Ljetne bebe 2024 ✨

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • plave_okice
    29. Ožujak 2024. 09:11

Bok svima! Zelim vam da odmorite i lijepo provedete ovo uskrsnje vrijeme. Ja sam jucer zadnji dan radila, sad prvo GO i onda nakon toga porodiljni otvaram. Svi mi govore jucer odmaraj odmaraj, a ja koliko me toga doma ceka. Vec sam rano ujutro doma usisavala i sad razmisljam da se bacim na pranje prozora 🫣

Perpetua
    29. Ožujak 2024. 10:50

Johicaa

Kod mene stanje bolje ne povracam skoro nikako, jedem sve osim mesa. Uzasno mi se jede rižoto sa plodovima mora makar oni od leda provjereni..bar mastam o njemu😂 jedete li vi ribe i plodove mora? Znam da tuna, skuša i m.pas nisu preporucljivi a za ovo drugo sve neka podjeljena misljenja.
    Trazim izvire proteina jer me meso uzasno gadi , za sada sam na slanutku,leci, siru i jogurtu..makla sam od kifli i bombona 🥳
    Dobila sam 4 kg jos sam toliko u minusu zbog povracanja. Ne brinem se za kg samo da R bude zadovoljan i zdrav i da mogu jesti zdravu hranu. Svakako sam okrugla citav zivot, a sad najmanje cak 🤷🏻‍♀️

Jedem ribu i ne zamaram se previše time, kad sam išla istraživati zaključci su bili da se skoro sve smije jesti, ali neke stvari ne nužno prečesto. Tipa tuna ne više od 1-2x tjedno, ali to ne znači da se ne smije nikad. Recimo ovdje preporučuju da se riba jede bar 2x tjedno, ili da se pazi dodatno na suplemente. Tako da bih ja pojela i rižoto s plodovima mora da mi se jede (neki dan sam npr radila špagete s kozicama). 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

zeka123
    29. Ožujak 2024. 11:37

Cure da se javim , idem doma danas 😊🥰 , čekam otpusno pismo. Doktor je rekao idi doma Uskrs će 😂...

Kontrole svakih 2 tjedna budu.

Kako ste vi ? Što se tiče kila...ja sam u dosta velikom plusu ali se ne zamaram. Do sad sam natukla 12 i po kila.

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

Johicaa
    29. Ožujak 2024. 11:40

Perpetua

Johicaa

Kod mene stanje bolje ne povracam skoro nikako, jedem sve osim mesa. Uzasno mi se jede rižoto sa plodovima mora makar oni od leda provjereni..bar mastam o njemu😂 jedete li vi ribe i plodove mora? Znam da tuna, skuša i m.pas nisu preporucljivi a za ovo drugo sve neka podjeljena misljenja.
    Trazim izvire proteina jer me meso uzasno gadi , za sada sam na slanutku,leci, siru i jogurtu..makla sam od kifli i bombona 🥳
    Dobila sam 4 kg jos sam toliko u minusu zbog povracanja. Ne brinem se za kg samo da R bude zadovoljan i zdrav i da mogu jesti zdravu hranu. Svakako sam okrugla citav zivot, a sad najmanje cak 🤷🏻‍♀️

Jedem ribu i ne zamaram se previše time, kad sam išla istraživati zaključci su bili da se skoro sve smije jesti, ali neke stvari ne nužno prečesto. Tipa tuna ne više od 1-2x tjedno, ali to ne znači da se ne smije nikad. Recimo ovdje preporučuju da se riba jede bar 2x tjedno, ili da se pazi dodatno na suplemente. Tako da bih ja pojela i rižoto s plodovima mora da mi se jede (neki dan sam npr radila špagete s kozicama).

Hvala ti Perpetua, imam dosta prijateljica koje su prije mene dobile bebe koje su dosta iskljucive ni slucajno riba.
    Ja jedem ono sta ja pripremim i sve je termicki dobro obradjeno. Ne jedem po restoranima da ne znam kako je obrađeno i sama mislim da je uredu. Ponekad se zapitam jel ispravno zbog tih podjeljenih komentara. Odoh sad praviti rižito i uzivat.🫶🏻

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Leeloo101
    29. Ožujak 2024. 16:06

Zeka super vijesti.. Ali drži se uputa...

Ja sam na +10, s tim da sam 3 dobila u prvih mj dana od mpo postupka

BTW ubija me zgaravica...što koristite?

A za spavanje. Uglavnom ne spavam

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

purple13
    29. Ožujak 2024. 16:35

Johicaa

Perpetua

Johicaa

Hvala ti Perpetua, imam dosta prijateljica koje su prije mene dobile bebe koje su dosta iskljucive ni slucajno riba.
    Ja jedem ono sta ja pripremim i sve je termicki dobro obradjeno. Ne jedem po restoranima da ne znam kako je obrađeno i sama mislim da je uredu. Ponekad se zapitam jel ispravno zbog tih podjeljenih komentara. Odoh sad praviti rižito i uzivat.🫶🏻

Hej, ja isto jedem ribu, jedino tunu bas ne, ali smije se ponekad. Samo sam za tunu cula da se ne smije kao zbog žive (i jos neka ta velika riba 🙈), ali rekla mi nutricionistica da bi morala pojest ne znam koliko te ribe da se otrujes. Ostale ribe i morske plodove mi nitko nije spomenuo, znam da ne smiju bit sirovi (to ionak ne volim), tak da ih jedem ponekad.
    Jedino mi je receno da ne jedem jetricu.
    Uzivaj u ribiciii! 😍
    Zeka ajde super pa ides kuci! 🥰
    Leeloo nadam se da ce ti zgaravica proci, mene nije jos uhvatila pa ne znam kako je se rijesiti. 😘

💙5/24💙

laurell
    30. Ožujak 2024. 08:18

Jutro svima! 🌸
    Zeka drago mi je sto ćeš prije Uskrsa biti kući sa svojima 🥰
    .
    Sto se ribe tiče, ja jedem sve. Ne mislim da ičeg malo može štetiti. Ne jedem ju svaki dan. Tako da neka brige. 
    .
    Kod mene se opet povraćanje par dana javilo u predvečernjim satima. Al samo po jednom. 🫣 izbacim sto imam i picim dalje. Sad to već odrađujem ko velika 🥂 
    .
    Moj mali me sigurno čuo kad Sam se zalila prije par dana kako me lupa non-stop pa se sad par dana smirio. Sreća imam baby watcher da ga provjerim jer bi se inače u*rala. 🤣 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    30. Ožujak 2024. 08:18

laurell

Jutro svima! 🌸
    Zekadrago mi je sto ćeš prije Uskrsa biti kući sa svojima 🥰
    .
    Sto se ribe tiče, ja jedem sve. Ne mislim da ičeg malo može štetiti. Ne jedem ju svaki dan. Tako da neka brige.
    .
    Kod mene se opet povraćanje par dana javilo u predvečernjim satima. Al samo po jednom. 🫣 izbacim sto imam i picim dalje. Sad to već odrađujem ko velika 🥂
    .
    Moj mali me sigurno čuo kad Sam se zalila prije par dana kako me lupa non-stop pa se sad par dana smirio. Sreća imam baby watcher da ga provjerim jer bi se inače u*rala. 🤣

tako da NEMA brige* ispravak. 

baby boy

laurell
    30. Ožujak 2024. 18:59

Evo mene danas cijelo popodne boli po sredini nisko. Maternica pretpostavljam. Samo ležim već par sati. Mirujem. Nadam se da je u pitanju širenje maternice pa malo jače danas boli. Ko pred mengu osjećaj neki. Nisu grčevi ni ni ništa. Stalno isti intenzitet. Nadam se da će do sutra prestati. 😓 Ako ne posjetit ću ginekologiju za svaki slucaj… 

baby boy

zeka123
    30. Ožujak 2024. 19:34

Evo da se malo i ja javim. Doma sam , mirujem. Sretna sam što nisam u bolnici više.
    Meni nažalost bježi urin ponekad i baš me sram toga. Doktor je bio reko zato što je beba baš nisko i sav taj pritisak. Tako da sam osuđena na uloške.
    Moram pratit šećer najviše zbog veličine bebe. U globalu doktor je prokomentirao da nije strašni teža , nekih 400 grama nego što je neka granica i da često bebe znaju stat sa dobivanjem kilaže. Kod mene u familiji je većina beba rođena velika pa eto...

Kako ste vi ?

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.