Ej cure samo kratko da se javim,ogtt prošao super
Rezultati
3.9
8.2
6.6
Čekam pregled,kad se preforsiram sve me boli jedva hodam😏
Vidim pišete i dojenju,ja sam imala grozan početak i jake ragade , bolove uzas. Kombinacija dojenja i ad, na kraju je dojila 14mj i sad planiram isto🥰
Zeka drago mi je da ides doma, čuvaj se. A uzv često griješe kilažu,čudno da bi bila bas toliko velika beba😏
Nadam se , pošto u mojoj familiji ima članova koji su imali gestacijski dijabetes...tetka rodila bebu tešku 5 kila 🙈...prirodno 😳
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ej cure samo kratko da se javim,ogtt prošao super
Rezultati
3.9
8.2
6.6
Čekam pregled,kad se preforsiram sve me boli jedva hodam😏
Vidim pišete i dojenju,ja sam imala grozan početak i jake ragade , bolove uzas. Kombinacija dojenja i ad, na kraju je dojila 14mj i sad planiram isto🥰
Zeka drago mi je da ides doma, čuvaj se. A uzv često griješe kilažu,čudno da bi bila bas toliko velika beba😏
Bravoo! Super rezultati! 😍
.
Inace nemam neke lude snove, ali nocas sam sanjala da mi je secer 18 hahaha i da idem na carski. I govorim im, pa zasto, prerano je. Na kraju me krenu rezat, a ja vicem na njih da stanu hahahha. Stali su.🤣🤣🤣
💙5/24💙
Cure, kako stojite s kilazom? Mene je toga uzasno strah jer mi gin prigovori kad se udebljam, a ne zelim se toliko opterecivati pogotovo sad kad idu blagdani i kad ce biti kolaca i svega finog🥲
Jao, ja sam na +8. Šokirala sam se kad sam stala na vagu, ali jedem sve i stalno razmišljam o hrani. 🙈 Doktor mi kaže da to nije ništa strašno što se njega tiče jedino će meni možda trebati dulje da to skinem kasnije. Prvi puta sam dobila 15 kg.
'21. 💙
'24. 💛
Ja sam na +2
.
I u startu sam se u glavi postavila da me kile apsolutno ne zanimaju niti cu se opterecivat njima. Najvaznija mi je beba, a kile dodju i prodju.
.
Pri tome, ne osudjujem nikog tko se opterecuje, jer trebamo sebe dozivljavat lijepim i privlacnima, osobito u ovom stanju🥰❤️
Marta super za ogtt 🤗
Haru bit će to aktivan vikend, uživaj 🤗
Mi smo obavile pregled, sve je okej 🩷 malena je na 1.060 kg 🙈 mama je 10kg u plusu 🙈 ni ja se ne opterećujem s njima, otići će već, a svi oko mene su sretni jer po prvi put u zivotu imam preko 50 kg 😂 iduci pregled je 29.4. 😍
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, kako stojite s kilazom? Mene je toga uzasno strah jer mi gin prigovori kad se udebljam, a ne zelim se toliko opterecivati pogotovo sad kad idu blagdani i kad ce biti kolaca i svega finog🥲
Ja sam na nuli. 😂 tek došla do svoje početne kilaže prije trudnoće. Sad ćemo vidjeti kako će dalje ići
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ja sam na nuli. 😂 tek došla do svoje početne kilaže prije trudnoće. Sad ćemo vidjeti kako će dalje ići
Bila sam 4kg u minusu!
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Večer cure, da se malo javim i ja 🙋🏻♀️
Monny i Delce čestitam na dobrim scanovima i nalazima, sad uzivajte u miru u svojim bebolinama.
Zeka drago mi je da si bolje i da izlazis 💪🏻
Ostale cure čestitam na dobrim pregledima i majim bebelim bebicama 😍😍😍
.
Kod mene stanje bolje ne povracam skoro nikako, jedem sve osim mesa. Uzasno mi se jede rižoto sa plodovima mora makar oni od leda provjereni..bar mastam o njemu😂 jedete li vi ribe i plodove mora? Znam da tuna, skuša i m.pas nisu preporucljivi a za ovo drugo sve neka podjeljena misljenja.
Trazim izvire proteina jer me meso uzasno gadi , za sada sam na slanutku,leci, siru i jogurtu..makla sam od kifli i bombona 🥳
Dobila sam 4 kg jos sam toliko u minusu zbog povracanja. Ne brinem se za kg samo da R bude zadovoljan i zdrav i da mogu jesti zdravu hranu. Svakako sam okrugla citav zivot, a sad najmanje cak 🤷🏻♀️
🌸'90, AMH 12,10, sve ok
🐝'89, Retrogradna ejakulacija
IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm
Marta super za ogtt 🤗
Haru bit će to aktivan vikend, uživaj 🤗
Mi smo obavile pregled, sve je okej 🩷 malena je na 1.060 kg 🙈 mama je 10kg u plusu 🙈 ni ja se ne opterećujem s njima, otići će već, a svi oko mene su sretni jer po prvi put u zivotu imam preko 50 kg 😂 iduci pregled je 29.4. 😍
Aaa cestitam, prava curica vec! 🥰🥰🥰
.
Zasad sam na +7!
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji