Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    purple13
    25. Ožujak 2024. 20:33

manu11

Hvala curke drage 🌷
    Monny cestitaaaam 💞💞💞
    Zeka meni kao i kod purple tako neke tockice budu na bradavicama 😳
    Kornije li ti se i stvrdnuo stomak od bebinih vratolomija ili samo izoblicio?
    Posto ja vec dugo imam poprilicno redovne BH kontrakcije, skuzila sam da ih sad i bebin party pokrece, valjda iziritira maternicu. Al nek iritira koliko hoce to je njegova kuca 😂🙈 sinoc je bas radio ludosti da sam se 2x probudila, cudila samoj sebi i nastavila spavati… zaista je to najljepsi osjecaj na svijetu 🩷

E to su bome ludosti kad te probudi! 🤣🥰🥰🥰
    Meni je tesko zamisliti da ce izaci van, jer sam se toliko navikla da je unutra, apsolutno mi je to normalno postalo. 😂🥰🥰🥰🥰🥰

💙5/24💙

• Monny
    25. Ožujak 2024. 20:35

Hvala vam svima ❤️
    Valjda smo baš mi morali biti pehisti sa pogrešnim niptom 🙄
    .
    Moja je isto jako aktivna i meni se ponekad stvrdne trbuh. Doktorica mi je rekla da je to reakcija zida maternice, jer beba udari iza što ja ne osjetim pa se trbuh stvrdne naprijed, bitno da se opusti kad promijenim položaj.
    Mi sutra čekamo dostavu kolica 🥳🍀

12/23 UZV ♥️✔️

zeka123
    25. Ožujak 2024. 20:41

Monny

Drage cure, mene su upravo, nakon mjesec dana čekanja, zvali i rekli da je svih 46 kromosoma uredno! 🥳🤗

Ajme super 🥰🥰 , sad uživaaaaj 😊😇

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Haru
    25. Ožujak 2024. 21:07

Monny, super! Napokon predah od briga! Uživacija sada maksimalno.❤️
    Zeka123, baš mi je drago da je stanje dobro za sada. Polako dan po dan i eto sigurnih tjedana dok trepneš. ☺️

'21. 💙
    '24. 💛

Perpetua
    25. Ožujak 2024. 23:17

Monny

Drage cure, mene su upravo, nakon mjesec dana čekanja, zvali i rekli da je svih 46 kromosoma uredno! 🥳🤗

Ajme vjerujem da je bilo jako stresno čekati, drago mi je da sad možete biti više na miru! 🥳🥳🥳🥳

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Delce15
    26. Ožujak 2024. 00:21

Monny

Hvala vam svima ❤️
    .
    Moja je isto jako aktivna i meni se ponekad stvrdne trbuh. Doktorica mi je rekla da je to reakcija zida maternice, jer beba udari iza što ja ne osjetim pa se trbuh stvrdne naprijed, bitno da se opusti kad promijenim položaj.

Divno Monny, sada uzivaj maksimalno u blazenom stanju 🥰🩷 nas jos nisu zvali, ali eto nadam se da bi moglo biti ubrzo. U srijedu imam anomaly scan tamo pa valjda do tad bude gotovo 🌸

👩29

07/24 🍼🤱

korni
    26. Ožujak 2024. 06:08

manu11

Kornije li ti se i stvrdnuo stomak od bebinih vratolomija ili samo izoblicio?
    Posto ja vec dugo imam poprilicno redovne BH kontrakcije, skuzila sam da ih sad i bebin party pokrece, valjda iziritira maternicu. Al nek iritira koliko hoce to je njegova kuca 😂🙈 sinoc je bas radio ludosti da sam se 2x probudila, cudila samoj sebi i nastavila spavati… zaista je to najljepsi osjecaj na svijetu 🩷

samo se izobličio, i onda se vidjelo kako beba ide s jedne na drugu stranu 😅 ja nemam BH kontrakcije ili sam pak toliki bedak pa ne kuzim da ih imam 😂
    Haha istina, njihova kuća 🥰 stvarno je najljepši osjećaj da, uživam u svakom lupkanju i svakoj vratolomiji ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

• Srceko23
    26. Ožujak 2024. 06:24

Jutro! Da li su vam bebe svaki dan jednako aktivne, u isto vrijeme? Meni se desi da beba par dana tulumari, a onda je par dana mirnija i tek nesto sitno se javi pa me to malo brine.

• Monny
    26. Ožujak 2024. 07:04

Delce15

Monny

Hvala vam svima ❤️
    .

Divno Monny, sada uzivaj maksimalno u blazenom stanju 🥰🩷 nas jos nisu zvali, ali eto nadam se da bi moglo biti ubrzo. U srijedu imam anomaly scan tamo pa valjda do tad bude gotovo 🌸

Mi smo imali prošli tjedan anomaly scan pa je doktorica zvala da vidi za nalaz. Selili su laboratorij pa im sve kasni, ali vjerujem da će i vama brzo 🤞

12/23 UZV ♥️✔️

• Monny
    26. Ožujak 2024. 07:07

Srceko23

Jutro! Da li su vam bebe svaki dan jednako aktivne, u isto vrijeme? Meni se desi da beba par dana tulumari, a onda je par dana mirnija i tek nesto sitno se javi pa me to malo brine.

To je normalno. Moja je vikendom mirnija 😅 Nismo ni mi u isto vrijeme smirene tako da i bebe imaju svoj raspored, ne brini 🍀

12/23 UZV ♥️✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.