Drage cure, mene su upravo, nakon mjesec dana čekanja, zvali i rekli da je svih 46 kromosoma uredno! 🥳🤗
12/23 UZV ♥️✔️
Drage cure, mene su upravo, nakon mjesec dana čekanja, zvali i rekli da je svih 46 kromosoma uredno! 🥳🤗
Ajme, to su odlične vijesti! 😍 Sad konačno uživaj u trudnoći u potpunosti 🥰
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Bravooooo! Sad uživanje na max 🤭🥰🙈
Uhhhh odlično 🤩 zaista možeš biti mirna sad! 🥰
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ljudi moji kako mene ovaj mali udara 😂 da vi vidite ovo.. pravi show po trbuhu. Vidljivo na oko full. Sto će tek biti poslije!? Nije mi bas svejedno 🤣🫣
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Ljudi moji kako mene ovaj mali udara 😂 da vi vidite ovo.. pravi show po trbuhu. Vidljivo na oko full. Sto će tek biti poslije!? Nije mi bas svejedno 🤣🫣
Hahahaha, ne znam jel da kazem blago ti se, ili da pozelim srecu 🤣🤣
Kod mene jos nista 🙈
Zeljno iscekujem svaki dan
Marta sretno sutra na oggtu 🍀
Zeka super da će te pustiti doma, biti će ti odmah lakše kad budeš sa svojima 🤗 samo i dalje mirovanje i čuvaj se 🥰
Monny bravoooo 🥳 sad samo opušteno dalje ❤️
Laurell bome ti stvarno rano osjetiš bebu, divnoo 🥰 meni se jučer po prvi put izobličio trbuh da sam se na prvu zabrinula 🙈 baš je partijanu malena imala 😅❤️
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Aaaa čestitam!! 🥰🥰🥰
Zeka meni nekad malo kao neke mrvice budu na bradavicama, zasad ne curi. 🤣
Laurell haha i moj je živko! Znaci, ne znam sta radi, ima party. 🤣🥰
Eonaria kako je proslo? 😅
💙5/24💙
Evo ja imal pregled danas i sve je u redu, rekao je da velicina odgovara tjednima.
Mi jos nista ne kupujemo iako su sad ti popusti, cini mi se prerano. Mislila sam poceti kupovati nakon anomaly pregleda i 20og tjedna polako.
Cestitam na dobrom pregledu! 🥰🥰
Stignes kupovati, onda jednom kad krenes nema kraja haha. 😊
💙5/24💙
Hvala curke drage 🌷
Monny cestitaaaam 💞💞💞
Zeka meni kao i kod purple tako neke tockice budu na bradavicama 😳
Korni je li ti se i stvrdnuo stomak od bebinih vratolomija ili samo izoblicio?
Posto ja vec dugo imam poprilicno redovne BH kontrakcije, skuzila sam da ih sad i bebin party pokrece, valjda iziritira maternicu. Al nek iritira koliko hoce to je njegova kuca 😂🙈 sinoc je bas radio ludosti da sam se 2x probudila, cudila samoj sebi i nastavila spavati... zaista je to najljepsi osjecaj na svijetu 🩷
09.09.2023 ➕❤️
03.05.2024 👶🏻🥳💞
Sortiraj odgovore
Najstariji