Jutro cure
Čestitam svima na dobrim pregledima!
Zeka tako je i mojoj frendici bilo, ona je sad u 33.tjednu s time da je dobila injekciju za bebina pluća za svaki slučaj. Cervix joj je skraćen, ide često na kontrole i zasad je sve okej, za dva tjedna će se moći lagano kretati jer je sve sigurnije za bebu čak i ako bude prijevremeni porod. Drži se, možeš ti to ❤️
Nego, zanima me je li tko od vas cura imao neke napadaje drhtavice u noći? Noćas sam se u par navrata ful tresla, a nije mi zima u sobi, imamo debeli poplun i inače mi bude i vruće, sve gledam kad ću ga skinuti. Ali ovo noćas je baš bilo neugodno, baš kao da imam groznicu. A nemam nikakve simptome prehlade, viroze ni ničega. Baš je došlo niotkud 😐
Perpetua e hvala na savjetu i podijeljenom iskustvu! 😎 skupljam info na sve strane jer sportski dio ovih kolica nije bas “jeftin” a ono ako će mi služiti pre malo onda ga ne bi ni kupovala. Ali mislim da će mi biti od svrhe. I to mi se čini idealno do godine ipo, pa onda preci na kišobran. Mi živimo u velikoj obiteljskoj kući, na trećem katu imamo svoj stan ali u prizemlju imamo ostavu i tamo mislim držati kolica. U auto mi stanu sva kolica dosad, od svih frendica sam bila često Taxi 🤣🤣🤣
Elisa meni se to desilo prije cca mj dana. Prvo bi me oprala drhtavica, pa onda nalet vrućine, i tako u krug cijelu noć. Bila sam uvjerena da me hvata nešto, ali to ie bilo samo tu večer bez ikakvih drugih simptoma. Pa su mi cure napisale da to zna biti “pod normalno” u trudnoći zbog djelovanja hormona. Ako se nastavi onda vidi
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Haru predivna sličica 🥰🥰
Cure trbuščići preslatki 😍😍😍
Zeka123 kakva je situacija, kako si?
Ej draga , evo držim se 😆…malo mi bude dosadno , čekam sutra vizitu da vidim imaju li neki konkretan plan za mene , nebi baš ležala ovdje do poroda 🤔…
Puno sam sad bolje. Hvala ti na pitanju.
Kako si ti ? 😊
Vidim da ideš doma idući tjedan, super. 🥰🥰 Ja sam dobro, muž taman 2 tjedna na godišnjem tako da mi to super. Malo prošetam vani ostalo samo ležim 🙈
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Perpetuae hvala na savjetu i podijeljenom iskustvu! 😎 skupljam info na sve strane jer sportski dio ovih kolica nije bas “jeftin” a ono ako će mi služiti pre malo onda ga ne bi ni kupovala. Ali mislim da će mi biti od svrhe. I to mi se čini idealno do godine ipo, pa onda preci na kišobran. Mi živimo u velikoj obiteljskoj kući, na trećem katu imamo svoj stan ali u prizemlju imamo ostavu i tamo mislim držati kolica. U auto mi stanu sva kolica dosad, od svih frendica sam bila često Taxi 🤣🤣🤣
Elisameni se to desilo prije cca mj dana. Prvo bi me oprala drhtavica, pa onda nalet vrućine, i tako u krug cijelu noć. Bila sam uvjerena da me hvata nešto, ali to ie bilo samo tu večer bez ikakvih drugih simptoma. Pa su mi cure napisale da to zna biti “pod normalno” u trudnoći zbog djelovanja hormona. Ako se nastavi onda vidi
Jesi ti vec pocela s kupovanjem ili si samo u fazi raspitivanja? Meni se nekako cini jos prerano za ista kupiti.
Sta ja znam, bojim se da necu znat stat kad krenem 🤣🤦🏼♀️
Zeka lijepe vijesti... nek samo ide lijepo nadalje...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Lista pregleda:
Arianne - 25.3.
Eonaria - 25.3.
plave_okice - 26.3.
korni - 28.3.
mima95 - 29.3.
Sreća2012 - 2.4.
nada23 2.4.
zeka123 - 4.4.
Dalmatinka_u_zg - 4.4.
ericaa - 5.4.
purple13 - 8.4.
Hellobaby - 8.4.
Melian - 8.4.
Leeloo101 - 9.4.
marta96 - 10.4.
Gabby - 10.4.
mia_ - 11.4.
Monny - 11.4.
deedee1405 - 11.4.
Faith1509 - 12.4.
katy_kaya - 16.4.
laurell - 16.4.
ElisaDay - 18.4.
pistacija13 - 30.4.
👩 33
👱🏻♂️ 36
💔💔
💗💗💙💗💙
Perpetuae hvala na savjetu i podijeljenom iskustvu! 😎 skupljam info na sve strane jer sportski dio ovih kolica nije bas “jeftin” a ono ako će mi služiti pre malo onda ga ne bi ni kupovala. Ali mislim da će mi biti od svrhe. I to mi se čini idealno do godine ipo, pa onda preci na kišobran. Mi živimo u velikoj obiteljskoj kući, na trećem katu imamo svoj stan ali u prizemlju imamo ostavu i tamo mislim držati kolica. U auto mi stanu sva kolica dosad, od svih frendica sam bila često Taxi 🤣🤣🤣
Elisameni se to desilo prije cca mj dana. Prvo bi me oprala drhtavica, pa onda nalet vrućine, i tako u krug cijelu noć. Bila sam uvjerena da me hvata nešto, ali to ie bilo samo tu večer bez ikakvih drugih simptoma. Pa su mi cure napisale da to zna biti “pod normalno” u trudnoći zbog djelovanja hormona. Ako se nastavi onda vidi
Jesi ti vec pocela s kupovanjem ili si samo u fazi raspitivanja? Meni se nekako cini jos prerano za ista kupiti.
Sta ja znam, bojim se da necu znat stat kad krenem 🤣🤦🏼♀️
Samo sam si uzela za vikend jaje jer je bilo sniženo 😅😂 i to je to. Ostatak tek tamo u lipnju, prije nego počne turbo sezona jer i muž i ja smo u turizmu ljeti pa da to riješimo prije svega. Ali ako naiđe opet neko dobro sniženje onda ću si uzeti i prije ☺️
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Evo ja imal pregled danas i sve je u redu, rekao je da velicina odgovara tjednima.
Mi jos nista ne kupujemo iako su sad ti popusti, cini mi se prerano. Mislila sam poceti kupovati nakon anomaly pregleda i 20og tjedna polako.
It's a boy 💙
Jutro cure
Čestitam svima na dobrim pregledima!
Zekatako je i mojoj frendici bilo, ona je sad u 33.tjednu s time da je dobila injekciju za bebina pluća za svaki slučaj. Cervix joj je skraćen, ide često na kontrole i zasad je sve okej, za dva tjedna će se moći lagano kretati jer je sve sigurnije za bebu čak i ako bude prijevremeni porod. Drži se, možeš ti to ❤️
Nego, zanima me je li tko od vas cura imao neke napadaje drhtavice u noći? Noćas sam se u par navrata ful tresla, a nije mi zima u sobi, imamo debeli poplun i inače mi bude i vruće, sve gledam kad ću ga skinuti. Ali ovo noćas je baš bilo neugodno, baš kao da imam groznicu. A nemam nikakve simptome prehlade, viroze ni ničega. Baš je došlo niotkud 😐
Hvala draga 😊...a što se tiče drhtavice tako je i meni ponekad. Uvijek mislim da sam virozu pokupila 😳😂..izgleda da je normalno od hormona 😊
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Ima li neko da mu curi kolostrum lagano ? Ja sam si uzela one vate , tako ih zovem pa nosim u grudnjaku da ne bude sve mokro.
Mislim da mi je u prošloj trudnoći nešto kasnije krenulo.
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20;104/st/20240802/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/852b/preg.png
Sortiraj odgovore
Najstariji