Žene koje su već rodile pa imaju iskustva: kolika torba/kofer se nosi u bolnicu? 🤣🤣
Nekako zelim da imam sto manje stvari, ali ti ulosci zauzimaju hrpu mjesta… a opet ak dodem s kofercinom, ovi u vinogradskoj kontam da nece bit odusevljeni 😂
Ja sam nosila srednji kofer, nije bio skroz pun i gurnula sam ga pod krevet. Tako ću i sada. 🙂 Išle su žene i sa većim i manjim torbama i koferima. Mislim da su se tamo nagledali svega 🤭
Sad si me sjetila..jedna mama je došla sa jednim koferom za sobu i jedan za rađaonu. Jedan je morala vratit suprugu 😂
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Cure koje ste u 30+ tjednima, brzooooo ce to 🙏🏼🤩 jedva cekam da nam pocnu stizati bebice u grupi, jedna po jedna 🤍
ja imam jos vremena za stvari, apsolutno nista nemamo osim jajeta koje smo uzeli na akciji. planiram lagano krenuti tamo nakon 25-26tt sa raspremanjem sobe (i narucivanjem stvarcica) koju planiramo urediti za bebu jer je trenutno u njoj krš i lom 🤣 kasnije imam osjecaj da ce mi biti puno teze, biti cu i veca a vrucine ce krenuti na najjace mislim da cu samo lezati 😅

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Haru i zeka, hvala na savjetima! Mislim da ce mi tako neka srednja torba biti dovoljna...
Zeka ne znam do cega je, ali i meni se probava nekako promijenila zadnjih par dana.. cak mi je i jedan prijatelj hemić izasao, al je bezbolan 🤣🤣
Korni moramo se bacit na posao 😂😂😂
💙5/24💙
Pozdrav, evo i mene i ja prijavljujem uredan pregled
Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjedna Odmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.
Nadam se da ste i vi sve dobro i vase bebice

Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjednaOdmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.
Držim ti fige da doguraš još do sigurnijih tjedana 😊 ! Bebač super napreduje 💗
Ja sam prošlu trudnoču od 29.tjedna bila otvorena 2 prsta do bebine glave i plodnih ovoja ali došla do termina s tim da nisam skroz mirovala jer mi kčer nije baš dozvoljala a nisam imaka neke pomoći jer suprug radi.
Drži se 😇
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Stanje se nije znatno pogorsalo,osim sto se unutarnje usce iz y oblika pretvorilo u v oblik. Ocito terapija radi svoje posto zadnja 2 tjedna nisam mirovala.Rekli su mi neka izdrzim jos 2 tjedna, onda mogu rodit ako dode do toga jer bude bebica okej. Sad ima 2200g pa i dobro napreduje :) Terapiju budu mi ukinuli u 37.tjednu. Pao mi je teret i kamen sa srca nek tak ostane jos bar 2 tjednaOdmah sam iskoristila priliku kad sam vec napokon bila vani pa smo malo prosli ducane. Visemanje smo sad opremljeni svime pa sam i zbog toga mirnija.
Sretno!!
.
Ja imam srednji kofer, ali je tvrđi pa ne stane toliko stvari. Tj., mali je, ali nije onaj najmanji što ide u avion.
Otvorila sam sve pakete ulozaka i pelena i ponijela po pola otprilike, izračunala koliko mi treba za dan dva pa mi poslije netko može donijeti.
Neću si uskratiti sigurnost u glavi tako što ću izbacivati stvari van ili uzimati manju torbu samo da neka sestra ne okreće očima 🤷♀️ mislim da je to zapravo i nebitno.
Imam jedan manli ruksak za rađaonu sa spavaćicom, ručnikom, papučama, dokumentima. To ono da ne moraš u hitnoj situaciji kopati po koferu nasred bolnice 😃

neverland tako sam si i ja organizirala. u vrecicu stavila spavacicu,japanke,par ulozaka,jedne mrezaste gace,pelenu za bebu i rucnik jer to treba odmah kod zaprimanja pa da ne kopam ko prosli put u torbu sam stavila sve ostalo i u jos jednu vrecicu odjecu za mene i bebu za izlazak.
Budete nosile izdajalicu sa sobom? Prosli put sam u bolnici imala mastitis pa su mi sestre to razbijale masirajuci/tiskajuci ali to je bilo toliko grubo i bolno (jer naravno nemaju osjeta za tude tijelo) da se osobi doslovno place, i onda sam se jos morala rucno izdajat u casicu. Da uzmem izdajalicu sa sobom?

Jutro cure!
Ellfa jel ti može tko donijeti ako ti bude zatrebala da ne trpaš torbu?
Haru super za ogtt 🙂
Što se tiče stvari za bolnicu ja imam srednju torbu.
Roditi ću u Puli i tamo po porodu stave njihove jednokratne gaće i uložak, tako da za rađaonu ne treba nikakva torba. Ako se je najprije u predrađaoni, onda dozvole da imaš na stoliću kraj sebe vodu i mobitel.
Inače si kupim chicco uloške i vežem paket za torbu.
Uz to uzmem:
• 2 spavaćice
• jednokratne gaćice
• kupku
• japanke za kupanje
• šlape za po bolnici (ali sad možete doći u njima po ljeti)
• vlažne maramice
• punjač
• četkica i pasta za zube
• čarape
• kremu i par komada pelena za bebu, te robicu za izlazak
• zadnji puta sam nosila ogrtač, ali ovaj put će biti toplo

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
I mislila a nisam napisala 3 ručnika. Lako muž donese još.. 1 za umivanje i 2 za tuširanje.

👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji