Svatko ima svoju priču vezano uz porod pa tako i uz dojenje. Ja bih htjela dojiti, ali trenutno se ne zamaram razmišljanjem o tome kao ni o porodu. Kako bude, bit će. 🤗
Jučer sam bila na pregledu. Curka ima 1600 g. Ne mogu vjerovat da je već tako velika. 😊 Sljedeći pregled mi je u bolnici 12.4.
Cure držite se sve. Za naše bebe ćemo sve izgurati. 😊
Kakve ste sa snovima u trudnoci?
Znaci to sto ja zadnjih 10ak dana sanjam, to nema ni u horor filmovima. Od muke se probudim i svaki put nastavim sanjat di sam stala. Uzas !!
Evo da se javim sa anomaly scana. Sve je uredno 🤗 rezultati ostatka biopsije bi trebali stici u naredna dva-tri dana rekli su mi.
Leptirko, i ja sanjam svakakve snove, generalno bas lose spavam.
👩29
07/24 🍼🤱
Plave_okice, Delcee čestitam na super pregledima 🥳
Leptirko ja sam par puta imala neke čudne scenarije, ali inače spavam super, samo što je muža sastavilo hrkanje odjednom 🤦😂😂
12/23 UZV ♥️✔️
Plave okice, Delce bravo za pregled. 😊
Leptirko ja sanjam stalno svašta, znam i po nekoliko snova noću imati. I to su uvijek neke scene, ili ja nešto placem, patim, trčim, ma užas. Pa neke otmice, pa prirodne katastrofe. Show 🤣. I loše spavam otpočetka trudnoće. Budim se i vrtim po cijelu noć.
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Plave_okice, Delcee čestitam na super pregledima 🥳
Leptirko ja sam par puta imala neke čudne scenarije, ali inače spavam super, samo što je muža sastavilo hrkanje odjednom 🤦😂😂
Ahahah ne mogu vjerovati, moj muz je poceo hrkati ko lud! Inace nije takav hahaha.
Delce cestitaaaam! ❤️
Plave okice ajmeee bebica prava!! Odlicno da je sve u redu! Znaci i moj beban je tu negdje po kilazi sad 🙈
Da znam otprilike sto ocekivati na pregledu kad budem 30+5. 🤣😘
Elisaday ma vjerujem da cemo sve koje zelimo uspjeti dojiti, svi kazu da je bitan taj ispravan hvat pa nema problema. 🤗😍
💙5/24💙
Plave okice, Delce bravo za pregled. 😊
Leptirkoja sanjam stalno svašta, znam i po nekoliko snova noću imati. I to su uvijek neke scene, ili ja nešto placem, patim, trčim, ma užas. Pa neke otmice, pa prirodne katastrofe. Show 🤣. I loše spavam otpočetka trudnoće. Budim se i vrtim po cijelu noć.
Za tebe nisam ni sumnjala 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
plave_okice bravo za pregled, bome je curka već velika
što se tiče snova, ja sam noćas sanjala da sam u vojsci, imala sam uniformu, pušku, sve.. nemam pojma otkud to i nadam se da je gotovo s takvim snovima
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Čestitke svima na pregledima 🥰
Mene vodili na uzv i ctg , beba nam nešto raste malo brže , moram se i doma kad dođem strogo dijete držat. Bebica ima 910 grama 🍀... doduše odlučila sam ne paničarit jer uzv često pogriješi kilažu. Ctg je uredan. Ako sve ostane ovako dobro u ponedjeljak idem doma 🙈
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Čestitke svima na pregledima 🥰
Mene vodili na uzv i ctg , beba nam nešto raste malo brže , moram se i doma kad dođem strogo dijete držat. Bebica ima 910 grama 🍀… doduše odlučila sam ne paničarit jer uzv često pogriješi kilažu. Ctg je uredan. Ako sve ostane ovako dobro u ponedjeljak idem doma 🙈
Ne znam koji si tjedan, ovaj link ti ne radi u potpisu. Moj je bio 920grama kad sam bila 25+5 i to je bilo okej!
Ali oni cesto fulaju, da. 😅😅
💙5/24💙
Sortiraj odgovore
Najstariji