjetiš bebu i da te to veseli , kao i mene 🥰 ! Joj , tako brzo ćemo sve rodit koliko god se daleko činilo. Želim ti lijep vikend 🤗
Vjeujem da ti nije lako.. ali kad je zagrlis sve će se zaboraviti...
Ja sam još na poslu.. dok dr kaže da smijem.. nemam fizički težak posao, pa mi je tako i draže... iako se radujem vikendima... samo koliko vidim i ovaj i sljedeći su kisni 😪

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Očito sve curke uživaju u vikendu 😇 ja odbrojavam dane do pregleda i većinom se izležavam😑 ovaj put će mi biti i visok tlak i kile😏
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure 🙂
Marta vjerujem da ti je već dosta..izdrzi jos malo 🙂 nadam se da će tlak i kile biti okej na pregledu 🤗
Info - ako još koja trazi spavaćice, a da nisu baš one za dojilje, ja sam jučer u deviću uzela spavaćice na bretele, po 6 eur. Spustiš i ode cicka na izvolte 😅

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Jutro cure! Meni je jučer dan prošao u spremanju pa su me navečer boljela leđa. Spavaćice imam od prošli puta, ali morat ću ih prvo probati da vidim zbog veličine.
Marta ne mora značiti, ja držim fige da će sve biti ok. 🙂

'21. 💙
'24. 💛
Jutro cure, ja ovaj vikend nisam radila apsolutno ništa, jučer me uhvatilo grlo peckati pa pijem čajeve i šopam se medom. A kako i neće, 15 stupnjeva nam je razlike u jedan dan, nekidan bilo ljeto, evo nas sada opet u jaknama 🤷🏼♀️
Marta koliki ti je tlak doma? Ja sam stalno na promatranju radi tog tlaka ali mi je doma stalno dobar, jedino na pregledu 140/70. Zezamo se da ne treba više ni mjeriti, uvijek je takav. Jednostavno se uzbudim. Ali nema proteina u urinu, to je bitno. Ja sam toliko čitala o simptomima preeklampsije da sam već počela umišljati da ću je sigurno dobiti, na kraju sam se opustila i skužila da nije to baš samo tako, nije da je toliko česta. Važno je samo mjeriti često tlak i smanjiti slano, grickalice itd.

Jutro cure, ja ovaj vikend nisam radila apsolutno ništa, jučer me uhvatilo grlo peckati pa pijem čajeve i šopam se medom. A kako i neće, 15 stupnjeva nam je razlike u jedan dan, nekidan bilo ljeto, evo nas sada opet u jaknama 🤷🏼♀️
Martakoliki ti je tlak doma? Ja sam stalno na promatranju radi tog tlaka ali mi je doma stalno dobar, jedino na pregledu 140/70. Zezamo se da ne treba više ni mjeriti, uvijek je takav. Jednostavno se uzbudim. Ali nema proteina u urinu, to je bitno. Ja sam toliko čitala o simptomima preeklampsije da sam već počela umišljati da ću je sigurno dobiti, na kraju sam se opustila i skužila da nije to baš samo tako, nije da je toliko česta. Važno je samo mjeriti često tlak i smanjiti slano, grickalice itd.
Doma mi je ok,čak mi je i na zadnjem pregledu bio 130/80,a pregled prije 140/90 😏 vidjet ćemo sad jer znam da ću doći sa ogromnim strahom da mi ne kaže da sam otvorena i svasta 🥴 doma je bio nizi tipa 115/70 ,sad je i doma oko 130/80 ne znam jel od svega stresa,ali bitno da je manji od gornje granice 🙏
Psiha mi je preopterećena pa također stalno umišljam neke simptome pa me zabole leđa pa trbuh pa stalno na wc vec sam luda od osluškivanja svega🤷
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji