Purple nema nam druge 😅 ja danas radim popis za dm (za bebu i mene) i pokušat cu razvrstat robicu da vidim gdje sam s tim 🙈
Ellfa super da je pregled prošao dobro 🤗 brzo će preletiti i ta dva tjedna pa ćeš biti mirnija 🙂
Haru super za ogtt 🤗
I hvala cure na popisu za bolnicu, biti će od velike pomoći ☺️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ja sam u Vinogradskoj imala ruksak i srednji kofer i bila sam na kraju 6 dana tak da mi je muž donosio i odnosio svaki dan nešta 😏 u ruksak sam stavila spavacicu , mrežaste gaće i 2 uloška to stave iza poroda odma pa da ne kopamo po koferu i te papire,a kofer sam otvarala tek u sobi. Nisu nista gunđali i sve su više manje žene imale tak🫣
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Kako ste si iskombinirale ljetnu robicu? Meni je termin 24.6., i imam miks kratkih i dugih bodića, nešto hlačica, i pretpostavljam da će trebati koji dugi kombinezon? Treba li još nešto? 🙈

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Ima li koja od vas bolove u donjem dijelu trbuha, nije baš u preponi nego više prema sredini trbuha 🙈 uglavnom mi se to javlja na desnoj strani i kad mijenjam položaj, npr. ustajem iz kreveta, ali danas baš osjetim jako. Ima li tu kakve pomoći osim magnezija?

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Faith1509 nažalost nema. Ja uz magnezij pijem i donat mg, em je dobar protiv zgaravice em super za probavu/stolicu
Sve se širi pa je bol od širenja,ligamenti a moguce i da dok ležiš na desnoj strani da ti se pritisce vena ili jetra, zato i kažu da je najbolje biti na lijevom boku jer je tamo prohodnost i prokrvljenost najbolja i ne pritiscu se organi

Joj zaboravila sam vam jučer reći, ako koja od vas treba nepropusne plahte za madrace (bračni krevet,dječji) sad su u Primi na 70 % popusta. Dođu od 9-11 eura ovisi o dimenzijama.

Ellfa trenutno uzimam roidakal ujutro i navečer on ima u sebi magnezij ali ću probati s jednom dodatnom tabletom magnezija od 40 mg popodne pa da vidim hoće li se smanjiti.

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Ima li koja od vas bolove u donjem dijelu trbuha, nije baš u preponi nego više prema sredini trbuha 🙈 uglavnom mi se to javlja na desnoj strani i kad mijenjam položaj, npr. ustajem iz kreveta, ali danas baš osjetim jako. Ima li tu kakve pomoći osim magnezija?
I mene zadnjih tjedan dana bas intenzivno boli na istom mjestu i na desnoj strani oko jajnika. Vise spavam na lijevom boku nego na desnom.. Valjda je to sve od sirenja. Pijem i magnezij, ali bas ništa ne pomaže. Poklopilo se da sam ovih dana imala i zatvor pa je možda i od crijeva. 🤷 Nadajmo se da neće dugo trajati i da će proci jer mislim da nema druge pomoci

10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja sam vise na desnom boku jer mi ljevi nenormalno trne i pece jos uvijek taj neki “zivac”. Bas mi bude neugodno vrlo brzo pa se moram okrenuti na desni.

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Haru bravoo, odlican rezultat! 🥳🥳
Svim curama hvala na savjetima za pakiranje i na popisima, kad dodem kuci i popunim svoju torbu podijeliti cu to s vama. 😅
Korni mi imamo i dugih i kratkih rukava pa cemo vidjeti.. aj ti znaj kakvo ce bit vrijeme i koji broj ce nositi 🤣
.
Sto se tice grcenja i zatezanja, meni je ginicka rekla da slobodno poduplam magnezij, tak da ujutro i navecer uzmem kapuslu od 350mg i nemam vise grceve u listovima (a znalo ih je biti u zadnja dva tjedna)
💙5/24💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji