Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zeka123
    18. Travanj 2024. 17:41

Haru

purple13

Žene koje su već rodile pa imaju iskustva: kolika torba/kofer se nosi u bolnicu? 🤣🤣
    Nekako zelim da imam sto manje stvari, ali ti ulosci zauzimaju hrpu mjesta… a opet ak dodem s kofercinom, ovi u vinogradskoj kontam da nece bit odusevljeni 😂

Ja sam nosila srednji kofer, nije bio skroz pun i gurnula sam ga pod krevet. Tako ću i sada. 🙂 Išle su žene i sa većim i manjim torbama i koferima. Mislim da su se tamo nagledali svega 🤭

Sad si me sjetila..jedna mama je došla sa jednim koferom za sobu i jedan za rađaonu. Jedan je morala vratit suprugu 😂

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

laurell
    18. Travanj 2024. 17:45

Cure koje ste u 30+ tjednima, brzooooo ce to 🙏🏼🤩 jedva cekam da nam pocnu stizati bebice u grupi, jedna po jedna 🤍
    ja imam jos vremena za stvari, apsolutno nista nemamo osim jajeta koje smo uzeli na akciji. planiram lagano krenuti tamo nakon 25-26tt sa raspremanjem sobe (i narucivanjem stvarcica) koju planiramo urediti za bebu jer je trenutno u njoj krš i lom 🤣 kasnije imam osjecaj da ce mi biti puno teze, biti cu i veca a vrucine ce krenuti na najjace mislim da cu samo lezati 😅

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

purple13
    18. Travanj 2024. 17:47

Haru i zeka, hvala na savjetima! Mislim da ce mi tako neka srednja torba biti dovoljna...
    Zeka ne znam do cega je, ali i meni se probava nekako promijenila zadnjih par dana.. cak mi je i jedan prijatelj hemić izasao, al je bezbolan 🤣🤣
    Korni moramo se bacit na posao 😂😂😂

💙5/24💙

• Ellfa
    18. Travanj 2024. 21:24

Pozdrav, evo i mene i ja prijavljujem uredan pregled 
    Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjedna  Odmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa  smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.
    Nadam se da ste i vi sve dobro i vase bebice 

zeka123
    18. Travanj 2024. 21:28

Ellfa

Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjednaOdmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.

Držim ti fige da doguraš još do sigurnijih tjedana 😊 ! Bebač super napreduje 💗
    Ja sam prošlu trudnoču od 29.tjedna bila otvorena 2 prsta do bebine glave i plodnih ovoja ali došla do termina s tim da nisam skroz mirovala jer mi kčer nije baš dozvoljala a nisam imaka neke pomoći jer suprug radi.

Drži se 😇

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

neverland
    18. Travanj 2024. 22:06

Ellfa

Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjednaOdmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.

Sretno!!
    .
    Ja imam srednji kofer, ali je tvrđi pa ne stane toliko stvari. Tj., mali je, ali nije onaj najmanji što ide u avion.
    Otvorila sam sve pakete ulozaka i pelena i ponijela po pola otprilike, izračunala koliko mi treba za dan dva pa mi poslije netko može donijeti.
    Neću si uskratiti sigurnost u glavi tako što ću izbacivati stvari van ili uzimati manju torbu samo da neka sestra ne okreće očima 🤷‍♀️ mislim da je to zapravo i nebitno.
    Imam jedan manli ruksak za rađaonu sa spavaćicom, ručnikom, papučama, dokumentima. To ono da ne moraš u hitnoj situaciji kopati po koferu nasred bolnice 😃

• Ellfa
    18. Travanj 2024. 22:32

neverland tako sam si i ja organizirala. u vrecicu stavila spavacicu,japanke,par ulozaka,jedne mrezaste gace,pelenu za bebu i rucnik jer to treba odmah kod zaprimanja pa da ne kopam ko prosli put  u torbu sam stavila sve ostalo  i u jos jednu vrecicu odjecu za mene i bebu za izlazak. 
    Budete nosile izdajalicu sa sobom? Prosli put sam u bolnici imala mastitis pa su mi sestre to razbijale masirajuci/tiskajuci ali to je bilo toliko grubo i bolno (jer naravno nemaju osjeta za tude tijelo) da se osobi doslovno place, i onda sam se jos morala rucno izdajat u casicu. Da uzmem izdajalicu sa sobom? 

Haru
    19. Travanj 2024. 06:31

Stigao nalaz ogtt-a (4.7-6.8-5.7). 😀

'21. 💙
    '24. 💛

Hellobaby
    19. Travanj 2024. 06:56

Jutro cure! 
    Ellfa jel ti može tko donijeti ako ti bude zatrebala da ne trpaš torbu?
    Haru super za ogtt 🙂 
    Što se tiče stvari za bolnicu ja imam srednju torbu. 
    Roditi ću u Puli i tamo po porodu stave njihove jednokratne gaće i uložak, tako da za rađaonu ne treba nikakva torba. Ako se je najprije u predrađaoni, onda dozvole da imaš na stoliću kraj sebe vodu i mobitel. 
    Inače si kupim chicco uloške i vežem paket za torbu. 
    Uz to uzmem:
    • 2 spavaćice
    • jednokratne gaćice 
    • kupku 
    • japanke za kupanje 
    • šlape za po bolnici (ali sad možete doći u njima po ljeti) 
    • vlažne maramice 
    • punjač 
    • četkica i pasta za zube
    • čarape 
    • kremu i par komada pelena za bebu, te robicu za izlazak 
    • zadnji puta sam nosila ogrtač, ali ovaj put će biti toplo 

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

Hellobaby
    19. Travanj 2024. 07:00

I mislila a nisam napisala 3 ručnika. Lako muž donese još.. 1 za umivanje i 2 za tuširanje.

👩 33
    👱🏻‍♂️ 36
    💔💔
    💗💗💙💗💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI